Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Kyriakos Galactic Council
Στο πολύ κοντινό μας μέλλον πρόκειται να βιώσουμε μία διαστατική μετατόπιση από την βαριά, πυκνή, οργανική 3η διάσταση στην πιο φωτεινή, αραιή, κρυστάλλινη 4η διάσταση. 

Τα σώματα μας θα μετατραπούν σε φως και ενέργεια, οι πυρήνες των ατόμων των κυττάρων μας θα γεμίσουν με φως και τα τοιχώματα των κυττάρων μας θα μετατραπούν σε κρυστάλλινα. 

Τα σώματα μας θα πάρουν μία ημιδιαφανή όψη, θα είμαστε πολύ υγιής, πιο ψηλοί, θα ζυγίζουμε πολύ λιγότερο και όλες οι αρρώστειες τις τρισδιάστατης ζωής θα πάψουν να υπάρχουν, θα εξαλειφθούν από το σώμα μας την ίδια στιγμή της μετατόπισης η οποία θα είναι στιγμιαία. 
Θα αποκτήσουμε ικανότητες όπως η τηλεπάθεια, η τηλεκίνηση και η τηλεμεταφορά και πολύ καλύτερη όραση. 

Πλέον δεν θα πεθαίνουμε θα ζούμε 6.000 με 10.000 χρόνια διαρκώς εξελισσόμενοι αποκτώντας συνεχώς καινούριες εμπειρίες πριν μεταβούμε στην 5η διάσταση. 

Θα χρειάζεται να αναπαυόμαστε πολύ λιγότερο περίπου 2 με 3 ώρες βαθύ ύπνου και θα αυτοσυντηρούμαστε από την ενέργεια του άστρου μας δηλαδή του ήλιου. 

H λήψη τροφής δεν θα είναι απαραίτητη παρά μόνο για τα παιδιά μέχρι κάποια ορισμένη ηλικία πριν ενηλικιωθούν. 

Ακόμα και η διαδικασία τεκνοποίησης θα αλλάξει. Το παιδί θα γεννιέται με την συνεχιζόμενη αδιάσπαστη ενεργειακή εστίαση της σκέψης των 2 γονιών στην ιδέα της γέννησης ενός παιδιού έχοντας τα σώματα τους ενωμένα. 

Μια πραγματικά πανέμορφη διαδικασία. 

Την στιγμή της μετατόπισης στην 4η διάσταση η ανόργανη ύλη δηλαδή τα άτομα που αποτελούν την ανόργανη ύλη των κτιρίων, των αυτοκινήτων, της ασφάλτου, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και όλων των άλλων υλικών θα διασπαστούν, θα αποσυντεθούν και θα εξαφανιστούν λόγω του ότι δεν θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στην νέα συχνότητα.
Αντιθέτως η έμβια οργανική ύλη η οποία θα έχει ήδη προσαρμοστεί στις νέες δονήσεις του πλανήτη θα μετατραπεί ανώδυνα σε φως και ενέργεια, χωρίς κανένα πόνο. 


Τα σώματα μας από την αναλογία 3/4 οργανικής ύλης και 1/4 φωτός-αντι-ύλης που βρίσκονται τώρα θα μεταφερθούν στην αναλογία σώματος 1/4 κρυστάλλινης ύλης και 3/4 φωτός-αντι-ύλης. 

Η Γη σαν ζωντανή οντότητα που είναι μόλις αλλάξει διάσταση θα πάρει την ίδια κρυστάλλινη και πολύ λαμπερή εξωτερική μορφή και όψη, όμοια με αυτή των πλανητών που βρίσκονται στο κοντινότερο αστρικό σύστημα της Γης, τους Πλειάδιους στον αστερισμό του Ταύρου. https://en.wikipedia.org/wiki/Pleiades… 

 Όπως λένε οι Πλειάδιοι το μέλλον σας θα συναντηθεί με το παρόν μας και όλα τα γεγονότα έχουν ενορχηστρωθεί και σχεδιασθεί έτσι ώστε να σας φέρουν συλλογικά σαν είδος σε μια νέα κατάσταση ύπαρξης στην μεγαλύτερη οκτάβα έκφρασης του φωτός.




Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Γαλαξιακό Συμβούλιο και την επικείμενη διαστατική μετατόπιση της Γης και της ανθρωπότητας επισκεφτείτε το site : www.andromedacouncil.com



https://www.facebook.com/KyriakosAscension.

1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

Είναι σίγουροι ,ότι στην τέταρτη δεν θα πέση η ανθρωπότητα μούρη με μούρη με τους δράκους ;
Και σε τέτοια φάση ,δεν θα είναι ευχάριστη εμπειρία!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters