Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Η Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας μιλά για τα Εμβόλια, την μείωση του πληθυσμού κατά 2/3, την πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ και πολλά άλλα.

Evangelos Konstantakakos
Εδώ σε αυτό το Βίντεο βλέπετε την υπουργό της Φιλανδίας όπου εξηγεί τι συμβαίνει με αυτή την πανδημία και μετά σε όλες της της απαντήσεις δεν διστάζει να εκφραστεί όπως εκείνη νιώθει για το ποιο σκοπό έχουν όλοι αυτοί οι περιορισμοί που επιβάλουν κάθε λίγο. 

Πιστεύουν οι Παγκοσμιοποιητες ότι θα μπορέσουν να καταφέρουν να επιβληθούν αλλά απ'οσο λέει η Υπουργός της Φιλανδίας πιστεύει ότι έχουν χάσει το παιχνίδι γιατί οι Λαοί δεν πρόκειται να δεχτούν εκφοβισμό για πολύ διάστημα ακόμα.


Η Υπουργός της Φιλανδίας μας λέει ότι θέλουν να σκοτοσουν τουλάχιστον 5 δισεκατομμύρια ανθρώπων και την ίδια στιγμή θα έχουν κερδισει πολλά τρισεκατομμυρια. 

Αναφέρει και την Αθηνα όταν εξηγεί ότι η διάσπαση στην συνάντηση που είχαν το Μάιο του 2009 στην Αθήνα, και μάλιστα με ξάφνιασε Ευχάριστα γιατί δεν μεταχειρηστικε την λέξη GREECE αλλά τη λέξη HELLAS.

 Στην Ελλάδα λοιπόν είχαν προγραμματίσει την εξολόθρευση των ανθρωπων και με έμφαση σημειώνει ότι εκεί δεν επικράτησε η άποψη και το πιστεύω του Χένρι Κισινγκερ. 
Το βίντεο είναι με Ελληνικούς υποτίτλους.

1 σχόλιο:

andreas είπε...

Δεν είναι πρώην Υπουργός Υγείας της Φιλανδίας. Ερευνήστε το για να μην χάνετε την αξιοπιστία σας

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters