Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Τεχνολογίες θεραπείας - Το μέλλον της υγείας μας έρχεται σύντομα με το MED-BED. (από τον Allure)

Η TRUMP είπε στο έθνος στις 14 Ιουνίου, "Σχεδόν όλες οι νοσοκομειακές διαδικασίες θα είναι ξεπερασμένες εντός ενός έτους περίπου."
Κάθε πόλη θα έχει πολλά ιατρικά κρεβάτια και θαλάμους Tesla που είναι σε θέση να θεραπεύσουν και να επιδιορθώσουν το DNA ενώ όλες οι ασθένειες θεραπεύονται.
  • ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (έως 30 ετών)
  • ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  • ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΝΟΜΥΑΛΓΊΑ
  • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
  • ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ
  • ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  ΠΟΝΟ ΓΕΝΙΚΑ
  • ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ
Δεν μπορούν όλοι να συμφωνήσουν με ό, τι κάνουν, αλλά ο Τραμπ κάνει περισσότερα για την ανθρωπότητα από ό, τι οι 10 τελευταίοι πρόεδροι σε συνδυασμό.
Η απόδειξη βρίσκεται στις εντολές εκτέλεσης που υπέγραψε.
Τα MED BEDS ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΙΣΩ, ΟΠΩΣ Η ΧΟΛΗΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗΝΕΦΡΑ  ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ, κ.λπ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟΣ  ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ. 

Το βίντεο είναι στη διεύθυνση www.youtube.com/watch?v=0zV7VEVst7c .

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. Q.

Η τεχνολογία Med bed έχει από καιρό «κατασταλεί» και κρύβεται από το κοινό. Ευτυχώς, λόγω της πλανητικής αλλαγής από 3D σε 5D αυτή τη στιγμή και της αυξανόμενης ζήτησης για διαφάνεια μέσω της συλλογικής συνείδησης του ανθρώπου, όλο και περισσότεροι γενναίοι άνθρωποι έρχονται να αποκαλύψουν αυτό που γνωρίζουν ότι έχει κρυφτεί για δεκαετίες ή και αιώνες, και πιθανότατα για χιλιάδες χρόνια Χρόνια. Δύο από αυτές τις γενναίες ψυχές είναι η Ileana the Star Traveller (το όνομα της στο Διαδίκτυο) και η Jared Rand.
Η Ileana έγραψε τις πληροφορίες για τα ολογραφικά ιατρικά λοβό από την προσωπική της εμπειρία ως πλεονέκτημα του μυστικού διαστημικού προγράμματος στον Άρη. Οι πληροφορίες σας θα δημοσιευτούν στο δεύτερο μισό αυτού του άρθρου.
Ο Jared είναι ένας πολύ έξυπνος και πεπειραμένος άνθρωπος που έχει εργαστεί με την παγκόσμια αλλαγή εδώ και δεκαετίες και έχει πληροφορίες για πολλά θέματα που δεν είναι γνωστά στο κοινό, συμπεριλαμβανομένων αλλά δεν περιορίζονται σε δώρα τεχνολογίας ET εκτός του κόσμου για την ανθρωπότητα όπως το Quantum Χρηματοοικονομικό σύστημα υπολογιστών, μονάδα προστασίας κατά της βαρύτητας, συσκευές αναπαραγωγής και κρεβάτια med.
Κρεβάτια Ταχιωνικής Ενέργειας  & Ενέργεια Πλάσματος
Υπάρχουν 3 τύποι κρεβατιών:
1) ολογραφικά κρεβάτια med
2) Αναγεννητικά κρεβάτια med που αναγεννούν ιστούς και μέρη του σώματος και τροφοδοτούνται από άλλη πηγή.
3) Επαν-ψεκασμός Med κρεβάτια που αναζωογονεί ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα από το κεφάλι έως τα δάχτυλα σε περίπου 2-3 ​​λεπτά. Τι σημαίνει αυτή η προηγμένη τεχνολογία για μια γυναίκα 80 ετών; Θα μπορούσε να είναι 30 χρονών ξανά σε λιγότερο από 3 λεπτά. 50 χρόνια προκάλεσαν τη ζωή της. Τώρα μπορεί να έχει και πάλι παιδιά. Θα μπορούσε να έχει μια εντελώς νέα οικογένεια, αν το ήθελε. Για αυτόν τον συγγραφέα, φαίνεται ότι η τεχνολογία Med-Bed είναι μια αιώνια πηγή νεότητας.
Το κρεβάτι med κοιτάζει το σώμα και διορθώνει τις ατέλειες.


Η τεχνολογία υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Δεν είναι τίποτα από τον καταγάλανο ουρανό. Κρατήθηκε κρυμμένο από την ανθρωπότητα για πολύ καιρό.

Η τεχνολογία των μεσαίων κρεβατιών δεν προέρχεται από τον πλανήτη Γη. 
Δεν είναι μια τεχνητή τεχνολογία. Είναι μια τεχνολογία που δίνεται στην ανθρωπότητα από τους ET εκτός του κόσμου.
Ένα κρεβάτι med βασίζεται στην
ενέργεια σωματιδίων tachyon και στην ενέργεια πλάσματος.
Το έδαφος, η ατμόσφαιρα, το νερό, τα πάντα είναι ενέργεια πλάσματος, όλα στο σύμπαν είναι ενέργεια πλάσματος, είναι απλώς μια άλλη μορφή λόγω της συχνότητας των κραδασμών.
Τα κρεβάτια med έχουν τεχνητή νοημοσύνη (AI) που είναι ελεγχόμενη, ώστε να μην μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο και να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Το AI είναι ο υπολογιστής. Λειτουργεί σαν μια μαγνητική τομογραφία, όπου κάθεστε σε έναν σωλήνα, περιστρέφετε το σώμα σας και κάνετε μαγνητική ταλάντωση και σάρωση συντονισμού του σώματός σας για τη διάγνωση ασθενειών.
Το κρεβάτι Med σαρώνει το δέρμα, τους μυϊκούς ιστούς, όλα τα όργανα και τα πάντα στο σώμα σας. Δείχνει τα πάντα - μέχρι το μικρόμετρο του αίματος. Αναγνωρίζει πραγματικά το DNA σας και κάνει μια πλήρη εσωτερική ανάλυση του σώματος.
Όταν το κάνει, απορροφά κάθε ασθένεια και γενετική ατέλεια. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε λευχαιμία σταδίου 4 και θα θεραπεύσετε σε ένα κρεβάτι σε περίπου 2,5 λεπτά. Δεν υπάρχουν παρενέργειες.
Και μόλις κόψετε ή αφαιρέσετε ένα όργανο από το σώμα, η διαδικασία νεφελοποίησης του μεσαίου κρεβατιού αναζωογονεί το όργανο σαν να μην είχε αφαιρεθεί ποτέ. Επειδή το σώμα σας αφήνει έναν συντονισμό - μια συχνότητα δόνησης. Το σώμα θυμάται πάντα πότε ένα όργανο αφαιρέθηκε ή σταμάτησε να λειτουργεί και η τεχνητή νοημοσύνη του Med Bed συνδυάζεται με τη συχνότητα δόνησης του σώματος και το DNA για την αναγέννηση του οργάνου.
Ο Ραντ λέει ότι σπούδασε έρευνα για τον καρκίνο για πολλά, πολλά χρόνια. Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί όλη την ημέρα με τα κρεβάτια med, πολύ εύκολο και επίσης πολύ φθηνό, λέει. Επειδή το έκανε για ανθρώπους. Με τα ιατρικά κρεβάτια, ο καρκίνος έχει εξαφανιστεί. Η χημειοθεραπεία δεν είναι ενημερωμένη. Η νόσος του Lou Gehrig, η νόσος του Hodgkin, η μυϊκή δυστροφία, όλες οι ασθένειες έχουν εξαφανιστεί, εξαλείφονται.
Ο Ραντ λέει ότι μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή η όλη διαδικασία θεραπείας στο κρεβάτι είναι απλώς επιστημονική φαντασία. Ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Κάποιος το εφευρέθηκε!
Και επειδή κανείς δεν πιστεύει ότι υπάρχει, είναι εύκολο να τα παρασκευάσουμε σε μεγάλες ποσότητες και να τα προετοιμάσουμε για διανομή.
Δείτε επίσης - SECCHI Data αποκαλύπτουν μαζικές ηλιακές και UFO δραστηριότητες μαζί με προφανή κάλυψη - Θα μπορούσε αυτό να επιβεβαιώσει UFO μεγέθους πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα;
"Όταν βρίσκεστε σε αυτό το κρεβάτι, δεν έχετε πόνο, δεν έχετε ακτίνες. Δεν είναι κακό γεγονός. Πηγαίνετε σε έναν βαθύ ύπνο. Δεν υπάρχει ένεση, ούτε βελόνες ή τίποτα. Ξυπνάτε και κοιτάζετε στον καθρέφτη και το ανατριχιαστικό δέρμα σας έχει φύγει. Τα άσπρα μαλλιά σας είναι το χρώμα που ήταν όταν είσαι στα είκοσι. Αυτό ισχύει επίσης για την όραση, την ακοή, τη γεύση και τη μυρωδιά σας. Όλα είναι πάλι σε τέλεια, νεότερη κατάσταση », λέει ο Rand.
«Αυτή είναι η νέα εποχή για τη νέα γη και τη νέα ανθρωπότητα. Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ζήσαμε.
Αυτές οι τεχνολογίες είναι ήδη εδώ. Πρόκειται για την ασφαλή μεταφορά τους - ΑΣΦΑΛΗ - σε άτομα που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. "
Ολογραφικές κάψουλες
Η Ileana the Star Traveller έγραψε τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με το Holographic Medical Pods. Έλαβε τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας μια μοναδική μέθοδο «μνήμης παλινδρόμησης ύπνωσης» που η Ileana μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να επαληθεύσει ότι οι πληροφορίες προέρχονταν πραγματικά από το πρόγραμμα Secret Space τοποθετώντας τα ολογραφικά ιατρικά καψάκια στο πρόγραμμα Secret Space κατά τη διάρκεια της θητείας της. Ο Άρης κοίταξε. Οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες ως δωρεάν λήψη PDF - ανατρέξτε στην ενότητα Πόροι στο τέλος αυτού του άρθρου. 


Η Ileana φιλοξενεί το Awakening Cosmic Reality Show στο YouTube - ένα πρόγραμμα συνέντευξης που ασχολείται με θέματα όπως η πνευματικότητα, η επικοινωνία του ET, οι θεραπευτικές λεπτομέρειες, η αφύπνιση και η διαδικασία ανάληψης. Έχει δημοσιεύσει πολλές συναρπαστικές ιστορίες για τα γαλαξιακά της ταξίδια στον ιστότοπό της και επίσης διοχετεύει ευγενικά όντα του αστεριού έθνους, πνευματικούς οδηγούς και τον ανώτερο εαυτό της. Έχει την ικανότητα να αναλαμβάνει εμπειρίες από το σώμα, να εκτελεί μακρινές απόψεις και να εργάζεται στους δίσκους του Akashic. Έχει αποκτήσει πολλές γνώσεις από την προηγούμενη ζωή της ως ταξιδιώτης αστέρων στο διάστημα.
Οι ακόλουθες πληροφορίες στο PDF της Ileana δείχνουν πώς λειτουργούν οι ιατρικοί λοβοί, πώς μοιάζουν και πώς χρησιμοποιούνται στην προηγμένη ιατρική τεχνολογία με συσκευές ανατομικής απεικόνισης 3D. Παρέχονται επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ιατρικές κάψουλες μπορούν να αναζωογονήσουν άτομα από τους νεκρούς, να θεραπεύσουν ασθένειες, να θεραπεύσουν πληγές, να απομακρύνουν τους ουλώδεις ιστούς και να διατηρήσουν ένα ημερολόγιο παλινδρόμησης ηλικίας πριν απελευθερωθούν από προγράμματα Secret Space.
Τα ολογραφικά ιατρικά λοβό είναι αυτοματοποιημένοι ιατρικοί σταθμοί όπου ένας ειδικός ιατρικής επιλέγει τον τύπο της ιατρικής διαδικασίας που θα εκτελεστεί από τη βάση δεδομένων του υπολογιστή, ο ασθενής ξαπλώνει στο λοβό και το μηχάνημα εκτελεί την ιατρική επέμβαση ή διαδικασία και στη συνέχεια το λέιζερ κλείνει μέχρι τα σημεία εισόδου στα οποία πραγματοποιήθηκε η διαδικασία.
Αυτοί οι τύποι ολογραφικών ιατρικών καψουλών έχουν λειτουργίες όπως αεροστεγή πλάκα ελέγχου, άνετα στηρίγματα άκρων, νυστέρι λέιζερ, βραχίονες καθρέφτη λέιζερ για απομάκρυνση ουλών, χειρουργικά ρομποτικά βραχίονες ελεγχόμενα από υπολογιστή, αναισθητικά υγρού ψεκασμού, αισθητήρες ζωτικής σημασίας και όλες αυτές οι λειτουργίες τοποθετούνται σε ρυθμιζόμενη βάση τιτανίου.
Με τα Med Pods (επίσης γνωστά ως Med Beds), οι χρήστες μπορούν να διαγνώσουν, να θεραπεύσουν και να εκτελέσουν μια ποικιλία χειρουργικών διαδικασιών με εξαιρετικά λεπτές περικοπές λέιζερ που ελέγχονται με ανατομική τρισδιάστατη σάρωση. Η τρισδιάστατη σάρωση διαθέτει πυρίμαχους φακούς που κάνουν σαρώσεις ζωντανών σωμάτων για να εκτελέσουν διάφορες ιατρικές διαδικασίες.
Ο ανατομικός φακός τρισδιάστατης σάρωσης και η τεχνολογία λέιζερ επιτρέπουν την πλήρη διάγνωση όλων των συστημάτων του σώματος, συμπεριλαμβανομένων νευρολογικών παραγόντων, της θεραπείας λοιμώξεων με συμπυκνωμένες ενέσεις αντιβιοτικών, την αποτοξίνωση του σώματος για τη θεραπεία ασθενειών όπως ο καρκίνος, η βασική ή προχωρημένη επιδιόρθωση πληγών και η αναγέννηση των άκρων με Ανακατασκευή DNA κυττάρων και αφαίρεση ουλών. Άλλες διαδικασίες όπως σκωληκοειδεκτομή, λαπαροσκοπική αφαίρεση και καισαρική τομή μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν.
Τα μεσαία λοβό μπορούν επίσης να αναγεννήσουν τους κυτταρικούς ιστούς που πεθαίνουν στο σώμα για να κάνουν τα κύτταρα υγιή ξανά και να αναζωογονήσουν νευρώνες, πρωτόνια, βλαστικά κύτταρα κ.λπ. Αυτό γίνεται για τη θεραπεία ασθενειών όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, το Αλτσχάιμερ κ.λπ.
Τα εξελιγμένα ιατρικά λοβό διαθέτουν τεχνολογία microlaser και πολλαπλούς πυρίμαχους φακούς που χειρίζονται το φυσικό χρονόμετρο του σώματος και εκτελούν διαδικασίες παλινδρόμησης ηλικίας μέσω τροποποίησης DNA ή ακόμη και διασταυρώνονται μεταξύ του ανθρώπινου DNA και της γενετικής του ΕΤ ή αναμιγνύουν το ζωικό DNA με το ανθρώπινο γονιδίωμα για να φτιάξουν ένα δημιουργούν ισχυρότερους και υγιέστερους τύπους ανθρώπων.
Υπάρχει προηγμένο ολογραφικό λογισμικό υπερυπολογιστών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία διαφόρων τύπων προγραμμάτων μνήμης που μπορούν να αποτυπωθούν στον ανθρώπινο εγκέφαλο μέσω οπτικών εικόνων με φάσμα φωτός για τη δημιουργία εσφαλμένων ή αλλαγμένων αναμνήσεων οθόνης.
Εκτός από την καταστολή του εγκεφάλου, φάρμακα χρησιμοποιούνται για την καταστολή της μνήμης, οπότε οι ταξινομημένες αναμνήσεις στη μαύρη λίστα δεν είναι εύκολα προσβάσιμες από άτομα. Αυτές οι διαδικασίες εκτελούνται συχνά στα προγράμματα SSP, ενώ κάποιος υποβάλλεται σε θεραπεία στο Holographic Medical Pod προτού λήξει η διάρκεια της σύμβασης και δοθεί το ημερολόγιο παλινδρόμησης ηλικίας.
Διαδραστική οθόνη λογισμικού υπερυπολογιστών που μπορεί να κωδικοποιήσει τις μνήμες του εγκεφάλου κατά τη διαδικασία του πρωτοκόλλου παλινδρόμησης ηλικίας. Μερικά από τα Med Pods περιέχουν ένα βιο-μιμητικό τζελ που συνθέτει υγιείς και νεαρούς κυτταρικούς ιστούς στο σώμα για να αντικαταστήσει τα νεκρά κύτταρα που δεν μπορούν πλέον να αναγεννηθούν.
Το βιο-μιμητικό τζελ χρησιμοποιείται επίσης για την αποφυγή εγκαυμάτων τρίτου βαθμού από ουλές στο σώμα, έτσι ώστε ο ουλώδης ιστός να μην συσσωρεύεται στο δέρμα. Αυτό το τζελ αφαιρεί επίσης τυχόν μικρόβια ή βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις στο ανθρώπινο σώμα.
Ιατρικό εργαστήριο για ολογραφικά ιατρικά λοβό:
Τα ολογραφικά ιατρικά λοβό βρίσκονται συνήθως σε ιατρικούς εργαστηριακούς κόλπους είτε σε διαστημικούς σταθμούς, σε πλανητικές βάσεις είτε σε διαστημικά πλοία. Αυτά τα med pods μπορούν να εγκατασταθούν σχεδόν οπουδήποτε, καθώς δεν απαιτούν πολλή ισχύ για να λειτουργήσουν.
Ο Donald Trump παρουσίασε τα κρεβάτια med στις 23 Απριλίου 2020.
Ο Τζάρεντ Ραντ είπε:
"Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να μάθουν για την τεχνολογία Med-Bed και ότι αυτή η τεχνολογία υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, οπότε δεν είναι ασαφής μπλε νέα τεχνολογία που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό μακριά από την ανθρωπότητα ".
Δεν είναι ανθρώπινη τεχνολογία, αλλά τεχνολογία εκτός κόσμου.
Προκειμένου να αποκτήσουμε καλύτερη κατανόηση, θα έχουμε υπαλλήλους υγείας που θα συμβουλεύουν όλους σχετικά με τη διαδικασία και τη θεραπεία.
Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα άτομο ηλικίας 80 ετών και αυτό το άτομο θέλει να γίνει ξανά 30 ετών. Έχετε εγγόνια, μια ζωή, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ζυγίζετε, να μετράτε και να εξετάζετε - κάντε κάτι τέτοιο. Είναι μια μεγάλη απόφαση.
"Οι άνθρωποι θέλουν πάντα την άμεση ικανοποίηση για να πάρουν τα πράγματα τώρα! Σήμερα οι άνθρωποι δεν κάνουν σπιτική πουτίγκα, κάνουν τη στιγμή γιατί είναι πολύ πιο εύκολο και γρηγορότερο. Είναι το ίδιο με διαφορετικές τεχνολογίες. Το θέλεις τώρα, έτσι δεν είναι; »Θέλει να μάθει, δεν θέλει να ενημερωθεί για αυτό. Έτσι, μια 80χρονη γυναίκα σηκώνεται μετά από 2 1/2 λεπτά και είναι 30 ετών. Έχει χάσει 50 χρόνια από τη ζωή της.
«Είναι 30 χρονών ξανά, μπορεί τώρα να αποκτήσει ξανά παιδιά, να έχει μια εντελώς νέα οικογένεια αν το θέλει.
Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα αφήνει έναν συντονισμό, μια συχνότητα δόνησης όλων των οργάνων, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων που έχουν αφαιρεθεί από ακτινοβολία ή χειρουργική επέμβαση ή από βλάβη, όπλα, άκρα ή οτιδήποτε άλλο.
"Έτσι, ότι οι αναμνήσεις είναι ακόμα εκεί, είναι σαν να μιλάς με ακρωτηριασμένους που έχουν χάσει τα άκρα και μερικές φορές λένε ότι είναι σχεδόν σαν να είναι εκεί, αλλά δεν είναι."
«Η διαδικασία επαναπροσδιορισμού, όταν εμπλέκεται το σώμα, έχει έναν αλγόριθμο και μια βάση δεδομένων υπολογιστή που προσδιορίζει πραγματικά το DNA σας στο σώμα σας και κάνει μια πλήρη εσωτερική ανάλυση.
«Αυτό που κάνει είναι να δείξει την εσωτερική λειτουργία σε 3D μορφή της ζωής σας πολύ καθαρά, πώς τα όργανα σας, πού βρίσκονται τα όργανα σας, πώς λειτουργούν.
«Αναλύει το αίμα σας και δείχνει επίσης βλάβες ή ασθένειες στο σώμα που δεν είναι φυσιολογικές. Στη συνέχεια επιστρέφει μέσω φωνητικής επικοινωνίας.
"Θα σας ρωτήσει:" Θέλετε μια πλήρη αποκατάσταση του σώματός σας ή θέλετε απλώς να φροντίζεται αυτή η περιοχή; " Σας δίνει αυτή την επιλογή. Εάν θέλετε ολόκληρο το σώμα να επαναπροσδιοριστεί, πηγαίνετε σε βαθύ ύπνο, δεν υπάρχει ένεση, ούτε βελόνες ή τίποτα.
«Το Riatomizer τρέχει πάνω από το σώμα και περιλαμβάνει σωματίδια ταχυόν, ενέργεια ταχυόν και ενέργεια πλάσματος. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αναπαραγάγετε μια μπανάνα από λεπτό αέρα, μπορείτε να το κάνετε.
«Με μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων και ένα αίτημα στον υπολογιστή να δημιουργήσει μια μπανάνα ή νερό που έχει γεύση σαν μπανάνες, εξαρτάται από εσάς και θα το έχετε αμέσως.
«Το έδαφος, η ατμόσφαιρα, το νερό, τα πάντα είναι ενέργεια πλάσματος, τα πάντα και το σύμπαν είναι ενέργεια πλάσματος. Είναι απλώς μια άλλη μορφή λόγω της συχνότητας δόνησης. Η ιδέα του αναπαραγωγέα είναι ότι παίρνετε ό, τι θέλετε.
«Αναδιαμορφώνει σε μοριακή δομή και χρησιμοποιεί τον υπολογιστή στη βάση δεδομένων για να προσδιορίσει αυτό που πραγματικά θέλετε. Το κρεβάτι med κοιτάζει το σώμα και διορθώνει τις ατέλειες
Ας πούμε αν είχατε ένα σφάλμα DNA που κάποιοι από εμάς. Απορροφούμε το 10% αυτού που μας δίνουν οι γονείς μας, με άλλα λόγια, εάν έχουμε γενετικά ελαττώματα, έχουμε το 10% των ασθενειών μας, το 90% είναι τρόπος ζωής, το 10% κληρονομείται, οπότε οι άνθρωποι έχουν μια καλή ιδέα για το πώς είναι πολύ πιο σημαντικό να φροντίζεις τον εαυτό σου.
Όταν βρίσκεστε σε αυτό το κρεβάτι, δεν έχετε πόνο ή ακτινοβολία. Δεν είναι σαν ένα κακό γεγονός. Βασικά ξυπνάτε και κοιτάζετε στον καθρέφτη και στα άσπρα μαλλιά, τώρα είναι το χρώμα που ήταν όταν ήσασταν στα 20 σας. Το ανατριχιαστικό δέρμα σας έχει φύγει, η όρασή σας, η ακοή σας, η γεύση σας, η μυρωδιά σας, όλα ως 20 ετών.
Ας πούμε ότι έχετε ακτινοβοληθεί ο θυρεοειδής σας, κάτι που κάνει η αλλοπαθητική βιομηχανία, ακτινοβολείτε τον θυρεοειδή σας και ο θυρεοειδής σας είναι πλέον άχρηστος και πρέπει να πάρετε χάπια για το υπόλοιπο της ζωής σας, επειδή τα σκοτώσατε.
«Ο επανατομισμός αναζωογονεί το όργανο και το επαναφέρει σε μια υγιή, νεαρή κατάσταση.
Ας πούμε ότι αφαιρέσατε τη χοληδόχο κύστη και οι γιατροί λένε ότι το συκώτι σας θα πάρει τον έλεγχο και όλα θα πάνε καλά. Αυτό δεν συμβαίνει, προκαλεί άλλα προβλήματα στο σώμα.
«Αλλά όταν περνάς από τη διαδικασία επαναπροσδιορισμού, η χοληδόχος κύστη αναγεννάται. Αυτό θα αναζωογονήσει τη χοληδόχο κύστη σας και θα το αναζωογονήσει.
Είναι σχεδόν ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι ελεύθερο να κάνει ό, τι είχε σχεδιαστεί για να κάνει και μας κρατά νέους και ζωντανούς και καλά.
"Το πρόβλημα είναι ότι το αλλοπαθητικό σύστημα και η διαφθορά στην επιφάνεια της γης σας λένε ότι πρέπει να πάρετε αυτό το χάπι και αυτό το χάπι για αυτό. Και επειδή αυτά τα χάπια ή ξένα σώματα εισάγονται στο σώμα σας, οι παρενέργειες εμφανίζονται από αιμορραγία, ναυτία, διάρροια, δυσκοιλιότητα και θάνατο.
«Όταν κοιτάζετε όλα αυτά τα πράγματα, διαπιστώνετε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα επιτίθεται σε αυτές τις χημικές ουσίες επειδή είναι ξένες ουσίες. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα δέχεται επίθεση και επίθεση συνεχώς με την πάροδο του χρόνου, οπότε δεν το έκανε ποτέ. Ώρα να ανανεώσετε τα δόντια, το δέρμα, τα μαλλιά και την όραση έτσι ώστε το σώμα σας αργά αλλά σίγουρα επιδεινώνεται και εξασθενεί. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα εξασθενεί, ώστε να μην μπορεί να ανακάμψει επειδή καταπολεμά σταθερές ανωμαλίες που πρέπει να εισάγετε στο σώμα σας σε συνεχή βάση.
"Ο παράγοντας φόβου παίζεται εκεί λέγοντας, καλά, ξέρετε, κυρία Τζόνσον, ότι πρέπει να πάρετε αυτό το χάπι, γιατί αν δεν το κάνετε, αυτό θα συμβεί. Θα έχουν παρενέργειες, αλλά θα είναι καλά. Αλλά λόγω των παρενεργειών αυτού του χαπιού, κυρία Τζόνσον, έπρεπε να σας φέρουμε πίσω, πρέπει να σας δώσουμε ένα άλλο χάπι, επειδή έβλαψε αυτήν την περιοχή εδώ παίρνοντας αυτό το χάπι, οπότε πρέπει να σας δώσουμε ένα άλλο χάπι. Συνεχίζει σαν εσένα. «Είναι ένα σύμβολο δολαρίου στο τρέχον σύστημα.
«Θα διατηρηθούν ζωντανά τεχνητά, στην πραγματικότητα το προσδόκιμο ζωής στη χώρα μας έχει πραγματικά μειωθεί με όλα αυτά τα υπέροχα φάρμακα.
Με το κρεβάτι Med, το σώμα σας είναι υγιές και καινούργιο ξανά, αλλά το μυαλό σας δεν οφείλεται στο ότι έχετε ζήσει αυτά τα χρόνια και θα σας συμβουλεύουμε να γνωρίζετε πολύ περισσότερο τις διάφορες χρήσεις της naturopathy, της Αγιουρβέδα, της βοτανολογίας, της κρυσταλλολογίας κ.λπ. πώς μπορείτε να διατηρήσετε τον εαυτό σας υγιή με φυσικό τρόπο, ώστε να μην χρειάζεστε πλέον το κρεβάτι med.
Το κρεβάτι med θα είναι διαθέσιμο εάν οι ένοπλες δυνάμεις εκεί έξω, ακόμη και κρυμμένες, δεν μιλάνε για τα μεγάλα επειδή διαλύονται, αλλά για τα πολλά που βρίσκονται σε πόλεις και διαφορετικά χωριά. Δεν είναι καλοί άνθρωποι σε όλη την Αμερική. Είναι μικροσκοπικές εκδόσεις DC. Έτσι προσπαθούν να σας σταματήσουν και μετά να κάνουν κακά πράγματα.
Πρέπει να είμαστε πολύ καλυμμένοι όταν χρησιμοποιούμε τα κρεβάτια Med. Μπορούμε απλά να το κάνουμε. Μην πηγαίνετε έξω και αρχίστε να τα τοποθετείτε εκεί έξω σαν βεντούζες. Χρειαζόμαστε κατασκευή, πλήρωμα, υψηλή ασφάλεια και εγκαταστάσεις κατασκευής με καθαρή γραμμή συναρμολόγησης, πράγμα που σημαίνει ότι τα δωμάτια είναι ιατρικά καθαρά για να συναρμολογηθούν και να λειτουργήσουν τα ανταλλακτικά.
Έχουμε σχέδια για μια υποδομή που έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια για να εισαγάγουμε την τεχνολογία Med bed. Η όλη ιδέα είναι να φτάσουμε στα σοβαρά που είναι πραγματικά άσχημα όταν πεθάνεις πριν από 2 εβδομάδες, για παράδειγμα άτομα με σοβαρές μορφές διαβήτη.
Έχουμε μια μακρά λίστα ανθρώπων, αλλά πρέπει να το κάνουμε με ασφάλεια και ασφάλεια, οπότε έχουμε συντάξει ένα σχέδιο για να το κάνουμε αυτό και να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που πηγαίνουν σε ορισμένες περιοχές του πλανήτη και στη συνέχεια σε αυτούς Οι θεραπείες για άτομα ξεκινούν και έχουν αρκετές μονάδες έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε πολλά άτομα ταυτόχρονα.
«Φανταστείτε εάν ήταν μια δημοσιευμένη κατάσταση, θα κατακλύζαμε και θα κατακλύζαμε και θα μπορούσαμε να σκοτωθούμε και πιθανώς να σκοτωθούμε με τη φρενίτιδα της ανθρωπότητας που θέλει να επισκευαστεί, τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης. Το θέλουν τώρα και θα έκανα οτιδήποτε για να το αποκτήσω. Θα ήταν ωραίο αν ο καθένας ήταν ευγενικός, αγαπούσε όλους και όλα ήταν υπέροχα.
Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι που έχουν πολλά να προσφέρουν, και φυσικά θα ζητήσουμε από το σύμπαν και τον Δημιουργό να τους φέρει μπροστά ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τα πράγματα.
Μία λανθασμένη λέξη μπορεί να πάρει πολλή προσοχή και ασχολείστε με οργανισμούς που προτιμούν να μην διαθέτουν αυτήν την τεχνολογία med-bed στην αγορά. Αυτός είναι ο λόγος που προέρχεται από την ανθρωπότητα.
"Η νοοτροπία μου με άλλους είναι ότι η ανθρωπότητα δεν πρέπει να ανησυχεί για την ασθένεια, πρέπει να προσλαμβάνεται οικονομικά για το υπόλοιπο της ζωής τους για να εξαλείψει εντελώς αυτούς τους παράγοντες, και αυτό έρχεται τώρα. Δεν θα είστε συνεχώς αγχωμένοι για την υγεία και την οικονομική κατάσταση.
Αυτό είναι μακροπρόθεσμο, προφανώς δεν θα συμβεί σε λίγους μήνες, αλλά όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ψυγείο στο σπίτι τους, θέλω το κρεβάτι med σε κάθε σπίτι.
"Δεν υπάρχουν γιατροί ή τίποτα, δεν τους χρειαζόμαστε, ανεξάρτητα από το πόσοι από τους παλιούς φρουρούς θα ήθελαν να πιστέψουν ότι η ανθρωπότητα είναι ένα μάτσο άχρηστο φαγητό, δεν σημαίνει τίποτα και όλα είναι σκουπίδια. Η ανθρωπότητα έχει υψηλό επίπεδο νοημοσύνης και συνειδητοποίησης που μπορεί να προκαλέσει θαύματα να συμβαίνουν συνεχώς, αλλά αυτός είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος μας.
Θα εξακολουθούν να υπάρχουν φυσικοί γιατροί που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους σε ορισμένες καταστάσεις, αλλά δεν θα έχουμε μια συμβατική νοσοκομειακή δομή στην οποία μπορείτε να πάτε και να ανησυχείτε για το θάνατο.
Σε αυτήν τη χώρα, η τρίτη κύρια αιτία θανάτου είναι μόνο η νοσηλεία,
μερικά από αυτά μόνο για κανονικές παρεμβάσεις.
Υπάρχουν τόσοι πολλοί στρεσογόνοι παράγοντες για την ανθρωπότητα που είναι εκπληκτικό που έχουν επιβιώσει μέχρι στιγμής, οπότε είναι το μεσαίο κρεβάτι για όλους μας, ένα από τα πιο σημαντικά ανθρωπιστικά προγράμματα. "
(Μετάφραση)
liebeisstleben ευχαριστώ Andra Leinen
(Η Μετάφραση έγινε με Google Translate)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters