Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

"Η παγκόσμια ειρήνη είναι δυνατή επειδή είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητάς μας"


Η ειρήνη στη Γη θα γίνει τελικά μια παγκόσμια πραγματικότητα, διότι το γεγονός είναι ότι είμαστε δημιουργοί της πραγματικότητάς μας, και δημιουργούμε τον κόσμο που θέλουμε, με σκέψη, λέξη και πράξη. Η Θεία Ειρήνη είναι ήδη μέσα μας επειδή είναι μέρος της θεϊκής μας φύσης. Όσο πιο γρήγορα επιτρέπουμε τον μετασχηματισμό της Θείας Ειρήνης να επανεμφανιστεί μέσα στη συνείδησή μας και στις καρδιές μας, τόσο πιο γρήγορα ο κόσμος θα μεταμορφωθεί.
Η ειρήνη στη Γη δεν είναι απλώς ένα ωραίο όνειρο αλλά αναγκαιότητα για την Ανάληψή μας. Πρέπει να υπερβούμε την έννοια του πολέμου μεταξύ λαών και εθνών, και σε προσωπικό επίπεδο για να θεραπεύσουμε τον "πόλεμο μέσα". 


Η ειρήνη ξεκινά με την καρδιά κάθε ατόμου, ξεχωριστά. Το φως του Θεού, που λάμπει από την καρδιά κάθε ατόμου στη Γη, θα φέρει ειρήνη στον πλανήτη και θα μεταμορφώσει τον κόσμο. Ως εκ τούτου, η αλήθεια στο σύνθημα: «Η ειρήνη ξεκινά από μένα».
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ είναι κάτι περισσότερο από την απουσία βίας, αλλά αυτό είναι το πρώτο βήμα. Στην ιδανική περίπτωση, το PEACE είναι μια κατάσταση ισορροπίας εντός του ατόμου. Ένα κράτος στο οποίο δεν υπάρχει πλέον σύγκρουση ή «ο πόλεμος μέσα» στην καρδιά και το μυαλό κάποιου. Σε αυτήν την κατάσταση ύπαρξης, η αγάπη και η χαρά εμφανίζονται ως πιο αληθινά παρά συγκρούσεις και πόλεμο. μια κατάσταση ύπαρξης που είναι πιο ευχάριστη από την επιδίωξη της κοσμικής δύναμης και ελέγχου.

Είναι ασφαλές να αφήσετε το φως σας να λάμψει!

Αρχάγγελος Γαβριήλ μέσω Σάντα Γαβριήλ: Στην καρδιά σας βρίσκεται το καθαρό φως του Θεού. Αυτό το φως έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη σκέψη σας και να αλλάξει τον εξωτερικό κόσμο σας. Είναι ένα φως το οποίο, όπως μια φλόγα όταν μαυρίζει, μπορεί να γεμίσει κάθε κελί, κάθε ίνα της ύπαρξής σας και να σας μεταμορφώσει. Η εξαφάνιση αυτής της φλόγας σημαίνει να δώσετε στο φως μια στιγμή εστιασμένης προσοχής.
Η φαντασία σας κρατά το κλειδί για τη μεταμόρφωση της ζωής σας. Αυτό που πιστεύετε ότι μπορεί να επιτευχθεί. Ακόμη και πριν πιστέψετε ότι κάτι είναι αληθινό, μπορείτε να επιτρέψετε τη δυνατότητα να είναι εκεί και να φανταστείτε ότι είναι αλήθεια. Όπου εστιάζετε την προσοχή σας, θα ακολουθήσει η ενεργειακή σας δύναμη.
Εξασκηθείτε σε αυτήν την άσκηση:
Φανταστείτε το φως μέσα σας να λάμπει λαμπρά. Δώστε στον εαυτό σας μια στιγμή να εισπνεύσει βαθιά, και καθώς εκπνέετε φανταστείτε μια χρυσή ακτίνα φωτός που κινείται από τη βάση της σπονδυλικής σας στήλης στη γη. Καθώς συνεχίζετε να αναπνέετε, νιώστε αυτή τη βαθιά σύνδεση με τη γη να σας χαλαρώνει και να παρέχει μια ισχυρή βάση μέσα σας.
Τώρα, τραβήξτε την προσοχή σας στο κέντρο της καρδιάς σας, το ενεργειακό πεδίο στη μέση του στήθους σας. Φανταστείτε ότι υπάρχει μια λαμπερή φλόγα φωτός. Καθώς αναπνέετε, αυτή η φλόγα μεγαλώνει και γίνεται πιο φωτεινή. Καθώς αναπνέετε, το φως από αυτήν τη φλόγα αρχίζει να γεμίζει το σώμα σας.
Συνεχίστε να αναπνέετε και φανταστείτε αυτό το φως να επεκτείνεται πίσω από τους ώμους σας και κάτω από την πλάτη σας, νιώστε ότι γεμίζει κάθε όργανο και κάθε κύτταρο. Αυτό είναι το φως του αγνού πνεύματος, η θεραπευτική αγάπη του Θεού. Αυτό το φως σας γεμίζει με τη Θεία παρουσία και ακτινοβολεί από εσάς σε κύματα αγάπης.
Τώρα φανταστείτε αυτό το φως να λάμπει από εσάς και να ευλογείτε το σπίτι σας, την περιοχή όπου ζείτε και τον πλανήτη. Φανταστείτε αυτό το φως αγάπης να ευλογεί όλους τους ανθρώπους που συναντάτε σήμερα. Είναι ένα καλό συναίσθημα να στέλνεις φως σε άλλους αλλά και στον εαυτό σου. Αυτό το φως προωθεί τη θεραπευτική ενέργεια στον κόσμο γύρω σας και στο σώμα σας. Η ειρήνη ξεκινά μέσα στην καρδιά κάθε ατόμου ξεχωριστά. Το φως του Θεού, που λάμπει από την καρδιά κάθε ατόμου στη Γη, θα φέρει ειρήνη στον πλανήτη και θα μεταμορφώσει τον κόσμο.
Είναι ασφαλές να αφήσετε το φως σας να λάμψει. Ίσως όταν ήσασταν παιδί, δεν ένιωθα ασφαλές να είσαι αυτός που πραγματικά βρισκόσασταν - αθώος, εμπιστευμένος και γεμάτος με το φως της αγάπης. Αλλά η συνείδηση ​​των ανθρώπων στον κόσμο αρχίζει να αλλάζει. Τώρα οι άνθρωποι παντού στρέφονται στην πνευματικότητα ως το μόνο μέρος όπου μπορούν να βρουν αληθινή ειρήνη και ευτυχία. Λαχταρούν για περισσότερη γλυκύτητα και αγάπη στη ζωή τους. Έτσι οι Άγγελοι λένε: «Μη φοβάστε». Όταν λάμπεις το φως της αγάπης σου στον κόσμο, θα είσαι μια αγαπημένη παρουσία. Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Η ενέργειά σας από μόνη της θα έχει ένα μεταμορφωτικό αποτέλεσμα.
Η απεικόνιση της φλόγας της αγάπης στην καρδιά σας που λάμπει στους ανθρώπους της Γης είναι πολύ ισχυρή. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας, κρατήστε αυτήν την οπτικοποίηση να κινείται μέσα σας. Χρειάζεται λίγη πρακτική, αλλά θα έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα ακόμη και αν δεν μπορείτε να το δείτε. Ακριβώς η προθυμία σας να φανταστείτε είναι αρκετό για να δημιουργήσετε ένα φως που λάμπει μέσα σας. Αυτό το φως είναι αυτό που συνδέει εσάς και όλους γύρω σας με την άπειρη δύναμη της Θεϊκής Αγάπης.
Ο κύριος Ιησούς πρότεινε ότι το φως σας δεν πρέπει να κρυφτεί κάτω από ένα μπούσελ. Αφήστε το φως σας να λάμψει για να ευλογήσει τον κόσμο, κάθε περιοχή της ζωής σας και να φέρει την αληθινή Θεία Ακτινοβολία του Θεού στην αφύπνιση της νέας ζωής που βιώνετε όλοι. Θυμηθείτε το μήνυμά σας από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ για σήμερα: Είναι ασφαλές να αφήσετε το Φως σας να λάμψει!

Είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας!
Η ΕΙΡΗΝΗ ξεκινά με τον καθένα μας!

Ο Μαχάτμα Γκάντι είπε, «Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο». Όλο και περισσότερο διαβάζουμε και ακούμε σε διοχετευμένα μηνύματα από το Πνεύμα ότι είμαστε ισχυρά πολυδιάστατα αιώνια όντα σε ανθρώπινη μορφή, που δημιουργήθηκαν με την εικόνα και την ομοιότητα της ίδιας της Αγάπης.
Σκεφτείτε το για λίγο: Είμαστε ισχυρά πολυδιάστατα αιώνια όντα σε ανθρώπινη μορφή, που δημιουργήθηκαν με την εικόνα και την ομοιότητα της ίδιας της Αγάπης. Είμαστε συν-δημιουργοί με το Spirit's Love - την πιο ισχυρή δημιουργική ενεργειακή δύναμη στον κόσμο. Ναί! Στο σύμπαν!
Ως άνθρωποι, φαίνεται να ψάχνουμε με συνέπεια για απαντήσεις και λύσεις που βρίσκονται εκτός του εαυτού μας όταν οι απαντήσεις ήταν πάντα (και θα συνεχίσουν να είναι) στη συνείδησή μας. Οι νόμοι της δημιουργίας μας ενθαρρύνουν να αναγνωρίσουμε ότι οι προσπάθειές μας ξεκινούν πρώτα μέσα μας και μετά μεταφέρονται σε συλλογική δράση. Εάν επιτεθούμε σε αρνητικές δυνάμεις με αρνητικότητα, αυτές οι δυνάμεις είναι πιθανότερο να απορροφήσουν περισσότερη αρνητική ενέργεια και να γίνουν όλο και πιο δύσκολο να αφαιρεθούν.
Είμαστε συν-δημιουργοί με τη σφαίρα καθοδήγησης, τον αγγελικό κόσμο, τον γαλαξιακό κόσμο, τη Μητέρα Γη, όλα τα αισθανόμενα όντα σε όλα τα σύμπαντα, και με τους Ανώτερους εαυτούς μας και την ίδια τη Δημιουργική Δύναμη. Αυτές είναι οι Λεγεώνες του Φωτός που συνεργάζονται μαζί μας στο The Great Awakening in Unity Consciousness. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτών που ονομάζουμε άγγελοι ή πνευματικούς οδηγούς και εμείς, εκτός από το ότι εμείς οι άνθρωποι ενσάρκωση στο φυσικό πεδίο.
Κράτα το φως σου! Βοηθήστε στην εξισορρόπηση από το σκοτάδι και την απόγνωση στο φως και την αγάπη. Να τι μπορείτε να κάνετε σήμερα και κάθε μέρα! Μπορείτε να το κάνετε αυτό στο σπίτι σας, μόνος ή σε μια ομάδα. Ή, στο αυτοκίνητό σας, στη δουλειά ή οπουδήποτε αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στις πιτζάμες σας! Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Και, δεν θα σας κοστίσει χρήματα!

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΖΑΖΗΣ
Δεν απαιτούνται χρήματα! Χρησιμοποιήστε γενναιόδωρα - Καθημερινά!

Καθίστε στην καρέκλα σας, νιώστε άνετα, κλείστε τα μάτια σας, αλλά μην κοιμάστε. Ή, μπορείτε να το κάνετε αυτό οπουδήποτε, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Ένα ήσυχο ήσυχο μέρος είναι το καλύτερο, αλλά μπορείτε να το κάνετε στο λεωφορείο ή στο τρένο ή να περιμένετε ένα αεροπλάνο σε ένα αεροδρόμιο. Είναι απλώς μια σκέψη μακριά! Το σημαντικό σημείο είναι: Μην κοιμάστε! Να είστε παρόντες και να εστιάζετε. Φέρτε τη δύναμη της αγαπημένης σας πρόθεσης να ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ!
Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες για να κεντράρετε τον εαυτό σας και μπείτε στην ήρεμη και ήσυχη ζώνη στο μάτι του μυαλού σας ανάμεσα στα φρύδια. Οραματιστείτε τη Γη ως καρδιά, στην ανοιχτή παλάμη της Αγάπης, που προσφέρεται στην ανθρωπότητα. Οπτικοποιήστε όλους τους διαφορετικούς εθνικούς πολιτισμούς, όλοι στον κόσμο, καθισμένοι σε ένα τραπέζι που περιβάλλει τη Γη και μιλούν σε φιλία με χαμόγελα στα πρόσωπά τους.
Τότε πείτε δυνατά στον εαυτό σας, «Αφήστε την Ειρήνη να επικρατήσει στη Γη». Πείτε το όσες φορές θέλετε, ενώ κρατάτε την απεικόνιση της ΕΙΡΗΝΗΣ στο μάτι του μυαλού σας. Ίσως θελήσετε να ψάλλετε OM αρκετές φορές επίσης, για να αγκυροβολήσετε την ενέργεια στη Μητέρα Γη. Εάν βρίσκεστε στο λεωφορείο ή στο τρένο ή στο αεροδρόμιο, ίσως να μην θέλετε να τραγουδήσετε δυνατά το OM ή να πείτε την πρόθεση, οπότε μπορείτε να το πείτε διανοητικά, μη λεκτικά. Θυμηθείτε να ανανεώνετε την πρόθεσή σας συχνά καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στείλτε ΑΓΑΠΗ στη Μητέρα Γη και σε
όλα τα αισθανόμενα όντα στη Γη!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ. Όταν αισθάνεστε πλήρεις με το πρώτο μέρος, πηγαίνετε στο δεύτερο μέρος. Ενώ εστιάζετε στην απεικόνιση της ΕΙΡΗΝΗΣ, στείλτε την αγάπη σας στη Μητέρα Γη και σε όλους τους ανθρώπους στον κόσμο. Σηκώστε και τα δύο χέρια στον αέρα και πείτε δυνατά στον εαυτό σας, "Στέλνω την αγάπη μου στη Μητέρα Γη και σε όλα τα αισθανόμενα όντα στη Γη." Μπορείτε επίσης να ψάλλετε OM για να το σπρώξετε έξω από την καρδιά και τα χέρια σας στην καρδιά της Δημιουργικής Πηγή Ζωής.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ. Ξεκινά η παρασκευή ανεμοστρόβιλου ή τυφώνα ή πυρκαγιών; Στείλτε την αγάπη και ζητήστε ή οραματίστε ότι απομακρύνονται από όσο το δυνατόν περισσότερες κατοικημένες και κατοικημένες περιοχές.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ. Έχει συμβεί τρομοκρατική ενέργεια κάπου στον κόσμο; Ένας βομβαρδισμός ή πυροβολισμός σε σχολείο; Στείλτε αγάπη σε όσους πέθαναν ή τραυματίστηκαν και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ. Βρείτε το επίσης στην καρδιά σας για να στείλετε την αγάπη στους μπερδεμένους, απελπισμένους δράστες που πραγματικά δεν ξέρει τι έχει κάνει. Στείλτε την αγάπη και δείτε όλους όσοι εμπλέκονται στην κατάσταση να λαμβάνουν την άνεση και τη βοήθεια που χρειάζεται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ. Σε όλους εκείνους που μπορεί να νιώθουν δεμένοι να δράσουν με βίαιους τρόπους και να ζητήσουν ή να οραματιστούν ότι θα λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται για να βελτιώσουν τη ζωή τους και να αποφύγουν τέτοιες ενέργειες.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ. Στα εκατομμύρια των ανθρώπων που εγκαταλείπουν τις περιοχές που έχουν πληγεί από τον πόλεμο και αναζητούν άσυλο ή ασφαλή περάσματα για να δημιουργήσουν νέες, καλύτερες ζωές. Στείλτε αγάπη και ζητήστε ή οραματίστε ότι όλοι βρίσκουν ασφαλές λιμάνι και αγαπώντας κοινότητες όπου μπορούν να κάνουν τον δρόμο τους στον κόσμο.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ. Κάντε τη συνήθεια να στείλετε την αγάπη στον κόσμο σε όλους εκείνους που αισθάνονται ανισορροπημένοι από τις δύσκολες ενέργειες που έρχονται στον πλανήτη, σε όλους εκείνους που αισθάνονται απογοήτευση, θυμό, δυσαρέσκεια και απόγνωση.

Αφήστε το συνημμένο σας στο αποτέλεσμα!

Εμπιστευτείτε ότι οι προθέσεις και τα λόγια σας για να δημιουργήσετε το ΕΙΡΗΝΟ και την ΑΓΑΠΗ και το ΤΖΩ στη Γη έχουν ακουστεί από το Πνεύμα και ότι το αίτημά σας έχει ενταχθεί σε εκατομμύρια άλλες ομοειδείς ψυχές που ζητούν το ίδιο. Απελευθερώστε όλα τα συνημμένα στο αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι το αίτημά σας θα τηρηθεί στο υψηλότερο και καλύτερο φως για όλους.

Μια απλή αλλά αποτελεσματική οπτικοποίηση!

Αυτό είναι. Αυτό πρέπει να κάνετε. "Είναι πολύ απλό", μπορείτε να πείτε. Ναί! Είναι απλό. Μην ξεγελιέστε από την απλότητά του! Λειτουργεί με τρόπο που πολλοί από εμάς έχουν πρόβλημα να πιστέψουν πώς λειτουργεί ή ότι λειτουργεί. Η απλούστερη και συντομότερη εξήγηση είναι: «Η συνείδηση ​​είναι μαγνητική. Σχεδιάζετε στον εαυτό σας τι σκέφτεστε κατά κύριο λόγο, είτε το θέλετε είτε όχι. "
Αυτό που περιμένετε, θα λάβετε! Εάν δημιουργήσετε μια συνήθεια να είστε ευγνώμονες και να αγαπάτε, θα λάβετε το ίδιο σε αντάλλαγμα, αλλά θα συμβεί πιο γρήγορα τώρα από ό, τι στο παρελθόν, επειδή οι ενέργειες μετασχηματισμού που χύνονται στον πλανήτη αυξάνονται εκθετικά επιτρέποντας έτσι την εκδήλωση να συμβεί πιο γρήγορα.

Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς!

Φυσικά, υπάρχουν πάντα περισσότερα να κάνουμε για να φέρουμε την ΕΙΡΗΝΗ στη ζωή σας και στον κόσμο αν θέλετε να το κάνετε.
Ζητήστε από τους φίλους σας να συμμετάσχουν. Ζητήστε από τους φίλους σας να ρωτήσουν τους φίλους τους και δώστε το σε φίλο σε φίλο. Όσο περισσότεροι φίλοι έχουν δεσμευτεί να φέρουν το PEACE στον κόσμο, τόσο πιο γρήγορα θα επιτύχουμε το PEACE.
Ελάτε μαζί με μια ομάδα φίλων και διαλογιστείτε για την ΕΙΡΗΝΗ. Ή, συμμετάσχετε σε έναν παγκόσμιο διαλογισμό. Όταν το κάνετε αυτό, η δύναμη των προσευχών και των διαλογισμών σας αυξάνεται εκθετικά. Κάντε κλικ εδώ για τον Κατάλογο Διαλογισμού Παγκόσμιας Ειρήνης.

Δράστε σαν να επικρατεί ήδη η Παγκόσμια Ειρήνη στη Γη!

Στο βιβλίο "Ask and It is Given" των Esther και Jerry Hicks, λέει ότι ο ευκολότερος τρόπος για να βάλετε στη ζωή σας αυτό που θέλετε είναι να ενεργήσετε σαν να υπάρχει ήδη, να το φανταστείτε, να προσποιηθείτε ότι είναι ήδη στο δικό σας εμπειρία. Επομένως, ενεργήστε σαν να επικρατεί η ΕΙΡΗΝΗ και η ΑΓΑΠΗ και η ΤΖΟΙ ήδη στη Γη.

Προσευχή, Διαλογισμός, Εορτασμός, Ευγνωμοσύνη. 
Αυτά τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τη διαδικασία του εαυτού σας στο PEACE και να γίνετε ένας υπερφλεγόμενος κατασκευαστής PEACE. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία, τόσο πιο εύκολο μπορείτε να συντονιστείτε στην εσωτερική σας καθοδήγηση. Καθώς ακούτε και ακολουθείτε τα λόγια της σοφίας που αντηχούν μαζί σας, τόσο περισσότερο θα μάθετε πώς: Ακολουθήστε την καρδιά σας. Ακολουθήστε τη χαρά σας. Ακολουθήστε την αγάπη σας. Όσο περισσότερο θα μάθετε πώς να μοιράζεστε την ΕΙΡΗΝΗ, την ΑΓΑΠΗ και την ΑΥΤΗΣ. Και όσο περισσότερο θα μάθετε πώς είμαστε όλοι συνδεδεμένοι στο μυαλό και την καρδιά, πώς είμαστε όλοι συν-δημιουργοί με τη Ζωή και ότι ζούμε σε έναν κόσμο συνεχώς ρέουσας αφθονίας, είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι.

Δράστε με προσεγμένους τρόπους. Μην εμπλέκεστε σε σύγκρουση καθώς αυτό υποστηρίζει και δίνει ενέργεια σε επιθετικές πράξεις. Σταματήστε να βλέπετε τη βία σε οποιαδήποτε μορφή ως διασκέδαση. Αυτή η προσέγγιση στη ζωή και τη ζωή που πάντα οδηγούσε στην ανάπτυξη και την αφθονία είναι το μονοπάτι της ΕΙΡΗΝΗΣ. Αυτό είναι θρεπτικό και θρεπτικό για όλα τα όντα.




http://www.blissfulvisions.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters