Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Νεβάδα: Δεν αναμένονται περισσότερα αποτελέσματα εκλογών μέχρι την Πέμπτη

Η Νεβάδα θα σταματήσει να ενημερώνει τα εκλογικά αποτελέσματα μέχρι την Πέμπτη το πρωί, κοινοποιώντας το μήνυμά της μέσω Twitter την Τετάρτη.

Η επίσημη ροή Twitter του τμήματος εκλογών του υπουργού Εξωτερικών της Νεβάδας έγραψε στο Twitter:

Αυτό είναι για ενημερώσεις των εκλογικών αποτελεσμάτων έως τις 9:00 π.μ. στις 5 Νοεμβρίου. Δείτε τι έχει μετρηθεί μέχρι τώρα:

Πρώτες ψήφοι αυτοπροσώπως Ψήφοι
κατά την Ημέρα Εκλογής αυτοπροσώπως
Όλες οι ψηφοφορίες μέσω ταχυδρομείου έως τις 2 Νοεμβρίου

Να τι μένει να μένει:

-Mail ψηφοδελτίων που έλαβε την ημέρα των εκλογών
-mail ψηφοδέλτια που θα λάβει την επόμενη εβδομάδα
-ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ψηφοδέλτια

Οι εκλογές που εκκρεμούν είναι δύσκολο να εκτιμηθούν στη Νεβάδα επειδή κάθε ψηφοφόρος στάλθηκε ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου. Προφανώς, δεν θα ψηφίσουν όλοι.

 

Ο κρατικός νομοθέτης της Νεβάδας άλλαξε τους εκλογικούς νόμους του Ασημένιου Κράτους τον Αύγουστο για να στείλει αυτόματα τα ψηφοδέλτια που απουσιάζουν σε όλους τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους και να επιτρέψει τη συλλογή ψηφοφοριών. Η εκστρατεία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και το GOP της Νεβάδας κατέθεσαν στη συνέχεια αγωγή για να αμφισβητήσουν τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο.

Την Τρίτη, ένας δικαστής της Νεβάδας αρνήθηκε την αγωγή της εκστρατείας Τραμπ, η οποία προσπάθησε να σταματήσει προσωρινά την καταμέτρηση των ψηφοφοριών μέσω ταχυδρομείου στην Clark County, η οποία περιλαμβάνει το Λας Βέγκας.

Από τη δημοσίευση αυτού του άρθρου, ο Associated Press δείχνει τον προεδρικό υποψήφιο του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν με προβάδισμα περίπου 7.500 ψήφων έναντι του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από συνολικά περίπου 1,6 εκατομμύρια συνολικά ψηφοδέλτια που ψηφίστηκαν και για τους δύο υποψηφίους. Ο Μπάιντεν έλαβε 588.252 ψήφους έναντι 580.605 ψήφων του Τραμπ, με το 67 τοις εκατό των περιφερειών της Νεβάδας να αναφέρουν τα αποτελέσματά τους.

Η Χίλαρι Κλίντον κέρδισε έξι εκλογικές ψήφους στη Νεβάδα το 2016 με πάνω από 27.000 ψήφους. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έλαβε 539.260 ψήφους έναντι 512.058 ψήφων υπέρ του Τραμπ.

Λευκός Οίκος
Όγκος 90%
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters