Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

GESARA / NESARA - Το μεγαλείο αποκαλύπτετε

 NESARA - Νόμος περί Εθνικής Οικονομικής Ασφάλειας και Μεταρρυθμίσεων

GESARA - Παγκόσμιος νόμος για την οικονομική ασφάλεια και τις μεταρρυθμίσεις

NESARA ένας νόμος που υπεγράφη το 2000 και επρόκειτο να ανακοινωθεί στις 9-11-2001 (911). Είναι το μεγαλύτερο δώρο για την Ανθρωπότητα . Πολλά στοιχεία εμπλέκονται στο NESARA και όταν πληρούνται αυτά τα συστατικά, ξεκινά το Μεγαλείο για τον Κόσμο!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ

Αυτή είναι η ομιλία του 2016 που εξέλεξε τον Donald J. Trump. Ακούστε προσεκτικά γιατί ό, τι βλέπουμε τώρα ανοίγει το δρόμο για έναν καλύτερο κόσμο.


Τότε ο Πρόεδρος κέρδισε τις εκλογές και μαζί με τις ομάδες του ήξεραν ότι είχαν τεράστιο καθήκον παγκοσμίως! 


GESARA

ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Ο κόσμος έχει υποφέρει αρκετά, ως σκλάβος των διεφθαρμένων ανθρώπων που ελέγχουν τις χώρες μας, την τεχνολογία, τις επικοινωνίες, τα χρήματα, την υγειονομική περίθαλψη και τις επιχειρήσεις μας. Ενώ η Αμερική θεωρήθηκε ότι είναι η χώρα των Ελεύθερων, ήμασταν πολύ μακριά από αυτό. Κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ετών, μάθαμε την έκταση της διαφθοράς από πολιτικούς που ελέγχουν την κυβέρνησή μας και έγραψαν νόμους. στα ειδικά συμφέροντά τους που θα ευθυγραμμίζουν τις τσέπες τους υπέρ του εμπλουτισμού αυτών των συμφερόντων και των διεφθαρμένων πολιτικών · ξένες χώρες που ελέγχουν τη χώρα μας. χρησιμοποιώντας τα φορολογικά μας δολάρια που πλήρωσαν τη διαφθορά τους σκόπιμα να παραλύσει την υγεία μας, στη συνέχεια να δημιουργήσουμε ένα φάρμακο για να θεραπεύσουμε το ίδιο το πρόβλημα που δημιούργησε η καμπάλ. χειραγώγηση της αξίας του δολαρίου υπέρ των φίλων τους στη Wall Street · και παρακράτηση πολύτιμης τεχνολογίας που θα βοηθούσε τον κόσμο να προχωρήσει.  


Ο αγώνας για τις εκλογές 2020 είναι μία από τις μεγαλύτερες εκλογές που θα αντιμετωπίσει ποτέ η Αμερική! Αυτή είναι μια μάχη του Καλού εναντίον του Κακού. Ενώ πολλοί από τους κακούς / διεφθαρμένους ανθρώπους έχουν ήδη αντιμετωπίσει τη μοίρα τους, όπως αναφέρεται στο Q4767, υπάρχουν μερικοί που αναμένουν ημερομηνία δικαστηρίου ή ημερομηνία δικαστηρίου και ελπίζουν ότι ο Πρόεδρος Τραμπ δεν θα κερδίσει γιατί τους δίνει ελπίδα ότι θα έχουν ελευθερία και θα ξεκινήσουν ξανά τη διαφθορά. 

Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να επανεκλεγεί ο Πρόεδρος Τραμπ.  


Ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία για το TRUMPSARA είναι οι ανθρωπιστικές ανάγκες. Οι άνθρωποι έχουν ζήσει στις καλύβες το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους και δεν έχουν μάθει ποτέ πώς είναι να έχουν ζέστη ή μαξιλάρι ή ακόμη και κουβέρτα. ή βετεράνοι που δεν θα μπορούσαν να πάρουν άμεση και κατάλληλη θεραπεία (υπό την προ-Trump Διοίκηση Βετεράνων) έχουν καταλήξει άστεγοι? ή οικογένειες που καταλήγουν άστεγοι και στο δρόμο?  ή εκείνοι που δεν θα μπορούσαν ποτέ να πιάσουν ένα διάλειμμα, επειδή είναι τόσο βαθιά στο ιατρικό χρέος? ή ηλικιωμένους που εργάζονται τόσο σκληρά μόνο για να τα βγάλουν πέρα.  Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει εργαστεί κάθε μέρα για την ανθρωπότητα!  Από την πρώτη του ώρα.


ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Τα ανθρωπιστικά έργα θα κυκλοφορήσουν ως έργα υποδομής σε όλο τον κόσμο μέσω μιας κυβερνητικής υπηρεσίας (το όνομα της υπηρεσίας εκκρεμεί αυτήν τη στιγμή). Αυτός ο οργανισμός θα ζητά από άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο και δεξιότητες να βοηθήσουν με αυτά τα έργα. Η προτεραιότητα θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες μιας συγκεκριμένης χώρας (για παράδειγμα, προτεραιότητα στις ΗΠΑ είναι οι άστεγοι και οι οίκοι φροντίδας ηλικιωμένων).  


Τα παιδιά που προέρχονταν από καταχρηστικό υπόβαθρο ή επέζησαν από τη ζωή της εμπορίας ανθρώπων, θα τους δοθεί η καλύτερη δυνατή ευκαιρία από νόμιμες οικογένειες, πλήρως ελεγμένες οικογένειες σε όλο τον κόσμο.  


Τα ανθρωπιστικά έργα θα είναι ένα μεγάλο μέρος της απαλλαγής από την ανεργία παγκοσμίως, τα έργα αυτά θα είναι εργοδότες. Θα υπάρχουν Κέντρα Ανθρωπιστικής Βοήθειας ("HC") και διαδικτυακοί ιστότοποι που θα βοηθήσουν στην πρόσληψη ατόμων παγκοσμίως. Αυτό είναι ένα τεράστιο παγκόσμιο έργο!


Αυτό είναι παγκοσμίως. Το ανθρωπιστικό σχέδιο πρέπει να είναι παγκόσμιο.  


ΘΕΡΑΠΕΙΑ / ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ

Ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε το πρώτο βήμα για να μειώσει το κόστος των φαρμάκων. Υπέγραψε μια εκτελεστική εντολή Favored Nations που μείωσε σημαντικά τις τιμές των ναρκωτικών.


Κατανοώντας τις διεφθαρμένες φαρμακευτικές εταιρείες και τη μέτρηση των τιμών τους, τα μεγάλα φαρμακεία εκτίθενται για τη στραβό εταιρεία που είναι. Κάνουν ένα φάρμακο για να βοηθήσουν ελπίζουμε σε ένα ζήτημα υγείας, αλλά τότε αυτό το φάρμακο δημιουργεί ένα νέο ζήτημα υγείας, τότε πρέπει να πάρετε ένα άλλο φάρμακο, μετά ένα άλλο και το ντόμινο επηρεάζει. Όλα τα γελοία φάρμακά τους που προορίζονται κυρίως για έναν σκοπό ... να πλουτίσουν. Είμαι σίγουρος ότι όλοι γνωρίζουν ότι οι απλές θεραπείες είναι οι θεραπείες, αλλά δεν βγάζουν χρήματα από αυτό.


Στο TRUMPSARA, οι θεραπείες και οι θεραπευτικές  θα κυκλοφορήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σοκάρουν τον κόσμο. Θα χρησιμοποιηθεί πίσω από τα παρασκήνια παγκοσμίως, για να βοηθήσει όσους έχουν πραγματικά ανάγκη και να δημοσιοποιηθούν από εκείνο το σημείο και μετά. Ναι, θα υπάρχουν Med Beds και είναι πολύ ακριβά, αλλά αυτό θα αλλάξει. Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι μια τεράστια παγκόσμια αλλαγή παιχνιδιού και δεν θα υπάρχουν άλλες χώρες του τρίτου κόσμου. Τεχνολογία και διπλώματα ευρεσιτεχνίας για ιπτάμενα αυτοκίνητα, αυτοματοποιημένη υπηρεσία AI, δωρεάν ενέργεια σε κάποιο βαθμό  


Όταν ο Πρόεδρος Τραμπ μιλάει για εμβόλια, το αναφέρει ως ανακοίνωση σε εμάς ότι καθαρίζει τη διεφθαρμένη φαρμακευτική βιομηχανία. Ακόμα και τώρα έχουμε μερικά καθαρά νόμιμα εμβόλια.  

Αυτές οι θεραπείες και οι θεραπευτικές θα βοηθήσουν να αλλάξουν τον κόσμο με τρόπο που είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς.  


ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η κυβέρνηση αναμένεται να επιστραφεί σε μια κυβέρνηση ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ με όρια διάρκειας. Δεν θα θεωρηθεί κύρια εργασία ή "πλούσια θέση". Θα είναι ένας κόσμος που θα κυβερνάται από τους παγκόσμιους ηγέτες που θα συζητούν όλα όσα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, τα ζητήματα τίθενται στο τραπέζι και όλοι έρχονται μαζί για να βρουν λύσεις και να εργαστούν μαζί για να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.


Οι άνθρωποι της κυβέρνησης (υπό τη NESARA) θα πρέπει να ψηφιστούν από τους πολίτες και μπορούν να ψηφιστούν εάν δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους στις επαρχίες τους. Όχι πλέον όροι 47 ετών!  


Ο Πρόεδρος Τραμπ ανοίγει το δρόμο για τη NESARA / GESARA υπογράφοντας αυτήν την εκτελεστική εντολή κάνοντας τους ομοσπονδιακούς εργαζόμενους υπόλογους!


Η Αμερική θα έχει εκλογές. Το Σύνταγμα θα είναι σωστό χωρίς γκρίζες περιοχές και παρερμηνείες. Η Αμερική ως εταιρεία, τεχνικά ανυπόστατη όταν ορκίστηκε ο Πρόεδρος Τραμπ. Ο Πρόεδρος Τραμπ έδωσε την πιο απίστευτη, Συνταγματική, Πατριωτική Ομιλία εγκαινίων, φέρνοντας τη Δύναμη πίσω σε σας τον Άνθρωπο! 

Η ομιλία των εγκαινίων του Προέδρου Trump επαναφέρει τη δύναμη στον αμερικανικό λαό:


Πλήρης ομιλία εγκαινίων:


ΧΡΕΟΣ / ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο ιστότοπος QFS.Gov είναι έτοιμος

Έγγραφο QFS

Έχουμε δει χιλιάδες ανθρώπους να εξαλείφονται τα χρέη τους μέσω του συστήματος δοκιμών beta του Quantum Financial System. Αυτοί οι τυχεροί άνθρωποι έχουν εξαλείψει εντελώς το χρέος των φοιτητών, αυτοκινήτων, πιστωτικών καρτών τους. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δοκιμών beta και έχει προγραμματιστεί να αρχίσει να κυκλοφορεί παγκοσμίως σε τέλη του έτους 2020. Όσον αφορά το στεγαστικό χρέος, αυτό αντιμετωπίζεται διαφορετικά από το κανονικό χρέος. Είναι δύσκολο να συνοψίσουμε, αλλά εν συντομία, η ακίνητη περιουσία θα περάσει από μια διαδικασία αναπροσαρμογής και έπειτα οι υποθήκες θα περάσουν στο νέο σύστημα. Κάποιοι μπορεί να ρωτήσουν, τι θα συμβεί με την υποθήκη μου που θα εξαλειφθεί, θα περάσει από μια διαδικασία επανεκτίμησης; Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή.   


Όσον αφορά το κανονικό χρέος (auto, πιστωτική κάρτα και φοιτητικό δάνειο), αυτό το χρέος θα εξαλειφθεί πλήρως. Σκεφτείτε πόσο θα είχε ένα νοικοκυριό κάθε μήνα, γνωρίζοντας ότι δεν έχει χρέος αυτοκινήτων, φοιτητικών ή πιστωτικών καρτών. Για όσους λένε, δεν έχουμε χρέος, πώς είναι αυτό δίκαιο για εμάς, γνωρίζουμε, αυτό το σχέδιο GESARA είναι κάτι που ο κόσμος δεν περίμενε να λάβει. Κατά τη γνώμη μου και, για παράδειγμα, είναι ένα κερδοφόρο εισιτήριο λαχειοφόρων αγορών, είναι ακριβώς ότι ο καθένας μας έχει διαφορετική αξία. 


Κάποιοι ρώτησαν για το ιατρικό χρέος και ανέφερα ότι νωρίτερα από τον Angel  Ανόν μας, ο οποίος είπε ότι η ιατρική βιομηχανία είναι μέρος της διαφθοράς και ότι το χρέος θα συγχωρηθεί.  


Θα χρειαστεί έως το επόμενο έτος για την εξάλειψη του χρέους να κάνει τους γύρους παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης στο μεγαλείο, το QFS επιτρέπει την ψηφιακή τραπεζική παγκοσμίως με χρυσό νόμισμα. Είναι ένα απίστευτα εξελιγμένο πρόγραμμα. Το Fiat (παλιό δολάριο που υποστηρίζεται από ατμούς) θα εξαλειφθεί.  


Η πιστωτική κάρτα, το αυτόματο δάνειο και το χρέος φοιτητικών δανείων απαλείφονται Είναι μια ολοκληρωτική εξάλειψη λόγω της μετάβασης στο QFS. Ναι, είναι ίσοι όροι ανταγωνισμού, όλοι για την ανθρωπότητα (εμάς). 

Δεν θα υπάρξουν πληρωμές ευημερίας, ωστόσο η Team Trump θέλει να κάνει ένα άλλο είδος τόνωσης. Δεν θα υπάρχουν κέντρα ανταλλαγής συναλλάγματος και 800 #. 


Υπάρχουν επιλεγμένες ομάδες που επιλέχθηκαν να γίνουν μέρος της ανταλλαγής νομισμάτων, αλλά ελέγχθηκαν και υπέγραψαν συμφωνίες με το Υπουργείο Οικονομικών. Αυτό δεν ήταν για να τους κάνουμε πλούσιους, γιατί θα έχουν διαχειριστές πλούτου που παρακολουθούν τις δαπάνες τους και θα είναι αυτοί που θα βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα ανθρωπιστικά προγράμματα σε κάθε χώρα.


Όσον αφορά την Κοινωνική Ασφάλιση, πρόκειται να υπαχθεί στο νέο σύστημα. Τα λευκά καπέλα έχουν καταστήσει σαφές ότι αυτή είναι μια ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να συνταξιοδοτηθούν και να απολαύσουν τη ζωή τους και να μην χρειάζεται να πάρουν άλλη δουλειά για να ανταποκριθούν και να εργαστούν μέχρι να γίνουν πολύ μεγάλοι για να απολαύσουν οτιδήποτε.  


Οι άνθρωποι θα πρέπει να ζήσουν με τα μέσα τους, χωρίς παρατεταμένα δάνεια ή πιστωτικό χρέος. Βρισκόμαστε στο χρυσό πρότυπο εκμετάλλευσης, όλα είναι στη θέση τους. Μετά τις εκλογές, θα πραγματοποιήσουμε μετάβαση και θα αρχίσουμε να βλέπουμε το νόμισμα που υποστηρίζεται από χρυσό στο εμπόριο και έτσι θα γνωρίζουμε ότι η NESARA θα γίνει επίσημη.  


Ο Πρόεδρος Τραμπ και η ομάδα του NESARA και τα White Hats ξαναχτίζουν τον κόσμο από την αρχή και το εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο για όλα αυτά θα ολοκληρωθούν είναι 10 χρόνια. Όλο το χρονοδιάγραμμα για τα έργα NESARA / GESARA και ανθρωπότητας για τα πρώτα 10 χρόνια θα είναι θαυμάσιο! Θα ζούμε κατά τη μεταβατική περίοδο και θα συμμετέχουμε σε αυτήν την περίοδο.


Όσον αφορά την επανεκτίμηση των πολύτιμων μετάλλων, έχουμε αναφέρει προηγουμένως ότι η αξία του αργύρου και του χρυσού που βλέπουμε στο USDebtClock.org είναι η τιμή μετά την περίοδο RV. Δεν ξέρω το ακριβές χρονικό πλαίσιο για αυτό το RV.  


ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

Η έκθεση της διαφθοράς πρέπει να είναι μέρος του σχεδίου. Ο ObamaGate, ο BidenGate και ο ClintonCartelGate πρέπει να εκτεθούν ως μέρος της ταινίας. Πρέπει να δημοσιοποιηθεί. Όσο για το Κ.Κ.Κ., εκτίθενται για την απάνθρωπη διαφθορά τους και γνωρίζουν, αυτή τη στιγμή, είναι ανίσχυροι. Η αποκάλυψη της διαφθοράς λέει στον κόσμο τι έκαναν όλοι για να βλάψουν τη ζωή μας, αλλά το πιο σημαντικό, για να αποκαλύψουν το σχέδιο μεγαλείου του Προέδρου Trump. Εάν η ειρήνη είναι το βραβείο, τότε ξέρουμε ότι είμαστε πολύ κοντά στο βραβείο αυτήν τη στιγμή.  


Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει κάνει ειρήνη με σχεδόν κάθε χώρα. Μια χώρα που γνωρίζει ότι θα κάνει ειρήνη μαζί του αμέσως είναι το Ιράν.  


Ο Πρόεδρος Τραμπ συνάπτει και μεσολάβησε μια άλλη ειρηνευτική συμφωνία με τη Μέση Ανατολή. Την περασμένη εβδομάδα, υπέγραψε μια άλλη εκτελεστική εντολή:

Αυτή είναι η τρίτη ειρηνευτική συμφωνία του Προέδρου Trump στη Μέση Ανατολή σε λιγότερο από δύο μήνες! Αυτά είναι όλα τα σημάδια της NESARA / GESARA στο δρόμο της! Επιπλέον, ο Πρόεδρος Τραμπ ανέφερε ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες έρχονται στον Λευκό Οίκο αυτήν την εβδομάδα για "συνομιλίες".  

Ο Πρόεδρος Τραμπ παλεύει για τους λαούς του κόσμου! Γι 'αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φτάσουμε τον Πρόεδρό μας στη γραμμή τερματισμού την Ημέρα των Εκλογών!

Ας θυμηθούμε την ισχυρή ομιλία που εξέλεξε τον Πρόεδρό μας!  


Σας ευχαριστώ Πρόεδρε Τραμπ και όλες τις ομάδες σας για τον συνεχή αγώνα σας για να δώσετε στον κόσμο μια καλύτερη ζωή !!! Έχετε περισσότερα από όσα ανταποκρίνεστε στις υποσχέσεις σας! Ο κόσμος βασίζεται στην Αμερική για να ψηφίσει τον Πρόεδρο Τραμπ στις 3 Νοεμβρίου 2020. 



10/26/2020 - GESARA / NESARA - Greatness is Unveiling





https://beachbroadcast.com

Αποποίηση ευθυνών

Όλες οι πληροφορίες / βίντεο που περιέχονται στον ιστότοπό μας είναι μόνο γνώμες. 

Οι πληροφορίες προέρχονται από δημόσιες πληροφορίες, άρθρα ειδήσεων και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Δεν είμαστε δικηγόροι, λογιστές και ή λομπίστες. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters