Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. Ό, τι κι αν συμβεί, η παγκόσμια αφύπνιση των μαζών, που έχει ξεκινήσει, δεν μπορεί πλέον να σταματήσει. ΤΕΛΟΣ.

Αν και φαίνεται να υπάρχει αδιέξοδο στην επιφάνεια, καθώς η μάχη για τον Πλανήτη Γη μαίνεται, κάτι τεράστιο έρχεται. Πολλές πηγές που συνδέονται συμφωνούν με αυτό. "Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα πρόκειται να αποκαλυφθεί", λένε πηγές της NSA.

Από την πλευρά τους, πηγές της NASA λένε, ότι κάποιο είδος ανωμαλίας «επηρεάζει τον ίδιο τον ιστό της πραγματικότητας». Ο στρατός των ΗΠΑ βρίσκεται επίσης σε κατάσταση πλήρους πολέμου με περισσότερους από 1 εκατομμύριο έφεδρους.

Ως αποτέλεσμα, ο κατάλογος των χαμένων διασημοτήτων, δισεκατομμυριούχων και πολιτικών συνεχίζει να αυξάνεται καθώς συνεχίζεται η μαζική εκκαθάριση των σατανιστών.
Καθώς οι πραγματικοί εγκληματίες συλλαμβάνονται, η πτώχευση της αμερικανικής εταιρείας οδηγεί τώρα στη μαζική απελευθέρωση κυρίως μη βίαιων παραβατών. Ενώ πολλοί υποστηρικτές του νόμου και της τάξης αυξάνουν τα καμπανάκια συναγερμού, το γεγονός είναι ότι οι ΗΠΑ έχει βάλει σε λειτουργία ένα τεράστιο κόλπο σκλάβων εργατικών φυλακών.
https://www.mystateline. com/news/local-news/illinois-releases-146-sex-offenders-including-3-sexually-dangerous-persons-convicted-in-winnebago-ogle-counties/
Οι Αμερικανοί είναι 20 φορές πιο πιθανό να καταλήξουν στη φυλακή από τους Κινέζους. Για παράδειγμα, μια αφροαμερινανίδα φίλη λέει, ότι ο αδερφός της φυλακίστηκε απλώς και μόνο επειδή τα μαλλιά του μύριζαν μαριχουάνα. Αυτό είναι μόνο ένα, από τα αμέτρητα παραδείγματα του κυβερνώντος στρατού, που χρησιμοποιεί οποιοδήποτε πρόσχημα για να συγκεντρώσει δουλεία στη φυλακή. Ένας συνάδελφος στη Σιγκαπούρη είδε τα αμερικανικά ομόλογα που υποστηρίζονται από δουλεμπόριο φυλακών να πωλούνται σε επενδυτές στην Άπω Ανατολή. Αφήστε αυτό να βυθιστεί: η αμερικανική κυβέρνηση πουλάει ομόλογα που υποστηρίζονται από δουλεμπόριο στους Κινέζους.
Η χρεοκοπία της εταιρείας τερματίζει τώρα αυτόν τον κόλπο. Μόνο οι πραγματικά επικίνδυνοι εγκληματίες πρέπει να κρατούνται στη φυλακή υπό τις παρούσες συνθήκες. Ίσως η δημιουργία ενός συστήματος ελεγχόμενων συμμοριών φυλακών μπορεί να είναι ο τρόπος να προχωρήσουμε σε αυτό;
Εν τω μεταξύ, τα πρόβατα, κλειδωμένοι στα σπίτια τους, αρχίζουν πολύ αργά να συνειδητοποιούν, ότι η τρέχουσα κυβέρνησή τους, αποτελείται από εγκληματίες και ψεύτες.
Πολλά συστημικά ΜΜΕ ξυπνούν τώρα αυτήν την πραγματικότητα. Η New York Post, για παράδειγμα, αναφέρει ότι ο Μπιλ Γκέιτς μπορεί να έχει δημιουργήσει τον κορονοϊό για να κάνει μικροτσίπ. Η NSA λέει το ίδιο πράγμα, όσο τρελό και αν ακούγεται.
https://nypost. com/2020/04/13/roger-stone-bill-gates-may-have-created-coronavirus-to-microchip-people/
Η βιομηχανία εμβολίων έχει καταστραφεί πολύ και οι άνθρωποι θα τρομοκρατηθούν όταν μάθουν τι έκαναν αξιόπιστοι ιατροί σε αυτούς...!
https://c-vine. com/blog/who-cdc-gates-defunded-criminal-war-crime-trials-vaccine-fraud/
Η κουνελότρυπα πάει βαθιά και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια οικογενειακή μαφία διαχειρίζεται τον δυτικό κόσμο σαν ένα τεράστιο σκαλοβοπάζαρο, εδώ και χιλιάδες χρόνια πίσω στην Βαβυλώνα.
Οι Ρώσοι έχουν επιτεθεί υστερικά, επειδή μπόρεσαν να εντοπίσουν την ηγεσία αυτής της μαφίας. Τα παρακάτω φωτογραφικά στοιχεία, για παράδειγμα, αποτελούν μέρος μίας απόδειξης που δείχνει ότι τα παιδιά του Αδόλφου Χίτλερ τρέχουν μεγάλο μέρος του δυτικού κόσμου από το τέλος του Β' 'Παγκοσμίου Πολέμου.
Γνωρίζατε ότι η μητέρα του Μπαράκ Ομπάμα, εγκληματίας που ήθελε το FBI, ήταν, σύμφωνα με τους Ρώσους, κόρη του Αδόλφου Χίτλερ; Ο πατέρας του, ο Φρανκ Μάρσαλ, ήταν αμερικανός κομμουνιστής πράκτορας. Ακολουθεί μια φωτογραφία της αφίσας που θέλησε το FBI και της φωτογραφίας του πρακτορείου για τη μητέρα του Ομπάμα.

τρεις από τις κόρες του Χίτλερ που κατέληξαν σε θέσεις εξουσίας: Angela Merkel, Theresa May και Dalia Grybauskaitė, Πρόεδρος της Λιθουανίας.
Αυτές οι φωτογραφίες που έστειλαν οι Ρώσοι μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεμπερδέψετε λίγο το κεφάλι σας γύρω από το τεράστιο ψέμα που μας έχουν πει από το τέλος του Β' 'Παγκοσμίου Πολέμου (αν όχι περισσότερο). Πριν τις κοιτάξετε, συνειδητοποιήστε ότι ο Χίτλερ διέφυγε από το Βερολίνο με αεροπλάνο προς τη Νορβηγία πριν πάει ένα υποβρύχιο στην Αργεντινή. Έζησε μέχρι μία ώριμη ηλικία στην Παραγουάη, σε ένα αγρόκτημα που στη συνέχεια αγοράστηκε από την οικογένεια Μπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλά από τα παιδιά του γεννήθηκαν πολύ μετά το τέλος του πολέμου.


Η φωτογραφία που έχουμε δημοσιεύσει δείχνει τον Adolf με την κόρη του Angela Merkel. Για να πείσουμε τους αμφισβητίες, προσθέτουμε τώρα μια επίσημη φωτογραφία στην αριστερή πλευρά της νεαρής Άνγκελας για λόγους σύγκρισης.

φωτογραφία της μητέρας της Angela (μητέρα της Eva Braun).

Η απελευθέρωση αποδεικτικών στοιχείων όπως αυτά, είναι μέρος μιας προσπάθειας να ξυπνήσει το αδιέξοδο στην πραγματικότητα της κυβέρνησης των γκάνγκστερς.
Μετά την επίθεση με ψευδή σημαία στις 9/11/2001, οι Ναζί εκπλήρωσαν το μακροπρόθεσμο σχέδιό τους να αναλάβουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και να τις μετατρέψουν σε φασιστική μαριονέτα. Αυτό είναι που καταργείται τώρα από την White Dragon Society και τους δυτικούς και ανατολικούς συμμάχους της.

Η Μέρκελ κάνει φασιστικό χαιρετισμό στον ισραηλινό ηγέτη Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ακολουθεί μια σύνοψη του τι αποκαλύπτεται (από την προετοιμασία για αλλαγή):
▫️Ο κυβερνήτης του Μίσιγκαν δούλευε για τον Τζορτζ Σόρος
▫️Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Gavin Newsom, είναι ανιψιός της Νάνσυ Πελόσι.
▫️Η Nancy Pelosi είναι ανιψιά του Χίτλερ.
▫️Η αδερφή του Adam Schiff, είναι παντρεμένη με τον γιο του George Soros.
▫️Η κόρη του Τζον Κέρι, είναι παντρεμένη με γιο μουλά στο Ιράν.
▫️Η κόρη της Χίλαρι Τσέλσι, είναι παντρεμένη με τον ανιψιό του Τζορτζ Σόρος.
▫️Ο εκτελεστικός παραγωγός της ABC News Ian Cameron, είναι παντρεμένος με τη Susan Rice, πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Ομπάμα.
▫️ Ο πρόεδρος της CBS Ντέιβιντ Ρόδος είναι αδελφός του Μπεν Ρόδος, Αναπληρωτή Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Ομπάμα για Στρατηγικές Επικοινωνίες.
▫️ Η ανταποκριτής της ABC News, Claire Shipman, είναι παντρεμένη με τον Jay Carney, πρώην γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Ομπάμα
▫️ Ο δημοσιογράφος ABC News και Univision Matthew Jaffe είναι παντρεμένος με την Katie Hogan, πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Ομπάμα
▫️ Ο πρόεδρος της ABC Ben Sherwood είναι ο αδελφός της Elizabeth Sherwood, πρώην ειδικού συμβούλου του Ομπάμα.
▫️ Ο Πρόεδρος του CNN Virginia Moseley είναι παντρεμένος με τον Tom Nides, πρώην αναπληρωτή γραμματέα της Χίλαρι Κλίντον.
Οι λίστες του Λευκού Οίκου, της Γερουσίας και του Κογκρέσου συνεχίζονται… είναι όλοι ένα μεγάλο οικογενειακό κλαμπ και δεν επιτρέπεται κανείς άλλος μαζί τους!!
https://prepareforchange. net/2020/05/03/governors-gone-wild/



Αυτό πολεμά η συμμαχία. Αυτές είναι μερικές από τις διασημότητες και τους πολιτικούς που μας λένε ότι έχουν ήδη συλληφθεί (δεν έχει ακόμη εμφανιστεί σε επίσημο δελτίο τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, γι 'αυτό θεωρήστε το προσωρινό):
Διασημότητες: Seth Green, James Gunn, Dan Scheinder, Steven Spielberg, Tom Hanks, Steven Colbert, Jimmy Kimmel, Ashton Kutcher, Kevin Spacey, Kathy Griffin, Oprah Winfrey, Shawn Carter, Beyonce Knowles, Anthony Kiedis, John Legend, Chrissy Teigen, Jim Carrey, Steven Tyler, Ben Affleck, Stephen Collins, Will Ferrell, Aliaune Damala Badara Thiam (Akon), Marshall Matthers III, Jeffrey Jones, Victor Salva, Marc Collins Rector, Charlie Sheen, Tyler Grasham, Madonna Ciccone, Katheryn Hudson, Gwen Stefani, Stefani Germanotta, James Franco, Will Smith, Justin Roiland, John Cusack, Demi Moore, Brian Affleck, Meryl Streep, Wanda Sykes, Chelsea Handler, Michelle Wolf, David Yarovesky, Pharrell Williams, Quentin Tarantino, Robert Downey Jr, Courtney Love, Alec Baldwin, Johnny Depp, Brian Warner, Asia Argento
Πολιτικοί: Joe Biden, John McCain, Bob Menendez, John Podesta, Tony Podesta, Hillary Clinton, Bill Clinton, Chelsea Clinton, Jeff Flake, Bob Corker, Jacob Schwartz, Ed Murray, Barney Frank, Brock Adams, Mel Reynolds, Neil Goldschmidt, David Wu, Tony Mendoza, Anthony Weiner, Peter Strzok, Adam Schiff, Charles Windsor, John Kerry, Joe Scarboroug, Andrew Cuomo, Justin Trudeau, Brian Stelter, Jake Tapper, Chris Cuomo, Pope Francis, Bill Richardson, Peter Soros, Prince Andrew, Barack Obama, Anderson Cooper, Sheila Jackson-Lee.

το ποσοστό του εβραϊκού αίματος μεταξύ των κορυφαίων Ναζί.

Αυτή η ομάδα εξακολουθεί να μην πηγαίνει σιωπηλά τη νύχτα και είναι σαφές ότι προσπάθησαν να μας σκοτώσουν και να μας τρομάξουν να υποταχθούμε στον «πλανδημικό» κοροναϊό. Είναι επίσης σαφές, ότι για κάποιο λόγο, εξουδετερώνεται η επίθεση με βιολογικά όπλα στην ανθρώπινη φυλή.
Αυτός ο Ιταλός πολιτικός είναι ένα από τα πρόβατα που ξύπνησε και συνειδητοποίησε την ψευδαίσθηση αυτής της πανδημίας όταν έλεγξε τα γεγονότα και διαπίστωσε ότι οι λεγόμενοι θάνατοι από κοροναϊούς δεν ήταν κάτι τέτοιο: https://fromrome. info/2020/04/25/italian-senator-sgarbi-denounces-the-statistical-fraud-on-covid-19/
Εδώ μπορείτε να δείτε τις πραγματικές αιτίες θανάτου, οι οποίες είναι κυρίως καρδιακές προσβολές και καρκίνος: https://infogram. com/top-10-causes-of-death-striking-down-americans-1h7j4dpgnxod4nr
https://infogram. com/top-10-causes-of-death-striking-down-americans-1h7j4dpgnxod4nr
Ωστόσο, οι Κινέζοι και οι Ρώσοι γνωρίζουν πλήρως, ότι το αμερικανικό καθεστώς προσπάθησε να μας σκοτώσει όλους με βιο-όπλα.
Κοιτάξτε αυτές τις επίσημες δηλώσεις:
Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών…
"Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ιδρύσει πολλά εργαστήρια στο έδαφος της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, το οποίο προκαλεί σοβαρές ανησυχίες στο κοινό και στις γειτονικές χώρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, Τζενγκ Σούανγκ, την Τετάρτη (28 Απριλίου)"
Εν τω μεταξύ, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua είπε:
"Η Ουάσιγκτον πρέπει να ανταποκριθεί στις ανησυχίες ότι η καθυστερημένη και χαοτική απάντηση των ΗΠΑ έχει επιταχύνει την εξάπλωση του ιού σε άλλα μέρη του κόσμου."
Αυτό είναι του πόσο διπλωματικά προφανές, κατηγορούν τις ΗΠΑ για την εξάπλωση της πανδημίας χωρίς πραγματική δήλωση πολέμου. http://www.xinhuanet. com/english/2020-05/04/c_139029131.htm
Δεδομένου ότι η επίθεση με βιολογικά όπλα αποδείχθηκε άσκοπη, υπάρχει τώρα μια σοβαρή συνεχιζόμενη προσπάθεια του Βαθέως Κράτους, να μας σκοτώσει με ηλεκτρομαγνητικά όπλα.
Αυτό πλησιάζει. Την περασμένη εβδομάδα, ο κτηνίατρος στον οποίο εμπιστεύτηκα τα σκυλιά μου μου μίλησε με μια συναρπαστική ιστορία.
Είπε ότι είχαν πραγματοποιήσει ένα πείραμα 5G στο πάρκο Zenpukuji, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου στο Δυτικό Τόκιο: "Τα πουλιά άρχισαν να πέφτουν από τον ουρανό. Μου έκαναν κλήση και έφερα 3 νεκρά περιστέρια πίσω στο νοσοκομείο μου και τα εξέτασα. Όλα είχαν σκισμένους πνεύμονες σαν κάτι να είχε μπερδευτεί με τα ιόντα νατρίου στο σώμα τους. Όλοι είχαν επίσης τα ίδια συμπτώματα με τη μολυσματική περιτονίτιδα στις γάτες (ένα κοροναϊό που καταστρέφει τους πνεύμονες των γατών)."
Είπε ότι δεν ήταν φυσικά δυνατό για τα περιστέρια να πάρουν έναν ιό κορώνας γάτας.
Προφανώς τα πουλιά πέφτουν από τον ουρανό και σε άλλα μέρη όπως η Αυστραλία.
Έχουμε ακούσει νωρίτερα από τον Δρ Michael Meiring και άλλους, ότι ο ιός HIV δημιουργήθηκε με ανάμειξη μιας ασθένειας γάτας με γονίδια από αφρικανικούς πράσινους πιθήκους και άλλα άσχημα πράγματα για να την μεταδώσει στον άνθρωπο.
https://www.vet.cornell. edu/departments-centers-and-institutes/cornell-feline-health-center/health-information/feline-health-topics/feline-infectious-peritonitis
Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να απομακρυνθούν από όλες τις θέσεις εξουσίας το συντομότερο δυνατό, και αυτό συμβαίνει τώρα. Ο τελευταίος προμαχώνας του δικτύου ελέγχου τους, είναι οι εταιρείες και οι τράπεζες.
Ως εκ τούτου, η εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ και το χρηματοπιστωτικό της σύστημα πρέπει να καταστραφούν.
Ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, είναι η κατάρρευση της τιμής του πετρελαίου. Οι πρόσφατες αρνητικές τιμές του πετρελαίου έχουν απομακρύνει τους κερδοσκόπους υπολογιστών από την αγορά πετρελαίου.
Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες πρώτες ύλες. Πρόκειται για το διαχωρισμό των οικονομικών κερδοσκόπων από τον πραγματικό επιχειρηματικό κόσμο.
Οι Καμπαλιστές αμύνονται, προσπαθώντας να καταστρέψουν τα προς το ζην των ανθρώπων, κλείνοντας την οικονομία με την υποτιθέμενη απομόνωση ενάντια σε πανδημία.
Αυτός ο αγώνας μπορεί να θεωρηθεί ως ανάκαμψη της χρηματιστηριακής αγοράς (εμπλουτισμός της καμπάνας), ενώ οι ΗΠΑ προσθέτουν ρεκόρ 30 εκατομμυρίων ανέργων,
Αυτοί οι σατανικοί ηγέτες είναι τόσο αλαζονικοί, που εξακολουθούν να αφήνουν δημόσια σημάδια για τη δραστηριότητά τους, Ιδίως τον αριθμό 666. Για παράδειγμα, στις 29 Απριλίου ο ισολογισμός του FRB έφτασε τα 6,66 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το ποσοστό εγκληματικότητας της Ιταλίας μειώθηκε κατά 66,6% λόγω του lockdown.
https://www.federalreserve. gov/releases/h41/current/
Οι προσπάθειες του Βαθέως Κράτους, να κλείσουν τα εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος είναι ένα παράδειγμα, του πώς έχει ήδη παρέμβει ο στρατός.
Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε διαβάζοντας τις παρακάτω οδηγίες εκτέλεσης.
https://trumpwhitehouse.archives. gov/presidential-actions/executive-order-ordering-selected-reserve-armed-forces-active-duty/
https://trumpwhitehouse.archives. gov/presidential-actions/executive-order-ordering-selected-reserve-armed-forces-active-duty/
Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαλύεται επίσης μαζί με τις ΗΠΑ και διαλύεται στα ιδρυτικά της κράτη.
https://www.rt. com/news/487421-netherlands-rutte-eu-coronavirus-finance/

ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ;
Είναι δύσκολο να πούμε πόσο καιρό θα συνεχιστεί και θα επιδεινωθεί το χάος, αλλά το χειρότερο σενάριο είναι πιθανότατα μέχρι αυτό το καλοκαίρι, προβλέπουν το Πεντάγωνο και άλλες πηγές.
Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι εάν η κατάρρευση της αμερικανικής εταιρείας θα αφαιρέσει το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και τη μυστική στρατιωτική τεχνολογία που μονοπωλήθηκε από την ελίτ. Το WDS (
Wireless distribution system) "δόθηκε" στους Ναζί και τους προσέφερε πλήρη αμνηστία (με εξαίρεση τους βασανιστές παιδιών και τους μαζικούς δολοφόνους).
Ελπίζουμε ότι η αποκάλυψη του μυστικού διαστημικού προγράμματος θα δώσει στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο τη σπίθα για να ξεκινήσει μια νέα εποχή θαύματος.
Ό, τι κι αν συμβεί, η παγκόσμια αφύπνιση των μαζών, που έχει ξεκινήσει, δεν μπορεί πλέον να σταματήσει.
Η ανθρωπότητα θα απελευθερωθεί από χιλιάδες χρόνια δουλείας.
Τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters