Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΑ.e

Κάθε Πρόεδρος από τον Regan μέχρι το Trump ήταν διεφθαρμένοι και οι διοικήσεις τους ήταν επίσης διεφθαρμένες από την κορυφή ώς τα νύχια.


George Bush
Bill Clinton
George W. Bush
Barack Obama


Εδώ είναι ένα μόνο ένα μικρό παράδειγμα ...

George W. Bush: μέλος της Skull and Bones Secret Society, η οποία συμμετείχε στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. 
Η επίθεση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Μπους και σηματοδότησε την αρχή της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» που είχε δηλώσει νωρίτερα ο πατέρας του. Στη ζωή της οικογένειας Μπους, το Τάγμα του Skull and Bones έπαιξε έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο.

Μόλις ο Μπους ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρόεδρος, συναντήθηκε με τα μέλη της μυστικής κοινωνίας. Σύντομα, μέλη της Αδελφότητας του Θανάτου διορίστηκαν σε υψηλές θέσεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στο Υπουργείο Εσωτερικών, ως πρεσβευτές των ΗΠΑ και εκπρόσωποι του Πενταγώνου στην Ευρώπη ". Οι μυστικές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο έχουν επίσης δικές τους οπλισμένες μονάδες που δεν υπάγονται άμεσα στο Υπουργείο Άμυνας. Δηλαδή, τυπικά, δεν υπάρχουν. Ωστόσο, αυτές οι παραστρατιωτικές ειδικές μονάδες εμπλέκονται σε πολλές μυστικές επιχειρήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και των παγκοσμιοποιητών.

Obama: ήταν πιο κοντά και το πρώτο μέρος του 16ετούς σχεδίου 2008-2016. Και η Χίλαρι Κλίντον αναμένεται να είναι πιο κοντά στο «Νέο Παγκόσμιο Τάγμα» το δεύτερο μέρος του 16ετούς σχεδίου. Αλλά ο Θεός είχε ένα διαφορετικό σχέδιο και επέτρεψε στον Ντόναλντ Τραμπ να κερδίσει τις εκλογές το 2016. Όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτό εμπόδισε σοβαρά το 16ετές σχέδιο του Βαθέως Κράτους και των διεφθαρμένων πολιτικών. Τώρα. με τη μαριονέτα Μπάιντεν που προσποιείται ότι βρίσκεται στον Λευκό Οίκο, προσπαθούν να πάρουν, εκεί που σταμάτησαν με το 16χρονο σχέδιό τους. Δεν έχουν ιδέα ότι πρόκειται να τεθούν εκτός λειτουργίας για πάντα. Χρησιμοποιούν τον Πρόεδρο Τραμπ ως σάκο του μποξ προσπαθώντας να τον τραβήξουν γιατί σταμάτησε το σχέδιό τους. Αλλά αυτό που αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν επειδή είναι πολύ αλαζόνες και άπληστοι, είναι ότι δεν ήταν τόσο πολύ που ο Ντόναλντ Τραμπ που προσπαθούσε να τους σταματήσει, όσο ήταν ο Θεός που έβαλε τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο για να παραδώσει ένα τελευταίο επιζήμιο χτύπημα στο σχέδιό τους, που θα το αποτρέψει και θα στραγγίσει το βάλτο για τα καλά.

Όταν οι Sidney Powell, Lin Wood, Rudy Giuliani, Gen Michael Flynn και Mike Lindell είπαν ότι πρόκειται να είναι "Βιβλική" δεν αστειεύονταν!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters