Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Σάλος με τον βασανισμό ηλικιωμένου Αρμένιου από Αζέρους στρατιώτες (video)

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτές τις σκληρές εικόνες

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έλαβαν χώρα στο πληγωμένο Αρτσάχ παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των Αρμένιων να πολεμήσουν θυσιάζοντας τις ζωές τους προκειμένου να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη τους από τους Αζέρους!

Σε βίντεο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας αποτυπώνεται ξεκάθαρα η χυδαιότητα των ουτιδανών Αζέρων στρατιωτών, οι οποίοι βασάνισαν και εκτέλεσαν Αρμένιους που αρνήθηκαν να αφήσουν τις περιουσίες τους στο έλεος των ισλαμιστών. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαψαν τα σπίτια τους για να μην πέσουν στα χέρια των Αζέρων. Ένας ηλικιωμένος Αρμένιος  ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε επειδή αρνήθηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του, από ανηλεείς Αζέρους εκτελεστές, διαπομπεύεται (αν είναι δυνατόν!) στην πλατφόρμα του TikTok! 

Το βίντεο δεν είναι γνωστό εάν καταγράφηκε πριν ή μετά την κατάπαυση του πυρός στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ωστόσο αποτελεί γροθιά στο στομάχι για όσους αρνούνται να παραδεχτούν ότι στο Αρτσάχ έλαβε χώρα η πολιτική συνέχιση της γενοκτονίας των Αρμενίων.

https://www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters