Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΗ, ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ

Τον Μάρτιο του 2020 ο Μπέργκα (Πάπας Bergoglio) συνελήφθη μαζί με περισσότερους από 300 σατανιστές επισκόπους, αρχιεπισκόπους και αρχιΠαιδοφιλους σαν αυτόν.

Ο στρατός βρήκε ένα DUMB (Τούνελ) μήκους 1500 μιλίων που φτάνει στην Ιερουσαλήμ.

Τα πρώτα 150 μίλια ήταν σωροί και σωροί από ράβδους χρυσού.

Το αποτέλεσμα αιώνων εμπορίας ανθρώπων, ιδίως παιδιών, όπλων, ναρκωτικών, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες κ.λπ


ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΤΟ 2018, η οποία προβλέπει την κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων (συμπεριλαμβανομένων των επόμενων γενεών) κάθε εγκληματία για υψηλή προδοσία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ανταρσία.

ΜΟΝΟ στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ έχουν κατασχεθεί:

34 ΤΕΤΡΑΚΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως και στην Ιταλία, υπάρχουν 34 εκατομμύρια δισεκατομμύρια.
34.000.000.000.000.000

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, τα περιουσιακά στοιχεία, τις βίλες και τη γη.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ τις ράβδους χρυσού των αγγλικών δικαιωμάτων. Το Reptilian Elizabeth II and Company που δεν ήταν λιγότερο από το Βατικανό.



ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 34 ΤΕΤΡΑΚΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, όλα τα χρήματα και τους πόρους όλων των πολιτικών εγκληματιών, VIPS, ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ, κλπ... ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ....

Σκεφτείτε?

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΗ, ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ

Η ΑΦΡΙΚΉ, ΟΠΩΣ Η ΙΝΔΙΑ ΘΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΝ «ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ...
ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΘΥΣΊΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΚΈΝΕΝΤΙ, ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ, ΤΟΥ ΑΣΑΝΖ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΟΥ.

ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΝ ΖΕΡΜΑΙΝ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters