Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Ο Robert F. Kennedy, Jr. μιλά στο Συλλαλητήριο του Βερολίνου για την Ελευθερία και την Ειρήνη


Από την Ομάδα Άμυνας για την Υγεία των Παιδιών 
Ο Robert F. Kennedy, Jr. μίλησε με εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους του Βερολίνου της Γερμανίας, στις 29 Αυγούστου 2020. Με φόντο την πλατεία Großer Stern και το μνημείο Siegesäule, ο κ. Kennedy μίλησε για τον κυβερνητικό έλεγχο από φόβο και μίλησε εναντίον του. ολοκληρωτισμός. 
Είπε ότι η κυβέρνηση και εκείνοι με τον μεγαλύτερο πλούτο και έλεγχο έχουν κάνει τρομερή δουλειά στη δημόσια υγεία και θα μας μεταφέρουν σε 5G και σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά. Είπε ότι το 5G μας ωθεί ως καλό πράγμα, αλλά θα χρησιμοποιηθεί για επιτήρηση και συλλογή δεδομένων. 
Ο κ. Κένεντι πρόσθεσε ότι η πανδημία COVID 19 είναι μια κρίση ευκολίας που καταστρέφει τη μεσαία τάξη, καταστρέφει όλους μας και καθιστά την ισχυρή ελίτ ακόμα πιο ισχυρή. Έκλεισε με το μήνυμα ότι πρέπει να προστατεύσουμε τον συνάνθρωπό μας, τα ευάλωτα παιδιά μας και τις ελευθερίες και τη δημοκρατία μας!

Senta Depuydt, Λειτουργός του Νέου Κεφαλαίου CHD-Europe, Ομιλία στο Συλλαλητήριο  του Βερολίνου  

Αγαπητοί φίλοι που ήρθαν από όλη την Ευρώπη. Σήμερα είμαστε εδώ για να δώσουμε στον κόσμο ένα ισχυρό μήνυμα.
Η ανθρωπότητα δεν μπορεί και δεν θα κυριαρχείται πλέον από ένα μοντέλο βασισμένο στην απειλή και τον έλεγχο.
Εδώ, τώρα, μπορούμε όλοι να το αρνηθούμε. Εδώ, τώρα, μπορούμε να αλλάξουμε την «αφήγηση». Μπορούμε να δημιουργήσουμε το «νέο μας κανονικό».
Συνεχίζουμε να ακούμε τις λέξεις «Αλληλεγγύη», συμπόνια και ίσα δικαιώματα στο στόμα πολιτικών που προσπαθούν να μας χωρίσουν και να μας χωρίσουν. Άτομα που διατάζουν πρόστιμα, απομόνωση, πειραματίζονται στην υγεία μας και περιορίζουν όλες τις ελευθερίες μας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι φιλάνθρωποι. Μας ζητούν να πιστέψουμε σε μια νέα θρησκεία που ονομάζεται «επιστημονική συναίνεση», ένα τεχνητό δόγμα που χρησιμοποιείται από ένα διεφθαρμένο καστ που ονομάζεται «ειδικοί» και δεν εξυπηρετούν άλλο από το δικό τους συμφέρον ..
Η παρακολούθηση και η ανίχνευση είναι τα εργαλεία αυτής της έρευνας. Γνωρίζουμε πού μας οδηγεί τελικά: Απομόνωση, τιμωρία και δουλεία.
Μπορούμε να επιλέξουμε να δούμε τα πράγματα όπως είναι, με τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που έχουν.
Πιστεύω ότι η ιστορία έχει δώσει στον γερμανικό λαό αυτή την ικανότητα και αυτή την ευθύνη.
Λοιπόν, έχω κάποια πολύ καλά νέα για να μοιραστώ, γιατί σήμερα περιβάλλεται από γενναίους ανθρώπους.
Στέκομαι δίπλα σε έναν άντρα που κυριολεκτικά πιάνει φίδια με τα γυμνά χέρια του. (Ναι, παρακολουθήστε το στο instagram). Κροταλίας κρύβονται στους θάμνους των κοιλάδων της Καλιφόρνιας και επίσης πιο δηλητηριώδη είδη που παράγουν τοξικά φάρμακα και φυτοφάρμακα και τα πειραματίζονται σε ανθρώπους και στη φύση.
Αυτός ο άνθρωπος ενεργεί με θάρρος, πάθος, εξυπηρέτηση και πίστη. Αυτή είναι η αληθινή ηγεσία, η ικανότητα να εμπνέει άλλους από τις πράξεις κάποιου. Αυτό έκαναν οι Κένεντι, αυτή είναι η κληρονομιά τους.
Και σήμερα, σήμερα αυτός ο άντρας συναντά άλλους άντρες και γυναίκες με τις ίδιες αξίες. Όλοι εσείς εδώ που ήρθατε να δείξετε το αληθινό σας θάρρος, την αληθινή σας αλληλεγγύη, την αληθινή σας ανθρωπότητα. Όλοι εσείς που ατομικά και συλλογικά εκδηλώνετε ειρηνικά την κυριαρχία σας.
Θα σας καλέσω όλους τους Βερολίνου.
Και ως Ευρωπαίος, ως μητέρα, ως άτομο που ζητά το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου, λέω ότι είμαι περήφανος για τον «Βερολίνο».
Η παιδική άμυνα της Ευρώπης θέλει να γίνει συμμαχία του Βερολίνου.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας.
Grazie a tutti per la vostra presenza.
Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid
Merci a tous de votre présence.
Gracias por su presencia.
Vielen Danke fur Ihren Anwesenheit

Εικόνες από το Βερολίνο


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝIΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
https://childrenshealthdefense.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters