Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Ολογραφικές ιατρικές κάψουλες (Med Beds). «Θαυματουργές μηχανές που θεραπεύουν τον καρκίνο, κάθε ασθένεια, αποκαθιστούν το σώμα στην τέλεια υγεία. Καμία παρενέργεια.»


Η παραπάνω εικόνα είναι πώς μοιάζουν τα ολογραφικές ιατρικές κάψουλες που χρησιμοποιούν τα μυστικά προγράμματα διαστήματος (SSP) στους ιατρικούς τους κόλπους. 
Πηγή: Ileana the Star Traveller, πρώην μυστικό διαστημικό πρόγραμμα Asset στον Άρη.

Γράφτηκε από τον Rev. Dennis Shipman - 6 Αυγούστου 2018

Σημείωση του συγγραφέα: Η τεχνολογία Med Bed έχει «καταργηθεί» και «κρυφτεί» από το κοινό για πολύ καιρό. Αυτή η τεχνολογία δεν είναι διαθέσιμη για αγορά ή υπηρεσίες στο ευρύ κοινό (Μάρτιος 2020). Και, έως ότου το Dark Cabal γίνει αδύναμο, δεν θα είναι. Ευτυχώς, λόγω της πλανητικής μετατόπισης από 3D σε 5D που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και της αυξανόμενης ζήτησης για διαφάνεια από την ανθρώπινη συλλογική συνείδηση, ένας αυξανόμενος αριθμός θαρραλέων ανθρώπων έρχονται προς τα εμπρός για να αποκαλύψουν αυτό που γνωρίζουν ότι έχει κρυφτεί για δεκαετίες, ακόμη και αιώνες , και πιθανότατα για χιλιάδες χρόνια. Δύο από αυτές τις θαρραλέες ψυχές είναι η Ileana the Star Traveller (το όνομα της στο Διαδίκτυο) και η Jared Rand.

Η Ileana έγραψε τις πληροφορίες για τα ολογραφικά ιατρικά λοβό από τις προσωπικές της εμπειρίες ως μυστικό διαστημικό πρόγραμμα περιουσιακών στοιχείων στον Άρη. Οι πληροφορίες της δημοσιεύονται στο δεύτερο μισό αυτού του άρθρου. Ο Jared είναι ένας πολύ έξυπνος και πεπειραμένος άνθρωπος που εργάζεται με την παγκόσμια μετάβαση εδώ και δεκαετίες και έχει πληροφορίες για πολλά θέματα που το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζεται σε, εκτός του κόσμου δώρα τεχνολογίας ET για την ανθρωπότητα όπως το Quantum Σύστημα χρηματοοικονομικών υπολογιστών, Προώθηση κατά της βαρύτητας, Αντιγραφείς και κρεβάτια Med

Τζάρεντ Ραντ: «Δεν είμαι δικηγόρος, ούτε δικηγόρος, ούτε χρηματοοικονομικός σύμβουλος και δεν είμαι ειδικός ευεξίας. Είμαι με έναν τρόπο, σχήμα ή φόρμα, ασχολούμαι με ολόκληρη την παγκόσμια μετάβαση για 40 χρόνια (2020). Έχω χάσει αμέτρητους φίλους. Μου πυροβολήθηκαν, δηλητηριάστηκα, σχεδόν για όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε. Η στάση μας είναι ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και να κερδίσουμε τα πάντα. Πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον, ποτέ δεν συναντήσαμε ο ένας τον άλλον, ίσως περιστασιακά, αλλά ο διαχωρισμός είναι απολύτως τεράστιο. Πολλές φορές το δεξί χέρι δεν ξέρει τι κάνει το αριστερό χέρι. Είναι θετικό; Ίσως με κάποιους τρόπους να είναι και με άλλους τρόπους δεν είναι. Έχουμε μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί και συνεργαστεί για πολύ καιρό. "

Ο Τζάρεντ λέει ότι η οικογένειά του ζει στις ΗΠΑ από το 1624 - πολύ πριν γίνει Ηνωμένες Πολιτείες το 1776. Κάνε τα μαθηματικά και αυτό είναι 394 χρόνια (2018) Μας δίνει ακόμη μια ένδειξη για να παραπέμψουμε την ταυτότητα και την οικογένειά του εάν είμαστε τόσο διατεθειμένοι να πάρουμε το πρόβλημα να το ανακαλύψουμε. Λέει για να αναζητήσει το Τσάρλεσταουν, ένα προάστιο της Βοστώνης της Μασαχουσέτης. Υπάρχει ένα νεκροταφείο στην πόλη (στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότερα από ένα), και στην κύρια κλειδαριά της πύλης του νεκροταφείου βρίσκεται το όνομα του Τζον Ραντ. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι υπήρχε ένας John Rand, Sr. που ζούσε στο Charlestown, Massachusetts Bay Colony, British Colonial America από το 1664-1737. Ο Τόμας Ραντ, του οποίου η οικογένεια ήταν από το Έσσεξ της Αγγλίας, έζησε στην αποικία περίπου το 1626–1683.

Το Τσάρλεσταουν είναι μια ιστορική γειτονιά προκυμαίας που αρχικά εγκαταστάθηκε από μια ομάδα Πουριτανών. Ο οικισμός αυξήθηκε σε περίπου 20.000 άτομα κατά τη διάρκεια της γνωστής ως Μεγάλης Μετανάστευσης από το 1620 έως το 1640. Ήρθαν σε οικογενειακές ομάδες και όχι ως μεμονωμένα άτομα και υποκινούνταν κυρίως από μια αναζήτηση ελευθερίας να ασκήσουν την Πουριτανική θρησκεία τους. Το Τσάρλεσταουν είναι η παλαιότερη γειτονιά στη Βοστώνη, που ενσωματώθηκε ως πόλη το 1628, και ενσωματώθηκε ως πόλη το 1847. Η χερσόνησος του Τσάρλεσταουν ήταν ο τόπος της πρώτης βασικής μάχης Επαναστατικού Πολέμου - η Μάχη του Λόφου του Μπάνκερ (τώρα το Μνημείο του Μπάνκερ Χιλ) τον Ιούνιο 17, 1775.

Ο Jared μιλά για θέματα υψηλού προφίλ που επηρεάζουν τη μετάβαση 3D-5D της ανθρωπότητας (γνωστή και ως The Great Awakening in Unity Consciousness, Ascension, The Great Shift, The Event), που θεωρείται το μεγαλύτερο εξελικτικό γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία. Λέει ότι η αποστολή του είναι φιλανθρωπική: να βοηθήσει να εκπαιδεύσει το ευρύ κοινό για το τι έχει κρυφτεί από αυτούς, ποιος και τι πραγματικά είμαστε, και πού πηγαίνουμε.

Ο Jared φιλοξενεί επίσης ένα καθημερινό πρόγραμμα παγκόσμιου διαλογισμού με καθοδήγηση που ξεκινά στις 3 μ.μ. Ανατολική Ώρα Ανατολής (EST) στις Η.Π.Α. Οι αριθμοί τηλεφώνου για πρόσβαση στο "ζωντανό" πρόγραμμα για καλούντες στις ΗΠΑ και τις διεθνείς χώρες μπορούν να ληφθούν στον ιστότοπο του διαλογισμού. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την καταχώριση στην ενότητα Πόροι στο τέλος αυτού του άρθρου.

Κρεβάτια Tachyon Energy & Plasma Energy Med

Σύμφωνα με τον Rand, υπάρχουν τρεις (3) τύποι κρεβατιών Med: (1) Holographic Med Beds; (2) Regenerative Med Beds που αναγεννά τους ιστούς και τα μέρη του σώματος, που τροφοδοτείται από διαφορετική πηγή. (3) Επαν-ψεκασμός Med Beds που σε περίπου δυόμισι έως τρία λεπτά θα αναγεννήσουν ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα. Τι σημαίνει αυτή η προηγμένη τεχνολογία για μια 80χρονη γυναίκα; Θα μπορούσε να είναι ξανά 30 ετών σε λιγότερο από τρία (3) λεπτά. Πενήντα χρόνια ξεφλούδισαν τη ζωή της. Τώρα, μπορεί να αποκτήσει ξανά παιδιά. Θα μπορούσε να έχει μια εντελώς νέα οικογένεια αν θέλει. Φαίνεται σε αυτόν τον συγγραφέα ότι η τεχνολογία Med Bed είναι μια διαρκής πηγή νεότητας.

Το Med Bed κοιτάζει το σώμα και διορθώνει τις ατέλειες. Η τεχνολογία υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Δεν είναι κάτι έξω από τον καταγάλανο ουρανό. Μόλις κρατήθηκε κρυμμένο από την ανθρώπινη φυλή για πολύ καιρό.

Η τεχνολογία των Med Beds δεν προέρχεται από τον πλανήτη Γη. Δεν είναι ανθρώπινη τεχνολογία. Πρόκειται για μια τεχνολογία που έχει δοθεί στην ανθρωπότητα από τους ET εκτός του κόσμου. Το Med Bed βασίζεται στην ενέργεια σωματιδίων tachyon και την ενέργεια πλάσματος (πλασματική). Το έδαφος, η ατμόσφαιρα, το νερό, τα πάντα είναι ενέργεια πλάσματος, όλα στο σύμπαν είναι ενέργεια πλάσματος, είναι απλώς μια διαφορετική μορφή μέσω της συχνότητας δόνησης.

Τα Med Beds έχουν Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) που ελέγχεται και δεν μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να τρέξει άγρια. Το AI είναι ο υπολογιστής. Λειτουργεί σαν μια μαγνητική τομογραφία, όπου κάθεστε σε ένα σωλήνα και περιστρέφεται πάνω από το σώμα σας και κάνει μαγνητική ταλάντωση και ανίχνευση συντονισμού του σώματός σας για τη διάγνωση της νόσου. Το Med Bed σαρώνει το δέρμα σας, τον μυϊκό σας ιστό, όλα τα όργανα και τα πάντα στο σώμα σας. Δείχνει τα πάντα - μέχρι το επίπεδο του μικρού του αίματος. Αναγνωρίζει πραγματικά το DNA σας και κάνει μια πλήρη εσωτερική ανάλυση του σώματος. Όταν το κάνει αυτό, παίρνει οποιαδήποτε ασθένεια και οποιαδήποτε γενετική ατέλεια. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε λευχαιμία σταδίου 4 και σε ένα κρεβάτι Med σε περίπου 2,5 λεπτά, θεραπεύεστε. Δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Και, εάν είχατε ένα όργανο κομμένο ή αφαιρεμένο από το σώμα, η διαδικασία εκ νέου ψεκασμού του Med Bed αναγεννά το συγκεκριμένο όργανο σαν να μην αφαιρέθηκε ποτέ. Επειδή το σώμα σας αφήνει έναν συντονισμό - μια συχνότητα δόνησης. Το σώμα θυμάται πάντα πότε ένα όργανο έχει αφαιρεθεί ή σταματήσει να λειτουργεί και η τεχνητή νοημοσύνη του Med Bed συνδέεται με τη συχνότητα δόνησης του σώματος και το DNA για την αναγέννηση του οργάνου.

Ο Ραντ λέει ότι έχει μελετήσει έρευνα για τον καρκίνο για πολλά, πολλά χρόνια. Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί με τα Med Beds όλη την ημέρα. πολύ εύκολα και πολύ φτηνά, λέει. Επειδή το έχει κάνει για ανθρώπους. Με τα Med Beds, ο καρκίνος έχει φύγει. Η χημειοθεραπεία καθίσταται ξεπερασμένη. Η νόσος του Lou Gehrig, η νόσος του Hodgkin, η μυϊκή δυστροφία, όλες οι ασθένειες έχουν εξαφανιστεί, εξαλείφονται.

Ο Rand λέει ότι ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτή η όλη διαδικασία θεραπείας με τα Med Beds είναι απλώς επιστημονική φαντασία. Ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Κάποιος μόλις το έφτιαξε! Και, επειδή κανείς δεν πιστεύει ότι υπάρχει, είναι εύκολο να τα κατασκευάσει σε ποσότητα και να τα προετοιμάσει για διανομή.

«Όταν βρίσκεστε σε αυτό το κρεβάτι Med, δεν υποφέρετε από πόνο, δεν περνάτε από ακτινοβολίες. Δεν είναι σαν κακό γεγονός. Πηγαίνετε σε έναν βαθύ ύπνο. Δεν υπάρχει ένεση, ούτε βελόνες ή τίποτα. Ξυπνάτε και κοιτάζετε στον καθρέφτη και το ανατριχιαστικό δέρμα σας έχει φύγει. Τα λευκά μαλλιά σας είναι το χρώμα που ήταν όταν είσαι στα είκοσι (20s). Είναι το ίδιο για την όρασή σας, την ακοή σας, τη γεύση σας, τη μυρωδιά σας. Όλα αποκαθίστανται ξανά σε μια τέλεια νεότερη κατάσταση », λέει ο Rand.

«Αυτή είναι η νέα εποχή για τη νέα Γη και τη νέα ανθρώπινη φυλή. Είναι εντελώς το αντίθετο από αυτό που έχουμε ζήσει. Αυτές οι τεχνολογίες είναι ήδη εδώ. Είναι θέμα να τα ασφαλείς - ΑΣΦΑΛΕΙΑ - στους ανθρώπους που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. " Επί του παρόντος (Φεβρουάριος 2020), η τεχνολογία Med Beds δεν είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό.

The Power of Replicators - Μια σχετική τεχνολογία στα Med Beds

Οι αναπαραγωγείς χρησιμοποιούν ενέργεια πλάσματος για να διατυπώσουν οτιδήποτε και ό, τι θέλετε, σύμφωνα με τον Jared Rand. Για παράδειγμα, σε μια χιονισμένη μέρα, εάν οι μπότες χιονιού σας είναι φθαρμένες και χρειάζεστε νέες μπότες χιονιού ή ένα νέο καπέλο και παλτό. Στη συνέχεια, απλώς προγραμματίζετε αυτήν την τεράστια βάση δεδομένων (replicator) με τα πιο πρόσφατα στυλ και λεπτομέρειες που θέλετε και το replicator το παράγει. Τέλειο μέγεθος. Σας ταιριάζει σαν γάντι. Το προϊόν παράγεται σε δευτερόλεπτα. Θέλετε ζεστά fudge sundae σε μια καυτή μέρα; Το έχεις.

Οι αναπαραγωγείς ανακυκλώνουν τα παλιά πράγματα πίσω στην ενέργεια του πλάσματος. Δεν υπάρχουν απορρίμματα, σκουπίδια, σκουπίδια, τίποτα για να μολύνουν το περιβάλλον ή να καταστρέφουν το οικοσύστημα. Το έδαφος είναι ενέργεια πλάσματος. Τα φυτά είναι ενέργεια πλάσματος. Πάρτε έναν αντιγραφέα σε ένα φτωχό χωριό και αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να έχουν ό, τι ονειρευόταν ποτέ μέσα σε λίγα λεπτά. Οι αναπαραγωγείς θα εξαλείψουν την ανάγκη για τεράστιες ποσότητες γης για να τροφοδοτήσουν τον πληθυσμό. Οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να το έχετε. Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές είναι οι πρόδρομοι των αντιγραφέων. Επιταχύνετε αυτό εκατό φορές και έχετε έναν αντιγραφέα.

Όλα στη δημιουργία αποτελούνται από ενέργεια πλάσματος. Οι αναπαραγωγείς είναι τεχνολογία εκτός κόσμου, που μας δίνουν οι Γαλαξιακοί, οι οποίοι μοιράζονται αυτήν την τεχνολογία με την ανθρώπινη φυλή. Αυτή η τεχνολογία έρχεται! Θα είναι διαθέσιμο παντού. Θα είστε σε θέση να έχετε έναν εκπληκτικό χρόνο μαζί του, συνεχώς.

 


Ολογραφικές ιατρικές κάψουλες (Med Beds)

Η Ileana the Star Traveller έγραψε τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με το Holographic Medical Pods. Πήρε τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας μια μοναδική μέθοδο «μνήμες παλινδρόμησης ύπνωσης», με την οποία η Ileana μπόρεσε να επαληθεύσει ότι οι πληροφορίες προέρχονταν πράγματι από το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα βλέποντας τα ολογραφικά ιατρικά λοβό κατά τη διάρκεια της θητείας της ως μυστικό διαστημικό πρόγραμμα περιουσιακών στοιχείων στον Άρη. Η Ileana δημιούργησε ένα αρχείο PDF των ολογραφικών κρεβατιών. Ήταν διαθέσιμο σε αυτόν τον ιστότοπο, αλλά καταργήθηκε για να προστατεύσει το υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Η Ileana φιλοξένησε το Awakening Cosmic Reality Show στο YouTube - ένα πρόγραμμα συνέντευξης που κάλυπτε θέματα όπως η πνευματικότητα, η επικοινωνία του ET, οι τρόποι θεραπείας, το ξύπνημα και η διαδικασία ανάληψης. Έχει δημοσιεύσει πολλές συναρπαστικές ιστορίες για τα γαλαξιακά της ταξίδια στον ιστότοπό της (προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη), και επίσης διοχετεύει κανείς καλοπροαίρετα όντα με έθνη, πνευματικούς οδηγούς και τον Ανώτερο Εαυτό της. Έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει αστρικά, να κάνει απομακρυσμένη προβολή και να εργάζεται στα Akashic Records. Έχει αποκτήσει πολλές γνώσεις από τις προηγούμενες ζωές της ως ταξιδιώτης αστέρων που ζει στο διάστημα.

Οι ακόλουθες πληροφορίες που περιέχονται στο PDF της Ileana αποκαλύπτουν πώς λειτουργούν οι ιατρικοί λοβοί, πώς μοιάζουν και πώς χρησιμοποιούνται στον προηγμένο ιατρικό τομέα της τεχνολογίας με εξοπλισμό 3D ανατομικής απεικόνισης. Παρέχονται επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ιατρικοί λοβοί μπορούν να αναζωογονήσουν ανθρώπους από τους νεκρούς, να θεραπεύσουν ασθένειες, να θεραπεύσουν πληγές, να αφαιρέσουν τους ιστούς ουλών και να διαχειριστούν ένα πρωτόκολλο παλινδρόμησης ηλικίας πριν από την έξοδο από τα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα.

 


Τα Holographic Medical Pods είναι αυτοματοποιημένοι ιατρικοί σταθμοί, όπου ένας ειδικός ιατρικής επιλέγει τον τύπο της ιατρικής διαδικασίας που πρέπει να γίνει από τη βάση δεδομένων του υπολογιστή, στη συνέχεια ο ασθενής ξαπλώνει στο λοβό και το μηχάνημα εκτελεί την ιατρική επέμβαση ή διαδικασία, τότε τα λέιζερ θα κλείσουν τα σημεία εισόδου όπου έγινε η διαδικασία. Αυτοί οι τύποι ολογραφικών ιατρικών λοβών έχουν χαρακτηριστικά όπως αεροστεγή λειτουργική ασπίδα, άνετα περιοριστικά άκρου, νυστέρι λέιζερ, λέιζερ Mirror Arms για την αφαίρεση των ουλών, ελεγχόμενα από υπολογιστή ρομποτικά χειρουργικά όπλα, αναισθητικό υγρού ψεκασμού, αισθητήρες ζωτικής σημασίας και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τοποθετημένο σε μια ρυθμιζόμενη βάση τιτανίου. Τα Med Pods (γνωστά και ως Med Beds) επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν διάγνωση, θεραπεία, και προμορφώστε ένα ευρύ φάσμα χειρουργικών διαδικασιών με τις εξαιρετικά λεπτές τομές λέιζερ που καθοδηγούνται από 3D ανατομική σάρωση. Η τρισδιάστατη σάρωση έχει πυρίμαχους φακούς που λαμβάνουν ζωντανές σαρώσεις του σώματος για να κάνουν διάφορες ιατρικές διαδικασίες.

Ο τρισδιάστατος ανατομικός φακός σάρωσης και η τεχνολογία λέιζερ επιτρέπουν την πλήρη διάγνωση όλων των συστημάτων του σώματος, συμπεριλαμβανομένων νευρολογικών παραγόντων, θεραπείας λοιμώξεων μέσω συμπυκνωμένων ενέσεων αντιβιοτικών, αποτοξίνωσης του σώματος για τη θεραπεία ασθενειών όπως ο καρκίνος, βασική ή προχωρημένη επιδιόρθωση πληγών, αναγέννηση των άκρων μέσω κυτταρικών Ανακατασκευή DNA και αφαίρεση ουλών. Καθώς και άλλες διαδικασίες μπορούν να γίνουν όπως σκωληκοειδεκτομή, λαπαροσκοπική αφαίρεση και καισαρική τομή.

Τα Med Pods μπορούν επίσης να αναγεννήσουν τους κυτταρικούς ιστούς που πεθαίνουν στο σώμα για να κάνουν τα κύτταρα ξανά υγιή, καθώς και να αναζωογονήσουν νευρώνες, πρωτόνια, βλαστοκύτταρα κ.λπ. Αυτό γίνεται για να είναι σε θέση να θεραπεύσει ασθένειες όπως για παράδειγμα Σκλήρυνση κατά πλάκας , Αλτσχάιμερ κ.λπ.

Τα προηγμένα ιατρικά λοβό έχουν τεχνολογία μικρο laser και πολλούς πυρίμαχους φακούς που μπορούν να χειριστούν το φυσικό χρονόμετρο του σώματος και να εκτελέσουν διαδικασίες παλινδρόμησης ηλικίας μέσω τροποποίησης DNA ή ακόμη και διασταυρούμενου υβριδισμού μεταξύ ανθρώπινου DNA και γενετικής του ΕΤ, ή να αναμίξουν το ζωικό DNA με το ανθρώπινο γονιδίωμα για να δημιουργήσουν ισχυρότερους και υγιέστερα είδη ανθρώπων.

Υπάρχει προηγμένο ολογραφικό λογισμικό σούπερ υπολογιστών που μπορεί να δημιουργήσει διάφορους τύπους εντολών μνήμης που μπορούν να αποτυπωθούν στον εγκέφαλο των ανθρώπων μέσω οπτικών εικόνων φωτός για να δημιουργήσουν ψευδείς ή αλλοιωμένες μνήμες οθόνης. Επίσης, χορηγούνται ενέσιμα φάρμακα για την καταστολή της μνήμης του εγκεφάλου, έτσι οι μαύρες καταχωρημένες αναμνήσεις δεν μπορούν εύκολα να ανακληθούν από άτομα. Αυτές οι διαδικασίες γίνονται συχνά στα προγράμματα SSP ενώ κάποιος υποβάλλεται σε θεραπεία στο Holographic Medical Pod πριν τελειώσει ο χρόνος απαλλαγής του συμβολαίου και του χορηγηθεί το πρωτόκολλο παλινδρόμησης ηλικίας.

Διαδραστική οθόνη λογισμικού σούπερ υπολογιστή που μπορεί να κωδικοποιήσει τις μνήμες στον εγκέφαλο κατά τη διαδικασία του πρωτοκόλλου παλινδρόμησης ηλικίας. Μερικά από τα Med Pods έχουν βιο μιμητικό τζελ πάνω τους, το οποίο θα συνθέσει υγιείς και νεαρούς κυτταρικούς ιστούς στο σώμα για να αντικαταστήσει τα κύτταρα που πεθαίνουν και δεν μπορούν πλέον να αναγεννηθούν.

Το βιο-μιμητικό τζελ χρησιμοποιείται επίσης για την αποφυγή εγκαυμάτων τρίτου βαθμού από ουλές στο σώμα, έτσι ώστε ο ιστός ουλής να μην συσσωρεύεται στο δέρμα. Αυτό το τζελ αφαιρεί επίσης τυχόν μικρόβια ή βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις στο ανθρώπινο σώμα.

(Αριστερή εικόνα) Αυτό είναι ένα παράδειγμα του πώς το Bio-Mimetic gel τοποθετείται σε μία από τις μονάδες Holographic Medical Pod.

(Δεξιά εικόνα) Ένας ιατρικός κόλπος προετοιμάζεται για τρισδιάστατη μετρική χειρουργική επέμβαση με λέιζερ με έναν από τους ολογραφικούς ιατρικούς λοβούς.


Medical Lab for Holographic Medical Pods: Τα Holographic Medical Pods βρίσκονται συνήθως σε ιατρικούς εργαστηριακούς χώρους σε διαστημικούς σταθμούς, πλανητικές βάσεις ή σε διαστημικά πλοία. Αυτά τα Med Pods μπορούν να εγκατασταθούν σχεδόν οπουδήποτε καθώς δεν απαιτούν πολλή ισχύ για να λειτουργήσουν.

Υπάρχουν επίσης φορητές μονάδες Meditech Pod που βάζουν τραυματισμένα άτομα σε στάση ύπνου, προκειμένου να επιβραδύνουν τη σωματική υποβάθμιση και να εξοικονομήσουν ενεργειακή δύναμη ώστε οι ασθενείς να μην πεθάνουν στο δρόμο τους για ιατρική βοήθεια. Αυτές οι φορητές μονάδες έχουν σχεδιαστεί για βασική επισκευή τραυμάτων εν κινήσει και για αναγέννηση οργάνων μικρής κλίμακας.

(Αριστερή εικόνα) Φορητό Meditech - (Δεξιά εικόνα) Μονάδες Pod

Medical Pod που ετοιμάζεται να κάνει λαπαροσκοπική χειρουργική επέμβαση σε έναν ασθενή. Γίνεται σάρωση τρισδιάστατης ανατομικής απεικόνισης για να προσδιοριστεί πού θα πραγματοποιηθούν στόχοι χειρουργικής επέμβασης με λέιζερ για την επιδιόρθωση πληγών.

Τα στηρίγματα των άκρων προσαρτώνται στο σώμα έτσι ο ασθενής δεν κινείται κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης και χορηγείται αναισθητικό υγρού ψεκασμού, οπότε ο ασθενής δεν αισθάνεται πόνο κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Η λαπαροσκοπική χειρουργική επέμβαση με λέιζερ βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ο ασθενής βρίσκεται υπό καταστολή στατικής φαρμακευτικής αγωγής.


Πόροι: Κάντε κλικ στους τίτλους για πρόσβαση σε πληροφορίες.

Σημείωση: Η Ileana the Star Traveller επέλεξε να καταργήσει τις πληροφορίες από τον ιστότοπό της, τη σελίδα της στο Facebook και το κανάλι του στο YouTube, επειδή οι αδίστακτοι πάροχοι περιεχομένου διαδικτύου διαγράφουν το υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και το δημοσιεύουν στους ιστότοπούς τους χωρίς την άδειά της. Αυτή τη στιγμή γράφει ένα βιβλίο για τις εμπειρίες της ως περιουσιακό στοιχείο του Άρη στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα.

Ιστότοπος για την Ileana the Star Traveller - αυτήν τη στιγμή ανενεργή.

Σελίδα Facebook: Ξυπνούν το Κοσμικό Σόου Πραγματικότητας από την Ileana the Star Traveller - δεν είναι διαθέσιμο.

Κανάλι YouTube: Awakening Cosmic Reality Show από την Ileana the Star Traveler - το περιεχόμενο αποσύρθηκε

Ολογραφικά ιατρικά pods & μυστικά διαστημικά προγράμματα από την Ileana the Star Traveller - Δημοσιεύτηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2017 (Βίντεο YouTube) - δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή

Jared Rand - 5-Hour Call Mind-Blowing: Από πού προήλθαν, Med Beds, Replicators, RV Exchanges, Deep Space Activity, Disclosure, Galactic History καθώς σχετίζεται με το Annunaki και τη Γη και πολλά άλλα. - Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2017 (YouTube Video)

Jared Rand - Ώρα για αλλαγή κλήσης (J1) - σχεδόν 3 ώρες, δημοσιεύθηκε στις 30 Μαΐου 2018 (Βίντεο YouTube)

Ώρα για αλλαγή κλήσης με Jared Rand (J2) - 2 ώρες 40 λεπτά, Δημοσιεύθηκε στις 24 Ιουνίου 2016 (Βίντεο YouTube)

Jared Rand - Ώρα για αλλαγή κλήσης (J3) - 2 ώρες 35 λεπτά, Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2018 (Βίντεο YouTube)

The Med Bed - Jared Rand by Disclosure News στις 26 Ιανουαρίου 2018

Jared Rand Daily Global Guided Meditation - Καθημερινά 3 μ.μ. EST - WeAreOneLightForAll.net - Λέγεται ότι ένα άτομο με εστιασμένη πρόθεση μπορεί να επηρεάσει την αλλαγή για έως 1 εκατομμύριο άτομα!


Ο Jared Rand κατασκευάζει ένα Ουράνιο Επιμελητήριο που τροφοδοτείται από εξαιρετικά προηγμένη ενέργεια πλάσματος-ταχυόν και ελεγχόμενη τεχνητή νοημοσύνη. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω εικόνες για να μάθετε περισσότερα!




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ JARED RAND: Super-Advanced Τεχνολογίες Off-Planet (Med Beds, Food Replicators κ.λπ.) Ερχόμενα τα επόμενα 6 χρόνια - Επιλεγμένος ομιλητής στην 74η Συνάντηση της Ομάδας Ειδικού Ενδιαφέροντος για την Ελεύθερη Ενέργεια (FESIG) στις 4 Μαρτίου 2020 (βίντεο).



ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ: http://www.blissfulvisions.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters