Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ !! Κάποιοι γέλαγαν οταν μιλούσαμε για παιδομάζωμα. ΤΩΡΑ που το είπαν στην ΕΡΤ ΚΑΙ έδειξαν ΚΑΙ το μέρος γελάνε ΑΚΟΜΑ; ΒΙΝΤΕΟ


Tοποθέτηση παιδιών και νέων σε κέντρο "φιλοξενίας" COVID για να μην  μολύνουν τους δικούς τους. - YouTube

Απομόνωση των παιδιών ΜΑΚΡΙΑ από τους γονείς, για να μη "μολυνθεί" τάχα η οικογένεια,
και χωρίς ο εγκλεισμός να προϋποθέτει την έγκρισή των γονιών !!

Χορήγηση φαρμάκων, εμβολίων, ιατρικές πράξεις χωρίς απαραίτητη έγκριση γονέων !!

Νόμος 4682/2020...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  Δείτε την ΠΡΩΤΗ  νομιμοποιημένη "δομή" απηγμένων παιδιών για τα πειράματα των σύγχρονων ναζί και των επίδοξων νέων Μένγκελε. ΒΙΝΤΕΟ>>

2 σχόλια:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΟ ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΟΜΆΖΩΜΑ.
ΑΝΤΕ !ΝΑ ΓΕΛΑΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ.
ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΟΙ !
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΟΦΌΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ.
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

αφυπνισις είπε...

Αριστομαχε,καλο μηνα με ανεμο ελευθεριας,η οργη των αφυπνησμενων οπως εγω,εφθασε στο ζενιθ της ανεκτηκοτητας για τους300+ καταχραστες της εξουσιας, που παραχωρησε ο λαος των ΕΛΛΗΝΩΝ. Γυναικα εγω και μανα και γιαγια (οι τιτλοι μου) θα μπορουσα να αφαιρεσω την ζωη τους χωρις να λιγοψυχισω,που το ψωμι κοβω στο τραπεζι και με πιανει ανατριχιλα...στυγνοι δολοφονοι γυμνοσαλιαγκες,οι αχρειοι,τοσο πλουσια γλωσσα και τοση φτώχια σε μενα, τουτη την στιγμη ,να εκφρασω τηναπεχθεια μου ,την απογοητευση μου,γι αυτα που βιωνουμε.Οχι τρεις γενιες τους να αφανισουν ,να πανε και στα πιο προσφατα συγγενικα τοτς ατομα, διοτι το DNA εχει μνημη οπως γνωριζουμε και θα συνεχισουν το εγκληματικο τους hobby και οι ΑΠΟΓΟΝΟΙ.




Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters