Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Το κβαντικό χρηματοοικονομικό σύστημα και ο χρυσός είναι το τέλος της δουλείας


Η τελική κλήση αφύπνισης από τον Peter B Meyer

Τα χρήματα που υποστηρίζονται από το χρέος είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

Στη σημερινή κοινωνία, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το θεωρούν δεδομένο ότι το χαρτί είναι χρήμα, αλλά αυτή
είναι μια παράλογη συλλογική ψευδαίσθηση που όλοι μας εξαναγκάσαμε να πιστέψουμε.
Πριν από εκατοντάδες χρόνια, όταν ταξίδευαν, οι άνθρωποι δέχτηκαν τραπεζογραμμάτια που ονομάζονται ταξιδιωτικές επιταγές επειδή πίστευαν ότι οι τράπεζες που τις εξέδωσαν ήταν αξιόπιστες.

Μόλις έφτασαν οι επιταγές, μια τοπική τράπεζα, που γνώριζε τη φήμη της τράπεζας που είχε εκδώσει αυτά τα χαρτονομίσματα, θα μπορούσε να εκδώσει νέα χαρτονομίσματα σε τοπικό νόμισμα, χωρίς κεντρική αρχή να πιστοποιήσει τα χαρτονομίσματα. Αλλά σήμερα, οι άνθρωποι δεν σκέφτονται πλέον έτσι. Πιστεύουν ότι χρειάζεται μια κυβέρνηση για να εξασφαλίσει την αξία του χρήματος.

Ωστόσο, το πραγματικό χρήμα βασίζεται σε φυσικά χαρακτηριστικά, όπως το γεγονός ότι είναι εγγενώς πολύτιμο, ανθεκτικό, διαιρετό, ομοιόμορφο, φορητό, σπάνιο και ευρέως αποδεκτό. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι απαραίτητα για να γίνει ένα μέσο ανταλλαγής ένα ειλικρινές πρότυπο ευρέως αποδεκτής πληρωμής, κάτι που δεν ισχύει για τα νομίσματα που εκδίδονται από τις Κεντρικές Τράπεζες.

Σε αντίθεση με τα νομίσματα που εκδίδονται από την Κεντρική Τράπεζα, ο Χρυσός ήταν πάντα πολύτιμος, καθώς το σημερινό χρήμα του χρέους είναι βάρος κάποιου άλλου, με συνημμένες αναξιόπιστες υποσχέσεις, που θα μπορούσαν να καταλήξουν να μην τηρηθούν. Τα χρήματα που στηρίζονται από το χρέος είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Εφευρέθηκε από τον Mayer Amschel Rothschild και βασίστηκε στο γεγονός ότι το χρήμα είναι μια ροή ενέργειας (επίσης γνωστή ως νόμισμα) που παράγεται από το συνδυασμό πρώτων υλών, αγαθών, υπηρεσιών και εργασίας των ανθρώπων.

Προκειμένου να επιτύχει το μονοπώλιο όλης της ενέργειας στη Γη, οι Rothschilds ανέπτυξαν ένα παγκόσμιο σύστημα δουλεμικής δουλείας εκδίδοντας χρήματα χρέους μέσω του ιδιόκτητου κεντρικού τραπεζικού συστήματος που διεισδύει σε κάθε κυβέρνηση. Επειδή η ροή του νομίσματος σχεδιάστηκε για να επιστρέφει προς τα πίσω, αυτό τους έδωσε μια ισχυρή ευκαιρία πρώτης απεργίας στον τομέα του χρηματοοικονομικού και οικονομικού ελέγχου.

Μέσω του ελέγχου τους επί της ροής του νομίσματος και της δωροδοκίας όλων των κυβερνήσεων, τα άχρηστα χρέη τους εξομοιώθηκαν με το ενεργειακό χρήμα των ανθρώπων, το οποίο είναι μια απάτη σκανδαλώδους αναλογίας. Το να ξεφύγεις από αυτήν την δόλια δραστηριότητα επέτρεψε στους Rothschild money changers να εισπράξουν την πολύτιμη ενέργεια της λαϊκής εργασίας μακριά από τους ανθρώπους πίσω στον εαυτό τους.

Τα χρήματα που δημιουργούνται από το τίποτα και υποστηρίζονται από χρέη δεν πρέπει να επιτρέπεται να αγοράζουν τιμαλφή, καθώς επέτρεψε τη συνέχιση αυτής της απάτης. Όσο επιβάλλεται η ψευδαίσθηση που έχει το «χρέος-χρήμα», και εμείς οι πρόβατες συνεχίζουμε να συμφωνούμε σε αυτήν την ψευδαίσθηση και να συμμετέχουμε σε αυτήν, τότε δεν θα είμαστε απαλλαγμένοι από τη δουλεία του χρέους.

Θεμελιώδες πρόβλημα με την εκτύπωση χρημάτων


Το θεμελιώδες πρόβλημα με την εκτύπωση χρημάτων είναι ότι δίνει στους ανθρώπους περισσότερο νόμισμα, αλλά δεν τους επιτρέπει να ευημερούν. Ο αληθινός πλούτος απαιτεί πραγματική ανάπτυξη, πραγματική εξοικονόμηση, πραγματική επένδυση, σκληρή δουλειά, χρόνο, καινοτομία, αυτοπειθαρχία και όλα τα άλλα πράγματα που έκαναν την οικονομία αρχικά δύναμη.

Όμως, τα ψεύτικα χρήματα, από την άλλη πλευρά, ενθαρρύνουν την κερδοσκοπία, τη συνειδητοποίηση, τη διαφθορά και τη δυσπιστία που τελικά καταστρέφουν την αυτοκρατορία σε κατάσταση τρίτου κόσμου. Βλάπτει επίσης την πραγματική οικονομία, η οποία αποτελείται από αποταμιευτές, εργαζόμενους, καινοτόμους, μακροπρόθεσμους επενδυτές και πειθαρχημένους επιχειρηματίες.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι εξαπατούνται από τους θεσμούς της κεντρικής τραπεζικής και της κυβέρνησης και αυτό επιταχύνει την παρακμή του οικονομικού συστήματος. Οι αυτοκρατορίες απαιτούν ισχυρά και αξιόπιστα νομίσματα, και εκτυπώνοντας τρισεκατομμύρια ψεύτικα, οι κεντρικές τράπεζες ωθούν τις αυτοκρατορίες τους κάτω από το λόφο.

Καλεί τη διαφθορά. Σε μια πραγματική, έντιμη οικονομία, αυτό που παίρνετε εξαρτάται από το τι δίνετε. Οι άνθρωποι πρέπει να κερδίσουν τα χρήματά τους. Σε μια οικονομία εκτύπωσης χρήματος, ο πλούτος πηγαίνει σε εκείνους που συνδέονται με την εξουσία.

Η μεγάλη πορεία προς τα κάτω ξεκίνησε πιθανώς τον Ιανουάριο του 2000, με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου. Τότε, 40 ουγγιές χρυσού ήταν αρκετά χρήματα για να αγοράσουν όλα τα αποθέματα στο Dow, αλλά σήμερα, είναι μόνο περίπου 15 ουγγιές παρά τις πολύ υψηλότερες τιμές δολαρίου. Σε πραγματικούς χρυσούς όρους, οι κεφαλαιουχικές βιομηχανίες αξίζουν μόλις το ένα τρίτο από αυτές που άξιζαν πριν από 20 χρόνια.

Όταν μια οικονομία μιας κεντρικής τράπεζας συρρικνώνεται δημιουργεί αυτόματα έλλειψη νέου χρέους και επειδή το χρήμα είναι χρέος, αυτό δημιουργεί επίσης έλλειψη διαθέσιμων χρημάτων. Υπάρχουν λιγότερα χρήματα χρέους σε κυκλοφορία και τα διαθέσιμα χρήματα (επίσης γνωστά ως ρευστότητα) γίνονται πιο σπάνια. Κατά συνέπεια, πλησιάζουμε γρήγορα στο τέλος του υφιστάμενου παγκόσμιου συστήματος χρηματοοικονομικού χρέους-χρήματος.

Ολόκληρο το νομισματικό σύστημα σκοπίμως αυτοκαταστρέφεται, από το σχεδιασμό. Η υπερβολική εκτύπωση των χρημάτων-χρέους-fiat έχει φτάσει στο τελικό στάδιο ανανέωσης της αυτοκαταστροφής. Το ποσό του χρέους στον κόσμο έχει αυξηθεί τόσο υπερβολικά ώστε το πιστωτικό σύστημα έχει περάσει σε αντίστροφη κατάσταση και τώρα συμβαίνει το παράδοξο που δεν έχει απομείνει ρευστότητα για την αποπληρωμή του χρέους.

Ο επαναπληθωρισμός δεν είναι πλέον δυνατός και οι αποπληθωριστές αποδεικνύονται σωστοί. Είναι σωστά σε σχέση με ένα πιστωτικό σύστημα που λειτουργεί αντίστροφα με έναν αρνητικό βρόχο ανατροφοδότησης, προκαλώντας μια αποπληθωριστική σπείρα θανάτου.

Είναι ένα πράγμα να ψεύδεις επενδυτές με ποσοτική χαλάρωση (QE) και δόλια επιτόκια. Είναι άλλο να ρίχνουμε τρισεκατομμύρια χρήματα με ελικόπτερο σε ό, τι απομένει από την οικονομία του Main Street. Στην προηγούμενη περίπτωση, οδηγεί σε υψηλότερες τιμές μετοχών. Όλοι είναι χαρούμενοι. Στο τελευταίο, οι άνθρωποι παίρνουν υψηλότερες τιμές καταναλωτή. Κανένας ευτυχισμένος!

Ο χρυσός είναι η σωτηρία μας

Το αποτέλεσμα είναι μια ανθρωπογενής οικονομική καταστροφή. Κανείς δεν ξέρει πόσο θα κοστίσει, μόνο σε πραγματική παραγωγή. Ωστόσο, οι τρέχουσες εκτιμήσεις τρέχουν περίπου 10 τρισεκατομμύρια δολάρια. Και αυτό δεν υπολογίζει την οικονομική ζημία που προκλήθηκε από τη διάσωση των κεντρικών τραπεζών και την εκτύπωση χρημάτων ή τις απώλειες στις αγορές περιουσιακών στοιχείων. Μόνο οι μετοχές μειώθηκαν περίπου 5 τρισεκατομμύρια δολάρια από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καθόλου χρυσό. Κρίμα για τους φτωχούς ανόητους. Ο χρυσός πρόκειται να αποκατασταθεί ως χρήμα μέσα στη ζωή μας, απλώς λόγω ανάγκης. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε υψηλότερες τιμές, καθώς αυτή τη στιγμή μόνο περίπου 6 δισεκατομμύρια ουγγιές είναι διαθέσιμα για πώληση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μετά την κατάρρευση του τρέχοντος συστήματος, όπως έκανε κάθε σύστημα χαρτονομισμάτων στο παρελθόν, κάποια μορφή χρήματος θα πρέπει να το αντικαταστήσει, και σχεδόν σίγουρα θα είναι χρυσός.

Όταν οι άνθρωποι ξυπνούν και συνειδητοποιούν ότι οι περισσότερες τράπεζες και κυβερνήσεις είναι διεφθαρμένες αλλά και χρεοκοπημένες, θα συρρέουν στο χρυσό, όπως έχουν κάνει για αιώνες. Ο χρυσός θα αυξηθεί πολλαπλάσια της τρέχουσας αξίας του. Αναμένετε 200% αύξηση από τα τρέχοντα επίπεδα, στο ελάχιστο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι , γιατί ο χρυσός θα μπορούσε να δει ένα πραγματικά σημαντικό κέρδος. Και σε πραγματικούς όρους, όχι μόνο έναντι χαρτονομισμάτων

Τον 19ο αιώνα, τα «χαρτονομίσματα» ονομάστηκαν τραπεζογραμμάτια. Γιατί; Επειδή στην πραγματικότητα ήταν χαρτονομίσματα από την τράπεζά σας που αντιπροσωπεύουν ένα καθορισμένο ποσό πραγματικών χρημάτων κατά την κατάθεση. Οι άνθρωποι πραγματοποίησαν αυτές τις επιταγές επειδή ήταν πολύ πιο βολικές για μεγάλα χρηματικά ποσά από ό, τι σεντούκια χρυσού. Τα σημερινά «Χρεόγραφα Κεντρικής Τράπεζας», δεν είναι τραπεζογραμμάτια από την τράπεζά σας, καθώς δεν είναι εξαργυρώσιμα για οτιδήποτε άλλο εκτός από περισσότερα χαρτονομίσματα Κεντρικής Τράπεζας.

Γι 'αυτό τα σημερινά υποκατάστατα χαρτονομισμάτων ονομάζονται νομίσματα fiat. Έχουν μηδενική εγγενή αξία και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν για τίποτα, αλλά γίνονται αποδεκτά επειδή η κυβέρνηση θα σας βάλει στη φυλακή εάν δεν το κάνετε. Είναι ένα fiat που επιτυγχάνεται με τη βία, όχι πραγματική αξία που αναγνωρίζεται από εκείνους που αποδέχονται τις σημειώσεις.

Επιπλέον, ο χρυσός είναι η μόνη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που δεν είναι ταυτόχρονα χρέος κάποιου άλλου. Και σε έναν κόσμο τόσο οικονομικά ασταθές όπως σήμερα, απλά δεν θέλετε να διατηρήσετε τις υποχρεώσεις κάποιου άλλου περισσότερο από όσο πρέπει. Ειδικά αν αυτό είναι ευθύνη μιας οντότητας όπως η κυβέρνησή σας.


Η διάκριση μεταξύ χρέους και χρημάτων

Ωστόσο, οι κυβερνήσεις δεν είναι οι μόνες που πιστεύουν ότι το χρέος είναι χρήμα. Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι που παίρνουν μια δέσμη πιστωτικών καρτών, επιτρέποντάς τους να ξοδέψουν πέρα ​​από τα μέσα τους, φαντάζονται ότι έχουν χρήματα. Και πιστεύουν επίσης ότι η κατοχή του χρέους των άλλων - όπως τα κρατικά ομόλογα - σημαίνει ότι έχουν χρήματα. Μια τραπεζική κατάθεση δεν είναι πραγματικά μετρητά. είναι χρέος της τράπεζας.

Το χρέος δεν εξοφλείται πάντα. Τα χρήματα, ωστόσο, απλά "είναι". Αυτή η διάκριση χάνεται σχεδόν σε όλους. Μην είσαι ανάμεσά τους. Έτσι, οι άνθρωποι πρέπει να κατέχουν χρυσό και ασήμι επειδή είναι χρήμα, λόγω της ασφάλειάς του και επειδή είναι μια εξαιρετική κερδοσκοπία. Αυτό θα προστατεύσει τους ανθρώπους από την ταχεία απώλεια αξίας που αντιμετωπίζουν όλα τα νομίσματα τα επόμενα χρόνια. Ο πληθωρισμός πρόκειται πραγματικά να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Θυμάμαι; Το χρήμα δεν είναι χρέος, είναι το αντίθετο του χρέους. Όλα τα νομίσματα στην επιφάνεια της Γης είναι κεντρικά χαρτονομίσματα και στη συνέχεια αυτά είναι χρέος. Δεν μπορούν να εξαργυρωθούν για οτιδήποτε από τον εκδότη τους, ούτε υπάρχει όριο για το πόσα μπορούν να δημιουργηθούν.

Αντιπροσωπεύουν μόνο έναν αόριστο ισχυρισμό κατά της «καλής πίστης και πίστης» της κυβέρνησης, δηλαδή την ικανότητα της κυβέρνησης να εξαγάγει φόρους από τους υπηκόους της. Ωστόσο, κάθε κυβέρνηση έχει δείξει την αξιοσημείωτη έλλειψή τους με καλή πίστη και αυτή τη στιγμή ξεκινούν την πορεία για να καταστρέψουν την πίστη τους.

Το χαρτονόμισμα είναι ένα εξαιρετικό μέσο για τις κυβερνήσεις να φορολογούν τους ανθρώπους έμμεσα, κρυφά με τον πληθωρισμό. Αυτός είναι ένας λόγος που οι κεντρικοί τραπεζίτες αγαπούν τα χαρτονομίσματα. Αλλά επίσης, οι ψευδείς οικονομικές θεωρίες, όπως αυτές του John Maynard Keynes, υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση όχι μόνο μπορεί, αλλά πρέπει, να αναμειχθεί με την οικονομία. Η δυνατότητα εκτύπωσης χαρτονομισμάτων τους δίνει ένα μέσο για να το κάνουν αυτό.

Το σύστημα χρημάτων της Κεντρικής Τράπεζας είναι το Kaput


Εν τω μεταξύ, η κοινωνία έχει χάσει περισσότερους νέους εργαζόμενους από τους μεγαλύτερους. Σχεδόν όλοι οι νέοι, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων ζει από τον ιδρώτα των ναών τους. Δηλαδή, κερδίζουν χρήματα με την πώληση του χρόνου τους.

Κλείνοντας την οικονομία, εμπόδισε τους ανθρώπους να κερδίσουν τα προς το ζην, που σημαίνει ότι τους εμπόδισε να κερδίσουν τον «πλούτο» στον οποίο οι άνθρωποι πρέπει να ζήσουν. Επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας, διακοπής λειτουργίας και οικονομικών διακοπών σε όλους. Κλείνοντας τα σχολεία, εμποδίζει τα παιδιά να μάθουν - υποθέτοντας ότι τα σχολεία εξυπηρετούν καθόλου χρήσιμη λειτουργία, αλλά εμποδίζει επίσης τα παιδιά να αναπτύξουν την ασυλία τους που θα αποτρέψει την εξάπλωση της νόσου.

Οι άνθρωποι δεν βγάζουν χρήματα όταν δεν εργάζονται. Δεν προσθέτουν πλούτο στην κοινωνία. Δεν μαθαίνουν δεξιότητες. Ο χρόνος, το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο τους, έχει κλαπεί. Οι ζωές τους έχουν μειωθεί. Μαζί έρχεται η κυβέρνηση και τους λένε: «Όχι ιδρώτα, θα σου δώσουμε χρήματα». Το πρόγραμμα προστασίας επιταγών πληρωμής προσποιείται ότι τα κάνει αδιάσπαστα αντικαθιστώντας σε πραγματικό χρόνο με ψεύτικα χρήματα. Μια μεγάλη νίκη; Φυσικά όχι, είναι απλώς μια άλλη απάτη.

Το σύστημα χρημάτων της κεντρικής τράπεζας είναι kaput, σπασμένο παρωχημένο. Μόνο, τις δύο τελευταίες εβδομάδες, η Κεντρική Τράπεζα εισέπραξε ένα τρισεκατομμύριο επιπλέον στο σύστημά τους για να διατηρήσει το σύστημα εγκληματικών τραπεζών σε όρθια θέση και λειτουργία. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα διαρκούσε πολύ περισσότερο πριν να εγχέονται ακόμη περισσότερα χρήματα. Σίγουρα αυτό είναι το τέλος του συστήματος χρημάτων fiat. Ο χρυσός είναι η μόνη εναλλακτική λύση για την προώθηση της οικονομίας των ανθρώπων, σώζοντας όλους στη Γη.

Βοηθήστε με να ξυπνήσετε όλους, ενημερώνοντάς τους για αυτές τις πληροφορίες και ενθαρρύνοντάς τους να σκέφτονται και να κάνουν τη δική τους έρευνα. Χωρίς τη βοήθεια τουλάχιστον του 50% του πληθυσμού, οι διεφθαρμένοι πράκτορες του Deep State και οι kronies δεν μπορούν να απομακρυνθούν λόγω του χάους και της σύγχυσης που θα προκαλούσε. Ενθαρρύνετε τους ανθρώπους στη ζωή σας να ανακαλύψουν την αλήθεια για τον εαυτό τους.

Φτάσαμε στην πιο σημαντική διασταύρωση της παγκόσμιας ιστορίας. οι επιλογές μας θα καθορίσουν την εξέλιξη του μέλλοντός μας. Από τη μία πλευρά είναι η συνέχιση της δομής ελέγχου εξουσίας του Deep State που οδηγεί στην εξάλειψη των ελευθεριών μας, όπως μπορούμε να δούμε ότι συμβαίνει τώρα με μάσκες, περιορισμούς κοινωνικής απόστασης και ταξιδιού, με σκοπό να συντρίψουμε το ηθικό μας και να τερματίσουμε την ευημερία μας βήμα προς βήμα.

Από την άλλη πλευρά είναι η δημιουργική διάλυση διεφθαρμένων κυβερνήσεων και πολιτικών του Deep State, που μας οδηγεί στην ευημερία, την ελευθερία και τη φιλία.

Αυτή είναι η πιο σημαντική συλλογική απόφαση που πρόκειται να λάβουμε όλοι. Τίποτα τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ γνωστό στην ιστορία της ανθρωπότητας. Σε ριπή οφθαλμού, θα δούμε όλες τις μορφές πλούτου σε χαρτί και ηλεκτρονικό χρέος να εξατμίζονται, να ισορροπούν πλήρως τους όρους ανταγωνισμού για να εφαρμόσουν το GESARA με το νέο νομισματικό σύστημα που υποστηρίζεται από χρυσό / περιουσιακό στοιχείο γνωστό ως Quantum Financial System (QFS), δωρεάν οποιασδήποτε θεσμικής παρέμβασης.

Θα είναι ένα εντελώς νέο μέλλον για όλους στη Γη, ένα μέλλον που βασίζεται στη σκληρή δουλειά, την ειλικρίνεια, τη δημιουργικότητα, τη φιλία και την ελευθερία.

http://finalwakeupcall.info/en/2020/07/01/qfs-and-gold-is-end-of-slavery/




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝIΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

https://dinarrecaps.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters