Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ΗΠΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Δεν υπάρχει καθόλου ανησυχία για την ανακοίνωση των θετικών αποτελεσμάτων των τεστ του Προέδρου Trump και της 1ης Κυρίας, για τον Κοροϊδοιό. Κάθε άλλο! 🌺🌺
Είναι και αυτό μέρος του Μεγάλου Σχεδίου, και βασικά δίνει το έναυσμα για τα περαιτέρω πολύ σημαντικά βήματα που επιβάλλεται να γίνουν, με σκοπό την ολοκλήρωση του. Μαζικές συλλήψεις, εκκαθαρίσεις, GESARA, και όλα τα σχετικά.
Σύμφωνα με προηγούμενη ανάρτηση, ο Πρόεδρος Trump πρόκειται να παραιτηθεί στις 3 Οκτωβρίου (για 120 μέρες), και να αναλάβει ο Στρατηγός Michael Flynn.
Ο δε John F. Kennedy Junior, όπως έχει ήδη αναφερθεί, ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα Αντιπροέδρου από τον Σεπτέμβριο του 2019. Αυτό αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 17 Οκτωβρίου.
Η 3η Οκτωβρίου είναι η μέρα που ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις, σε ΟΛΟ τον κόσμο πρέπει να παραιτηθούν, ή έστω να αρχίσουν να παραιτούνται. Όσες δε αντισταθούν, θα μετακινηθούν/αντικατασταθούν με την βία!
Είναι καιρός για την επίσημη ανακοίνωση εφαρμογής του Νόμου NESARA/GESARA, γεγονός που προαπαιτεί παραίτηση της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, και μαζί όλων των άλλων Κυβερνήσεων παγκόσμια. Οι Νέες ανθρωποκεντρικές κυβερνήσεις θα είναι μικρότερες κατά 90% των υφισταμένων.
Γνωρίζουμε ήδη πως είναι έτοιμοι για την Επίσημη Ανακοίνωση της 1η Σύλληψης Επωνύμου Ατόμου, που δεν θα είναι άλλη από αυτή της Hillary Clinton - Η οποία υπολογίζουν πως θα συμβάλει σε περαιτέρω αφύπνιση του κόσμου.
Όλα είναι καλά προγραμματισμένα από τον Trump και την ομάδα του, για να μπορέσουν να βοηθήσουν έτσι ώστε μετά την απενεργοποίηση των υφιστάμενων ΜΜΕ και την ενεργοποίηση των Νέων ΜΜΕ - τα οποία θα στηρίζονται στο σύστημα QUANTUM με ελεύθερη ενέργεια και χωρίς λογοκρισία - Και την ανάλογη επίσημη ενημέρωση, να πετύχουν την αφύπνιση των μαζών.
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι ο TRUMP και η ΣΥΜΜΑΧΙΑ έχουν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης και κατ' επέκταση δεν υπάρχει λόγος καμίας ανησυχίας!
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας καυτός μήνας! 🚨🚨
Παράλληλα αναμένεται η κατάρρευση του Three Gorges Dam, του μεγαλύτερου Φράγματος της Κίνας. Αυτή θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί μεγάλη δράση των Συμμαχικών δυνάμεων, για εκκαθάριση του Βαθέως Κράτους στην χώρα - πέρα από τις υπόλοιπες καταστροφές και αλυσιδωτές εξελίξεις που αυτό θα επιφέρει, τόσο στην ίδια την Κίνα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο ΓΕΝΙΚΑ!
Είμαστε Αισιόδοξοι, Εμπιστευόμαστε απόλυτα το Μεγάλο Θεϊκό Σχέδιο για την Απελευθέρωση του πλανήτη Γη από τις Επικυρίαρχες Δυνάμεις του Σκότους, και έχουμε Πίστη!
Καλή Δύναμη σε όλους!
Δείτε σχετικές προηγούμενες αναρτήσεις


ΗΠΑ - Θα γίνουν οι εκλογές;
Εάν όντως ο Τραμπ ξεφορτώθηκε την Εταιρεία "United States of America Corporation" στην επίσκεψη του στις 5 Ιουνίου 2019 στην Αγγλία, τότε σίγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ στις 03/11/2020. 🚨🚨🚨
Γιατί;
Επειδή η ψευδαίσθηση των δύο μερών θα ήταν παράνομη. Τα υπόλοιπα είναι όλα μια παράσταση για να διασφαλιστεί ότι δεν θα ξεσπάσουν εσωτερικοί πόλεμοι στο μεταξύ.
▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎
📌 Θυμάστε τι έγινε κατά την επίσκεψη του Trump στην Αγγλία το 2019;
📌 Θυμάστε που τα ΜΜΕ τον κορόιδευαν τότε για τις πράξεις, κινήσεις και την συμπεριφορά του γενικά, σχολιάζοντας πως δεν ήξερε ή/και δεν σεβόταν τάχα το Πρωτόκολλο; Τους ίδιους τους τέως Ερπετοειδείς Βασιλείς είναι που δεν σεβόταν, και όχι απλά το ...Πρωτόκολλο! 🚨
📌 Θυμάστε τον Trump να στέκεται ή να περπατά μπροστά από την τέως Βασίλισσα;
📌 Η όλη στάση του Trump κατά την επίσκεψη στην Αγγλία έστειλε ηχηρότατα μηνύματα Ελέγχου & Εξουσίας, τα οποία οι πλείστοι δεν είχαν ποσώς αντιληφθεί...! Άλλοι βέβαια...αρνούνταν να τα πιστέψουν! 😅
📌 Ο Trump αφαίρεσε από τότε την Δύναμη του Στέμματος, έκανε Κατάσχεση όλων των Περιουσιακών Στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης της Κοινοπολιτείας, και αφαίρεσε Συντάγματα.
📌 Έχετε προσέξει πως οι τέως Βασιλείς είχαν έκτοτε σταματήσει να φορούν τα Βασιλικά τους Στέμματα & Βασιλικές Ενδυμασίες;
📌 Προσέξατε την αφαίρεση του Gold Fringe από στη σημαία των ΗΠΑ;
📌 Λάβατε υπόψη όλες τις ενδείξεις σε σχέση με την έξοδο των Harry & Meghan, από το πρωην Βασίλειο;
📌 Είναι δυνατόν να έχετε ακόμα αμφιβολίες; Θέλω να πιστεύω πως, Όχι..!
💥💥💥 ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ;
ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ;
ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ & ΑΞΙΕΣ;
ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;
ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;
ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΙΕΣ;
Όταν δε με το καλό, εφαρμοστεί
και ο Νόμος GESARA, τότε θα είναι
ακόμα καλύτερα!


HILLARY CLINTON - 1η Επίσημη Ανακοίνωση Εκτέλεσης..!
🚨🚨
Το όνομα της Killary Clinton, αναμένεται να είναι το 1ο Ηχηρό Όνομα του οποίου η Εκτέλεση θα ανακοινωθεί επίσημα τον Οκτώβριο.
Στην πραγματικότητα, η Killary Clinton ανακηρύχθηκε νεκρή στις 11 Σεπτεμβρίου 2016. Είχε συλληφθεί, δικαστεί και καταδικαστεί σε θάνατο, γιά εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας. Αντικαταστάθηκε με σωσίες/κλώνους, για κάλυψη της απουσίας της.
Σύμφωνα με τους Q-Anon, το σώμα της διατηρείται με την μέθοδο της κρυογονικής. Σκοπός τους είναι να την επαναφέρουν, γιά εκτέλεση διά απαγχονισμού.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις ρίζες του αιμοβόρου αυτού τέρατος, το πραγματικό του όνομα, τις πολιτικές του πλάτες, και την...κατάληξη του, εδώ 👇


💥💥💥 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
Ο Donald Trump θα παραιτηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2020, (όπως ήταν γνωστό από τις 31 Οκτωβρίου 2017 - σατανική μέρα), και θα αναλάβει ο Στρατηγός Fleen.
ΟΛΕΣ οι Κυβερνήσεις του κόσμου πρέπει να παραιτηθούν αυτό το διάστημα (Διαφορετικά θα απομακρυνθούν με την βία), καθώς θα περιμένουμε μέχρι τις εκλογές.
ΔΕΝ θα είναι ο Biden εναντίον του Trump, ΟΥΤΕ θα είναι ένα κανονικό σύστημα 2 κομμάτων.
Μπαίνουμε στο NESARA / GESARA (έχει μετονομαστεί), και επιστρέφουμε στον Συνταγματικό Νόμο 1776 - Με 90% λιγότερη κυβέρνηση, σε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ο οποίος θα ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ από τους ανθρώπους! 🌺🌺🌺
Ο JFK, JR υποτίθεται ότι θα αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο. Ο πρεσβύτερος, ο Πατέρας JOHN F. KENNEDY, είναι επίσης ΖΩΝΤΑΝΟΣ, όπως και Πολλοί Άλλοι που έπρεπε να πλαστογραφήσουν το θάνατο τους, να αποκτήσουν Νέες Ταυτότητες και να μπουν στο Σχέδιο Προστασίας Μαρτύρων.
Πολλοί επανέρχονται/ επανεμφανιζονται στο Twitter κ.λπ., γιατί είναι τώρα ασφαλές να το κάνουν. Γιατί είναι ασφαλές;
Επειδή ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. 🌺🌺🌺
Τώρα απολαύστε το σόου γιατί κυριολεκτικά ό,τι παρακολουθούμε είναι απλά οργανωμένο για να ξυπνήσει τις μάζες!
Ο Trump δεν μπορεί να είναι αυτός που θα πει στους ανθρώπους την αλήθεια. Οι άνθρωποι πρέπει να ΔΟΥΝ από μόνοι τους - για να πιστέψουν, και γι 'αυτό επιτρέπει στο Deep State/Βαθύ Κράτος να σαμποτάρει τον ίδιο του τον εαυτό.
Το κλείσιμο των μέσων ενημέρωσης είναι αναπόφευκτο και θα εξαλείψει τη σύγχυση και το χάος των μέσων ενημέρωσης ενώ ο κόσμος εκτίθεται θα στην αλήθεια.
Θυμηθείτε, η ανυπομονησία μας δεν επιβάλλει ούτε εξαναγκάζει την δημιουργία γεγονότων, ούτε μπορεί να επιβάλλει οτιδήποτε στο τέλεια μελετημένο χρονοδιάγραμμά μας. 🙏❤🙏
💥💥💥 Προχωράμε ολοταχώς για την
ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ! 💃💃💃
Η αρχική ανάρτηση στα Αγγλικά είναι εδώ:




🌺🌺🌺 JOHN KENNEDY JUNIOR 🌺🌺🌺
Η Επιστροφή του John Kennedy Jr. προγραμματίζεται να ανακοινωθεί στις 17/10, κατά την Προεκλογική Εκστρατεία του Προέδρου Donald Trump, στο Dallas.
Ο John Jr. εκτελεί σιωπηλά από πέρυσι καθήκοντα Αντιπροέδρου της χώρας. Αυτό έγινε μετά την εκτέλεση του Mike Pence, και την αντικατάσταση του με τον κλώνο που κυκλοφορεί σήμερα (Δείτε σχόλια).
Θα συνεχίσει ασφαλώς την "προεκλογική" εκστρατεία με τον Trump, και θα έχει την θέση Αντιπροέδρου στην νέα κυβέρνηση.
Εν αναμονή ..! 🙏❤🙏
Διαβάστε περισσότερα για την εκτέλεση του αντιπροέδρου Pence, εδώ 👇
🚨🚨 THE EVENT - ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!
🚨🚨 ΦΡΑΓΜΑ THREE GORGES - ΚΙΝΑ
Για να ενεργοποιηθούν όλοι οι Στρατοί στον Κόσμο, έτσι ώστε να προχωρήσουν με τις Μαζικές Συλλήψεις σε Παγκόσμια Κλίμακα - Με βάση το επόμενο βήμα του Μεγάλου Σχεδίου, είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός Μεγάλου Γεγονότος!
Αυτό το γεγονός αναμένεται πως θα είναι η κατάρρευση του τεράστιου Φράγματος Three Gorges της Κίνας, στην πορεία του οποίου βρίσκονται συν τοις άλλοις:
24 Πυρηνικοί αντιδραστήρες, σε Διαφορετικές Τοποθεσίες και ορυχεία Bitcoin.
Οι περιοχές που αναμένεται να πληγούν έχουν εκκενωθεί από μέρες, και σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, λίγοι είναι οι άνθρωποι που αρνήθηκαν να μετακινηθούν. Παρόλα αυτά οι καταστροφές που η τυχόν κατάρρευση του Φράγματος θα προκαλέσει, θα είναι αλυσιδωτές και ταυτόχρονα ανυπολόγιστες, από πολλές απόψεις.
Η επικείμενη όμως κατάρρευση του Φράγματος θα δώσει το έναυσμα για το τελειωτικό κτύπημα εξόντωσης της Χαζαρικής Μαφίας/Cabal, η οποία προς το παρόν συνεχίζει να έχει ΜΟΝΟΝ τον έλεγχο των ΜΜΕ.
Θα ακολουθήσει το shutdown/κλείσιμο, που οι Q-ANON/ Πατριώτες μας έχουν αναφέρει και η αναμενόμενη ενημέρωση όλου του κόσμου από τον Πρόεδρο Trump.
Παράλληλα με αυτό, οι Ομάδες "Καθαρισμού του Βάλτου" θα συνεχίσουν κανονικά με ό,τι έχουν στο πρόγραμμα! Που δεν είναι λίγα..! 💣💣
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ! 🌺🌺
Μετά από αυτό, τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά. Τίποτα! 🙏🙏
💥💥💥 "Αξιόπιστες Κυβερνήσεις...!" 💥💥💥
Σύντομα θα δείτε τις ... "Αξιόπιστες σας
Κυβερνήσεις" σε Κάθε Χώρα του
Πλανήτη να ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ..!
Ο κόσμος δεν μπορεί ούτε να φανταστεί
το τι θα ακολουθήσει! 🤔😯😲
📌📌 Όπως είχαμε πει σε προηγούμενες
αναρτήσεις εδώ και αρκετό καιρό,
ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις ΟΛΩΝ των
χωρών του Πλανήτη - με μόνη
εξαίρεση την Πολωνία, είχαν Σιωπηλά
Απομακρυνθεί/ ΠΑΥΘΕΙ των
καθηκόντων τους!
Κυβερνητικοί αξιωματούχοι και
πολιτικοί παράγοντες είχαν
συλληφθεί και συνεχίζουν να
συλλαμβάνονται.
📌📌 Τώρα έμεινε να το δουν οι
Άνθρωποι να γίνεται πράξη.🙏🌏🙏
📌📌 Πολιτική Εκμετάλλευση και
Διαφθορά ΤΕΛΟΣ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ! 🎰
💥💥 Εννοείται πως θα ακολουθήσει
σωρεία εξελίξεων σε κάθε χώρα!
Ακολουθούν τεράστιες αλλαγές και
στην Νομική Υπηρεσία!
Ακυρώνεται κάθε τι γνωστό και σε
σχέση με τον υφιστάμενο Νόμο της
Θάλασσας!
Εφαρμόζεται πλέον σε Παγκόσμια
βάση ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ και των
Ανθρώπων της. 🌺🌺🌺
Δείτε COMMON LAW!




💥
🤫 Το είπαμε από χτες. ΑΝΘΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! 🤫💥

Πολύ απλά γιατί ο Joe Biden "μετοίκησε" καιρό πριν! Οι δε "Sleepy Joe" κλώνοι του (συνήθως δεν έχουν μόνον ένα), είναι έτοιμοι να μας εγκαταλείψουν και αυτοί! 🤣🥳🙏
Εκτός μόνο σε περίπτωση τυπογραφικού λάθους στις λίστες εκτελεσθέντων...




4 σχόλια:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

ΈΜΠΑΙΝΕΕΕΕΕΕ !.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !
ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΥΣΟΔΕΣΗΣ.
ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΑΡΑΣ.
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΕΙΘΕ!!!

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
💪💪💪💪💪💪💪💪
🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Katafigi είπε...

Σας διαβάζω εδώ και κάτι μήνες. Το εν λογο άρθρο προβλέπει την πλήρη κατάρευση της cabal . Είστε σίγουροι ότι θα γίνουν όλα αυτά?

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters