Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Ομιλία Τραμπ, κορονοϊός και διεθνιστική εξέγερση στις ΗΠΑ 2020

Περιγραφή του βίντεο
Το πρώτο μέρος του βίντεο ασχολείται κυρίως με την τρέχουσα προώθηση του σοσιαλισμού-κομμουνισμού στις ΗΠΑ, την οποία τα ΜΜΕ παραπλανητικά περιγράφουν ως διαμαρτυρία ενάντια στο ρατσισμό.
Ο σοσιαλισμός-κομμουνισμός είναι το όχημα για την διεθνιστική κατάληψη του πλανήτη, και οι ΗΠΑ είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτόν.
Τα μέτρα για τον κορονοϊό (δεύτερο μέρος του βίντεο) είναι μέρος του εγχειρήματος, λόγω του ότι γονατίζουν τις οικονομίες, αφαιρούν από τους πολίτες τα συνταγματικά τους δικαιώματα και υπάγουν τα ξεχωριστά έθνη σε μια κεντρική διοίκηση υπό τα Ηνωμένα Έθνη (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας).

Μαζί, το πρώτο και δεύτερο μέρος του βίντεο παρουσιάζουν την πλήρη εικόνα.
Κάντε εγγραφή στο κανάλι για να ενημερωθείτε όταν θα δημοσιευτεί το δεύτερο μέρος, μέσα στον Αύγουστο 2020.



          Γράφει η Δρ Ιλεάνα Τζόνσον για τον Ελεύθερο Καναδικό Τύπο:

         Έχω δει τον σοσιαλισμό να διεισδύει στην αμερικανική εκπαίδευση από το 1979, όταν ο Τζίμι Κάρτερ καθιέρωσε την μαζική τώρα γραφειοκρατία που αποκαλείται Υπουργείο Παιδείας, η οποία έγινε το καλούπι της σοσιαλιστικής κατήχησης στην Αμερική. Μέσα από την εμπειρία μου πρώτα ως μεταπτυχιακής φοιτήτριας και μετά ως καθηγήτριας στην Αμερική, κατέστην επίσης μάρτυρας της εξάπλωσης του σοσιαλισμού στα ακαδημαϊκά ιδρύματα.


         Ως πρώην πολίτης μιας σοσιαλιστικής δημοκρατίας επί είκοσι χρόνια, και μετά από πολύχρονη εξέταση της αμερικανικής κοινωνίας, έχω δει εν δράσει τους περισσότερους από τους 46 στόχους του σοσιαλισμού, όπως περιγράφονται από τον Paul B. Skousen στο βιβλίο του Γυμνός Σοσιαλιστής.


         Η εξαιρετικά ακριβής λίστα του Skousen περιγράφει την προώθηση του σοσιαλισμού και των Ηνωμένων Εθνών ως της «μόνης ελπίδας για τον κόσμο». (#1 και #2)

         Όπως γνωρίζουν πολλοί Αμερικανοί, ο ΟΗΕ και οι πολλές θυγατρικές του κατάφεραν να πείσουν 178 χώρες να υπογράψουν την Ατζέντα 21 το 1992, η οποία αργότερα μετατράπηκε στην Ατζέντα 2030, ένα έγγραφο που ελέγχει κάθε πτυχή του οικονομικού και ιδιωτικού βίου μας μέσω της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και της υποταγής στις ιδιοτροπίες των διεθνιστών, ξεκινώντας με την κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας και την καταστροφή των ΗΠΑ – τον τελευταίο προμαχώνα που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο του.

         Η παγκόσμια πράσινη οικονομία προωθείται εδώ και δεκαετίες και το Δημοκρατικό Κόμμα την έχει επίσημα επιβάλει μέσα από την έγκριση [από τη Βουλή] της Πράσινης Νέας Συμφωνίας, η οποία ούτε πράσινη είναι, ούτε νέα, ούτε συμφωνία. Είναι μια υποταγή της οικονομίας των ΗΠΑ στην παγκόσμια ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 2030. (#4)

         Είδαμε την επιρροή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Π.Ο.Υ.), μιας θυγατρικής των Ηνωμένων Εθνών, και τους ψευδείς ισχυρισμούς της για το Covid-19, οι οποίες λίγο-πολύ κατέστρεψαν την ισχυρή οικονομία των ΗΠΑ και άφησαν εκατομμύρια ανέργους, όλα για το "κοινό καλό".

         Οι περιβαλλοντολόγοι και οι γιατροί του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Λοιμωδών (CDC) έγιναν ελεγκτές όλων όσων κάνουμε ως ανθρώπινα όντα και ως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Όλα γονάτισαν μέσα σε μόλις πέντε μήνες, συμπεριλαμβανομένων της θρησκείας, της εκπαίδευσης και του οργανωμένου αθλητισμού.

         Οι Φιλελεύθεροι και το σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα υποστηρίζουν την κατάργηση των συνόρων και διασύρουν τον Πρόεδρο Τραμπ για τη διασφάλισή τους. (#3)

         Ένα παγκόσμιο νόμισμα που θα εξυπηρετεί την μία παγκόσμια κυβέρνηση διακηρύσσεται ήδη μέσω της "κοινωνίας χωρίς μετρητά". Μια οικονομία χωρίς καθόλου μετρητά σημαίνει ότι ΟΛΑ είναι ψηφιακά, ανιχνεύσιμα και ελεγχόμενα. (# 5) [...]

         Οι τράπεζες θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο κάθε δεκάρας που κερδίζεις και θα καταγράφεται ηλεκτρονικά. Εάν πράξεις "ακατάλληλα" ή ανήκεις σε αποκλίνουσα ομάδα σκέψης, το ηλεκτρονικό σου χρήμα θα είναι εκτός πρόσβασης έως ότου η βαθμολογία σου αλλάξει και κριθείς "κοινωνικώς επαρκής" [όπως γίνεται στην Κίνα]. Κάθε κίνηση θα καταγράφεται και ανιχνεύεται, δεν θα υπάρχει πια "εκτός δικτύου" οικονομική δραστηριότητα. Κάθε δεκάρα που έχεις στην κατοχή σου θα φορολογείται και δεν θα μπορείς να κάνεις μη φανερές εργασίες. Δεν θα υπάρχει πλέον εγκληματική, υπόγεια οικονομική δραστηριότητα. (# 27)

         Κάπως συμβαίνει και, κατά τη διάρκεια του λοκντάουν για το Covid-19, εξαντλούνται στο έθνος μας τα ψιλά και τα καταστήματα προτρέπουν τον κόσμο να σταματήσει να χρησιμοποιεί μετρητά. Μας λένε ότι τα χρήματα είναι βρώμικα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και μπορούν εύκολα να μεταδώσουν ασθένειες. Θα έλεγες ότι τα είχαμε καταφέρει μια χαρά από τότε που εφηύραμε τα κέρματα και τα χαρτονομίσματα, που κυκλοφορούν εδώ και χιλιετίες, μα ξαφνικά έχουν γίνει ο νούμερο ένα δημόσιος εχθρός μας. (# 5) Οι πληρωμένοι όχλοι των ταραξιών/διαδηλωτών κρατούν γυαλιστερές και προεκτυπωμένες αφίσες που υποστηρίζουν τον στόχο των Ηνωμένων Εθνών για την εξάλειψη της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, της ιδιωτικής γης, του πλούτου.

         Ο έλεγχος του Διαδικτύου και η καθιέρωση της αστυνόμευσης των ιδεών που εκφράζονται στα κοινωνικά μέσα έχει γίνει ένας τρόπος να φιμώσουν και λογοκρίνουν συντηρητικές καθώς και φιλελεύθερες απόψεις με την δικαιολογία ότι τέτοιες ιδέες παραβιάζουν τα «πρότυπα της κοινότητας». Τέτοια ασαφή «πρότυπα της κοινότητας» περιλαμβάνουν μόνο αριστερές απόψεις. Το Facebook, το Twitter και το Google κάνουν κάλλιστη δουλειά στην αστυνόμευση των απόψεων που δεν τους αρέσουν και που επιθυμούν να συνθλίψουν. (# 6)

         Όχλοι βίαιων διαδηλωτών και ταραχοποιών και πορείες φεμινιστριών στριγκλίζουν για την οικονομική ισότητα, κάτι που είναι κυριολεκτικά αδύνατο. Οι ίσες αμοιβές είναι κι αυτές αδύνατες, καθώς όλοι έχουμε διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης, προσόντων, επαγγελματικής εμπειρίας, εργασιακής ηθικής, δεξιοτήτων, προθυμίας να κάνουμε επικίνδυνες και δυσάρεστες δουλειές και ούτω καθεξής. Έχουμε επίσης ισχύοντες εργασιακούς νόμους που απαγορεύουν τις διακρίσεις λόγω φυλής, φύλου, ηλικίας, εθνικότητας, θρησκείας, κουλτούρας ή αναπηρίας. (# 8)

         Σε συμφωνία με τις συστάσεις της Ατζέντας 2030, έχουμε ήδη δει να σημειώνεται πολλή πρόοδος στην [κατασταλτική] ρύθμιση όλων των μεταφορών υπό το πρόσχημα των ορίων ρύπανσης, της αποδοτικότητας καυσίμου και της αποφυγής περαιτέρω ζημιών στο περιβάλλον. (# 15) Αυτά περιλαμβάνουν επίσης την εθνικοποίηση της παραγωγής ενέργειας με τη δικαιολογία της ίσης πρόσβασης σε φυσικούς πόρους. (# 16)

         Οι αμειβόμενοι όχλοι των ταραχοποιών/διαδηλωτών κρατούν γυαλιστερές και προεκτυπωμένες αφίσες που υποστηρίζουν τον στόχο των Ηνωμένων Εθνών για την εξάλειψη της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, της ιδιωτικής γης, του πλούτου, της διαβίωσης σε προάστια, επειδή είναι κοινωνικά άδικα. Οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν καλά μόνο εάν όλη η γη χρησιμοποιείται για το «κοινό καλό», μια λέξη-κλειδί για την κομμουνιστική κολλεκτίβα. (# 17)

         Το Χόλιγουντ και τα μέσα ενημέρωσης προωθούν εδώ και δεκαετίες την πορνογραφία, τη ρευστότητα φύλου και άλλες σεξουαλικά ασύδοτες δραστηριότητες προκειμένου να καταστρέψουν την οικογενειακή μονάδα, το γάμο και τη χριστιανική πίστη. (# 18, # 20, # 21) Ο κάθε εκφυλισμός έχει απεικονιστεί ως «φυσιολογικός, φυσικός, υγιής». (# 19) Αποκλίσεις από τις δύο βιολογικές διαφοροποιήσεις του φύλου ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. (# 22)


         Οι μαθητές διαμορφώνονται μέσω διδακτικών εγχειριδίων σοσιαλιστικού χαρακτήρα που προωθούν τη νοοτροπία "κοινωνικής δικαιοσύνης" και την αναθεώρηση της ιστορίας στα σχολεία και ενός περιβαλλοντισμού ευθυγραμμισμένων με την Ατζέντα 21.

         Χρησιμοποιώντας το περιβάλλον ως τέχνασμα, οι σοσιαλιστές διεθνιστές δημιούργησαν ένα παγκόσμιο σώμα διακυβέρνησης (υπό τα Ηνωμένα Έθνη) για να ελέγχουν οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα και ανάπτυξη, με βάση τη βιωσιμότητα αυτής.

         Ο πληθυσμός αναγκάστηκε να κάνει «οικολογικά ορθές» επιλογές – λεκάνες με μειωμένη ρήψη νερού, πλυντήρια με λίγο νερό, ηλεκτρικά ή υβριδικά αυτοκίνητα, ανακύκλωση, υποχρεωτική ανακυκλώσιμη συσκευασία, συσκευές χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού (CFL), ηλιακούς συλλέκτες και περιορισμό πρόσβασης στην ενέργεια μέσω ελεγχόμενων έξυπνων μετρητών. (# 32)


         Τα ΜΜΕ έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά στην προώθηση του σοσιαλισμού στην κοινωνία λογοκρίνοντας την πληροφόρηση και διαστρέφοντας την πραγματικότητα μέσω καθημερινών ψεμάτων σε μια ατέλειωτη κατήχηση των ευπειθών μαζών και των ψηφοφόρων με χαμηλή πληροφόρηση. Οι χαζές επιθέσεις και προσβολές στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν τέλος και βασίζονται αποκλειστικά σε ψέματα. (# 38)

         Ο σοσιαλισμός προελαύνει απρόσκοπτα κι εξελίσσεται τώρα σε μαρξισμό, υποβοηθούμενος και παρακινούμενος από άλλες πηγές και μέσα: την παρουσίαση της εργασίας ως προαιρετικής μέσω της παροχής κυβερνητικών κεφαλαίων για την τόνωση των αγορών, για την ανεργία (η οποία οφείλεται στους ίδιους που εκδίδουν τη «γενναιόδωρη» βοήθεια από δολάρια φορολογουμένων ή από αθεμελίωτη εκτύπωση χρημάτων), για ατέλειωτα επιδόματα πρόνοιας, για παροχές, για ασθένεια, για σύνταξη. (# 40)


         Ο σοσιαλισμός υπήρξε μια τραγωδία, αποτυχαίνοντας άθλια σε όλες τις σοσιαλιστικές δημοκρατίες τις κυβερνούμενες από το τυραννικό Κομμουνιστικό Κόμμα:

• Αδιαφορώντας για το Σύνταγμα και κάνοντας πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους ότι πρόκειται για ξεπερασμένο σύγγραμμα. (# 41)

• Παρουσιάζοντας τους Ιδρυτές Πατέρες και τους Αμερικανούς ήρωες ως εκμεταλλευτές που δεν νοιάζονταν για τους κατατρεγμένους. (# 42) Παρουσιάζοντας ως ήρωες δειλούς που καίνε την αμερικανική σημαία και λεηλατούν και καίνε καταστήματα, και παραμερίζοντας τους πραγματικούς ήρωες. Χρησιμοποιώντας όχλους για να καταστρέψουν ιστορικά αγάλματα και να τα αντικαταστήσουν με μαρξιστικό συμβολισμό.

• Απαξιώνοντας την αμερικανική κουλτούρα και ιστορία στα σχολεία· παρουσιάζοντας τις ανακαλύψεις και εφευρέσεις λευκών ανδρών ως ρατσιστικές· χρησιμοποιώντας Καυκάσιους ακαδημαϊκούς για να διδάξουν ότι οι λευκοί είναι επιτυχημένοι λόγω του «λευκού προνομίου» – μιας έννοιας κατασκευασμένης από τα ΜΜΕ . (# 43)

• Θεσπίζοντας κυβερνητικούς κανονισμούς στους τομείς της εκπαίδευσης, της πρόνοιας, της ψυχικής υγείας, των κοινωνικών υπηρεσιών, των τεχνών, των ΜΜΕ, της νοσοκομειακής περίθαλψης, της ιατρικής περίθαλψης, των φαρμακευτικών προϊόντων, σε μια προσπάθεια να ελέγξει τα πάντα. (# 44)

• Καθιερώνοντας ανοιχτά [και κατ' ουσίαν επιβάλλοντας] τον σοσιαλισμό, ξεκινώντας από τους σοσιαλιστές στο Κογκρέσο, στα σχολεία και στα πανεπιστήμια. (# 45)

• Χρησιμοποιώντας το χάος και τον πανικό που προκαλούνται από τα ΜΜΕ και μια ιική κρίση (Covid-19) για να εφαρμόσει τον άνωθεν κυβερνητικό έλεγχο σε όλη την υφήλιο και τον περιορισμό των προσωπικών δικαιωμάτων και ελευθεριών – πού και πώς να ψωνίζεις, να ασκείς λατρεία, να περπατάς, να αγοράζεις τροφή, να επισκέπτεσαι γιατρό, και για πόσο να φοράς μάσκα που σου μειώνει το οξυγόνο. (# 46)


          Η νέα (αντι)κανονικότητα, έντονα διαφημισμένη και προωθημένη από το Δημοκρατικό Κόμμα και τους συκοφάντες του "μαχόμενου φιλελευθερισμού" (woke), είναι μια τεράστια καταστροφή εν εξελίξει. Ο σοσιαλισμός υπήρξε τραγωδία, αποτυχαίνοντας άθλια σε όλες τις σοσιαλιστικές δημοκρατίες τις κυβερνούμενες από το τυραννικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά, αν ρωτήσεις τον μέσο κατοιχημένο και καλοταϊσμένο αμερικανό φοιτητή, θα σου πει ότι ο σοσιαλισμός-κομμουνισμός είναι καλύτερη εναλλακτική από τον «φαύλο» καπιταλισμό. Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι αυτό είναι μια έντονη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters