Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Οι Έλληνες συνθλίβονται από το νέο σύμφωνο Μολότοφ – Ρίμπεντροπ

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής
Ένα νέο σύμφωνο Μολότοφ – Ρίμπεντροπ είναι παρόν, για να δώσει φρικτό τέλος στην Ελληνική Μεταγιουγκοσλαβικότητα. Τι εννοούμε με τον όρο Μετα-Γιουγκοσλαβικότητα, για να είναι σαφές στους αναγνώστες μας. Το τέλος της Γιουγκοσλαβίας, μίας σημαντικής βιομηχανικής χώρας, αντίπαλος των Γερμανικών εξαγωγών και μεγάλος αγροτροφικός παράγοντας της Ευρώπης, διαλύθηκε από το σύστημα Κλίντον και τους Ουαχαμπίτες του Πολιτικού Ισλάμ, της Σαουδικής Αραβίας.
Είχαμε το βομβαρδισμό μίας Ορθόδοξης Χριστιανικής και Ευρωπαϊκής χώρας από το Κλιντονικό ΝΑΤΟ και τη διεθνή ανίερη συμμαχία, μεταξύ της Αριστεράς και του Πολιτικού Ισλάμ.
Όσοι ζήσαμε εκ των έσω το Γιουγκοσλαβικό δράμα του διαμελισμού και της καταστροφής μίας ολόκληρης χώρας από το Γερμανικό παράγοντα, ουσιαστικά με την μονομερή αναγνώριση της Κροατίας από τους Γερμανούς Ούνους, γνωρίζαμε, ότι η Ελλάς, είναι η επόμενη στην τροφική αλυσίδα αυτού του παγκόσμιου, μαφιόζικου υπερκράτους.
Η χώρας μας, διαλύθηκε πρώτα από τον Κλιντονικό Γιώργο Παπανδρέου και το πρώτο Μνημόνιο και μετά, ανέλαβαν δουλειά οι υπόλοιπες μαριονέτες της Γερμανικής Καγκελαρίας, Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας και εσχάτως, ο Μητσοτάκης. Η Μακεδονία, ξεπουλήθηκε για χάρη των Βαλκανικών γεωπολιτικών στοχεύσεων του Βερολίνου, ο πλούτος της χώρας υποθηκεύτηκε για τα επόμενα 100 χρόνια στο υπερταμείο και ο τόπος, πλημμύρισε από Μουσουλμάνους εποίκους, που φτάνουν αισίως σχεδόν τα 4 εκατομμύρια στην Ελλάδα. Η τετραετία Τσίπρα-Καμμένου, ήταν ανάλογη σε καταστροφή, με το βομβαρδισμό της Σερβίας από τους Κλίντον.
Τώρα, η χώρα εισέρχεται στο τελευταίο στάδιο του επίσημου τέλους της, ως ημιαυτόνομη Πολιτική οντότητα. Η συμμαχία Μητσοτάκη-Τσίπρα, διά της πολιτικής οπλοποίησης του κορωνοϊού, είναι το νέο σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ, που δίνει τη χαρακτηριστική βολή, πάνω στο κεφάλι της χώρας. Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη δική του παραδοχή, έβαλε πλάτη στην κυβέρνηση στο ζήτημα του κορωνοϊού. Πού έβαλε, όμως, πλάτη ουσιαστικά ο Αλέξης Τσίπρας; Έβαλε πλάτη στους Μαρξιστές Κινέζους, που επιτέθηκαν στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ, με τη δημιουργία στην Ουχάν του κορωνοϊού και την εξαπόλυσή του σε Αμερικανικό έδαφος. Ο Αλέξης Τσίπρας, έβαλε πλάτη στους Αμερικανούς Δημοκρατικούς, να χρησιμοποιήσουν τον κορωνοϊό, για να καταστρέψουν την Αμερικανική οικονομία και να ρίξουν την κυβέρνηση Τραμπ. Ο Αλέξης Τσίπρας, έβαλε πλάτη στην καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να επωφεληθεί κομματικά το νεκρό κόμμα του και η αποτυχούσα Αριστερά, την κοινωνική αντίδραση και δυσαρέσκεια του κόσμου, από τον οικονομικό όλεθρο, που έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στη χώρα.
Μητσοτάκης και Τσίπρας, έχουν θηλαστεί από τον ίδιο Γερμανικό μαστό, μην έχετε αμφιβολία. Άλλωστε, το έχει αποδείξει ο Τσίπρας, τα τελευταία 4 χρόνια που κυβέρνησε τον τόπο.
Θα θυμίσω μερικές φράσεις που είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος τον τελευταίο μήνα. Η Αμερική, δε θα ξεχάσει ποτέ, αυτό που έκανε η Κίνα με τον Κορωνοϊό. Ο κόσμος, ακολουθεί την Αμερική, όταν αυτή, κυνηγάει το διεθνές κύκλωμα των παιδόφιλων, σατανιστών και κανιβάλων που έχουν πολιτική εξουσία. Ο Πρόεδρος Τραμπ, είπε κυριολεκτικά, τράβα πνίξου στο Δήμαρχο της Μινεάπολης, όταν ζήτησε οικονομική βοήθεια από την Ομοσπονδιακή κυβέρνηση, αφού πρώτα είχε στηρίξει με νύχια και με δόντια τις ταραχές και τις λεηλασίες της Αντίφα και των BLM.
Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους από εδώ και πέρα γι’ αυτό που θα συμβεί στη χώρα, διότι οι Αμερικανοί, δε θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια απέναντι στην καταστροφή του  Brand Name του δυτικού κόσμου, που ακούει στο όνομα, Ελλάς. Ας αφήσουν, Τσίπρας και Μητσοτάκης, τις όποιες ψευδαισθήσεις έχουν, για νίκη Μπάιντεν. Το παιχνίδι, έχει ήδη τελειώσει για τους Δημοκρατικούς.
Την ίδια ψευδαίσθηση ασφαλείας, που έτρεφαν Σαντάμ και Καντάφι για το πολιτικό τους καθεστώς, τρέφουν ο Κυριάκος και ο Αλέξης. Μάλλον θεωρούν δύσκολο να μαζευτούν 500 εκατομμύρια έως ένα δις δολάρια από την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, την Ινδία, τα Εμιράτα, τις ΗΠΑ, την Ρωσία κ.τ.λ., για να φτιαχτούν 2 τηλεοπτικοί σταθμοί, δέκα εφημερίδες και ραδιόφωνα και 3 πολιτικά κόμματα από ολόκληρο το ιδεολογικό φάσμα και με διεθνή πολιτική στήριξη, για να πάρουν σε δύο χρόνια την εξουσία από τα χέρια του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος.
Το Ελληνικό Πολιτικό σύστημα, ξεμένει από χρόνο και η υπομονή παγκόσμιων παικτών, έχει σχεδόν τελειώσει με την Ελλάδα…
Follow us on twitter
Join our Facebook page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters