Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Πέθανε ο πρόεδρος του Μπουρούντι αφού διέταξε πρώτα στον ΠΟΥ να εγκαταλείψει τη χώρα του!

Σύμφωνα με την Βικιπαίδεια, διαβάζουμε τα εξής για τη χώρα Μπουρούντι,…
Το Μπουρούντι (Burundi, Republika y’ Uburundi η επίσημη ονομασία στη τοπική γλώσσα Kirundi της χώρας) είναι χώρα της κεντρικής Αφρικής. Καλύπτει έκταση 27.830 τ.χλμ. και έχει πληθυσμό 11.215.578 (κατατάσσεται 82η στον κόσμο), σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις του 2020. Αποτέλεσε αρχικά γερμανική αποικία (1884) και στη συνέχεια βελγική από το 1916 μέχρι το 1962, οπότε και απέκτησε την ανεξαρτησία της.

Υπήρξε το επίκεντρο της γενοκτονίας του 1994 μεταξύ των φυλών Χούτου και Τούτσι, μετά τη κατάρριψη του αεροσκάφους που επέβαιναν οι πρόεδροι των χωρών Ρουάντα και Μπουρούντι. Συνορεύει βόρεια με τη Ρουάντα, ανατολικά και νότια με Τανζανία και δυτικά βρέχεται από την λίμνη Ταγκανίκα και συνορεύει με την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Είναι περίκλειστο κράτος. Από τις 16 Ιανουαρίου του 2019, πρωτεύουσα της χώρας είναι η Γκιτέγκα. Μεγαλύτερη πόλη και οικονομικό κέντρο της χώρας παραμένει η Μπουζουμπούρα, που ήταν έως τότε η πρωτεύουσα της χώρας. Επίσημες γλώσσες είναι η γαλλική και η κιρούντι. To προσδόκιμο ζωής είναι τα 52 χρόνια και το ποσοστό αναλφαβητισμού γύρω στο 40%. Πρόεδρος στη χώρα απότο 2005 ως τον θάνατό του το 2020, ήταν ο Πιερ Νκουρουνζίζα. Οι περισσότεροι κάτοικοι είναι Χριστιανοί (περίπου 60%), οι υπόλοιποι είναι Μουσουλμάνοι (περίπου 10%) και ένα 20% ανήκει σε τοπικά θρησκεύματα.
Σύμφωνα τώρα με το σάιτ NewPost.gr, διαβάζουμε τα εξής για τον…ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ του προέδρου αυτής της χώρας…
Πέθανε από «καρδιακή ανακοπή» ο πρόεδρος του Μπουρούντι Πιερ Ενκουρουνζίζα. Η κυβέρνηση κήρυξε επταήμερο εθνικό πένθος. Προήδρευε της χώρας από το 2005.
Ο πρόεδρος του Μπουρούντι Πιερ Ενκουρουνζίζα, στα πενήντα πέντε του χρόνια, πέθανε χθες από «καρδιακή ανακοπή», ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας.
«Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας του Μπουρούντι ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη στους πολίτες της χώρας και στη διεθνή κοινότητα τον απροσδόκητο θάνατο του Πιερ Ενκουρουνζίζα, προέδρου της Δημοκρατίας του Μπουρούντι, στο νοσοκομείο Cinquantenaire στο Καρούζι (κεντροανατολικά) από καρδιακή ανακοπή», ανέφερε η ανακοίνωση.
Σε αυτή περιγράφονται οι τελευταίες μέρες του προέδρου: αφού παρακολούθησε έναν αγώνα βόλεϊ το Σάββατο 6 Ιουνίου, ένιωσε αδιαθεσία τη νύχτα της 6ης προς 7ης και «διακομίστηκε γρήγορα στο νοσοκομείο». «Την Κυριακή, η υγεία του βελτιώθηκε και μίλησε με τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του». «Προς μεγάλη έκπληξη» όλων, το πρωί της Δευτέρας 8ης Ιουνίου 2020, η κατάσταση της υγείας του ξαφνικά επιδεινώθηκε όταν υπέστη καρδιακή ανακοπή.
«Παρά την εντατική, συνεχή και κατάλληλη θεραπεία, η ιατρική ομάδα δεν μπόρεσε να επαναφέρει τον ασθενή στη ζωή» και παρά τις προσπάθειές της επί «αρκετές ώρες», σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Ο 55χρονος Ενκουρουνζίζα προήδρευε της χώρας, μιας από τις φτωχότερες του πλανήτη, από το 2005.
Στις 20 Μαΐου, ο διάδοχός του, ο στρατηγός Εβαρίστε Ενταγισιμίγιε εξελέγη για να τον αντικαταστήσει ως αρχηγός του κράτους, καθώς ο Ενκουρουνζίζα είχε αποφασίσει να μην θέσει υποψηφιότητα για επανεκλογή. Η θητεία του επρόκειτο να λήξει τον Αύγουστο.
Σήμερα ο Ενταγισιμίγιε δεσμεύτηκε να συνεχίσει το έργο του Ενκουρουνζίζα.
Το Μπουρούντι βυθίστηκε στην κρίση αφότου ο Ενκουρουνζίνα ανακοίνωσε, τον Απρίλιο του 2015, ότι θα διεκδικούσε μια τρίτη συνεχόμενη θητεία στην προεδρία. Επανεξελέγη τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Στις ταραχές που ακολούθησαν σκοτώθηκαν τουλάχιστον 1.200 άνθρωποι και εκτοπίστηκαν περισσότεροι από 400.000, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου που έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.
Οι προεδρικές εκλογές της 20ής Μαΐου πραγματοποιήθηκαν παρά την επιδημία του νέου κορωνοϊού: χιλιάδες συγκεντρώθηκαν σε προεκλογικές εκστρατείες και την ημέρα των εκλογών οι ψηφοφόροι συνωστίζονταν σε ουρές αναμονής, χωρίς κανένα πραγματικό προληπτικό μέτρο.
Μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστο αν η καρδιακή ανακοπή που ήταν η αιτία θανάτου του Ενκουρουνζίζα συνδέεται με ενδεχόμενη μόλυνσή του με τον ιό της Covid-19. Η σύζυγος του Ενκουρουνζίζα εισήχθη πρόσφατα σε νοσοκομείο του Ναϊρόμπι για θεραπεία, με πηγές στην πρωτεύουσα Μπουτζουμπούρα να ισχυρίζονται ότι είχε προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό.
Στην ανακοίνωσή της, η κυβέρνηση κήρυξε επταήμερο εθνικό πένθος.
Λοιπόν, όλα αυτά περι του «αν η καρδιακή ανακοπή που ήταν η αιτία θανάτου του Ενκουρουνζίζα συνδέεται με ενδεχόμενη μόλυνσή του με τον ιό της Covid-19» είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ αφού μόνο κορωνοϊός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και το έχει αντιληφθεί αυτό τελευταίως πολύς κόσμος σε όλο τον κόσμο για ευνόητους λόγους! Δηλαδή, έχει κσταρρεύσει πλήρως το αφήγημα αυτού μέγα ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη! για περισσότερα.
ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Μπουρούντι Ενκουρουνζίζα;;;
Αυτό που μπορούμε να σας πούμε επ᾽αυτού είναι (1ον) τον ΠΟΥ τον είχε διώξει πρόσφαστα από τη χώρα του ο Ενκουρουνζίζα και (2ον) μετέτρεψε το ιατρικό σύστημα της χώρας σε ένα σύστημα…ΟΜΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ και (3ον) αφού έκανε όλα αυτά,…ΕΠΑΘΕ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Απ, ὀ,τι φαίνεται, ο «χρόνος αντιδράσεως» του κου Μπίλ Γκείτς και του Παγκόσμιου Οραγανισμού υγείας και…ΕΞΥΠΝΟΣ καθώς και καλά…ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ: όχι πολύ νωρίς και όχι πολύ αργά. Πέθανε, δηλαδή, ο άνθρωπος —στα…55 του– μόνο 3 εμδομάδες ΜΕΤΑ την ρίξη του με τον ΠΟΥ, τον οποίον ΠΟΥ τον ελέγχει ο Μπίλ Γκέιτς με τα χρήματά του.
Μην ξενάμε πως, τελευταίως, ο Γκέιτς κι ο ΠΟΥ έχουν πιαστεί «στα πράσα» να…ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΜΣΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟΥ κου…ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ.
Δείτε τώρα τα ακόλουθο γαλλικά δημοσιεύματα που αναφέρονται ΣΕ ΑΥΤΟ. Π.χ., λένε ότι περι τα μέσα Μαΐου 2020, οι αξιωματούχοι του ΠΟΥ κηρύχθηκαν “persona non grata”, πρόσωπα ΜΗ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ, στο Μπουρούντι. Ο Πρόεδρος του Μπουρούντι Πιερ Νκουρουνζίζα διέταξε μετά στους εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) να εγκαταλείψουν την επικράτειά του. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι ο πρόεδρος είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί μορφές παραδοσιακής, ομοιοπαθητικής ιατρικής στη χώρα ΠΡΙΝ το θάνατό του…!!!…
Le président du Burundi Pierre Nkurunziza décède d’un arrêt cardiaque
VOILA POURQUI IL EST MORT !!!! ARTEMISIA (…..PROCHAIN MORT Le President de la Madagascar )
LE 21 MAI 2020 ….Les responsables de l’OMS sont déclarés ‘persona non grata’ au Burundi. Le président burundais, Pierre Nkurunziza a sommé les experts de l’Organisation Mondiale de la Santé (OMS) de quitter son territoire
OMS / BILL GATES n’ont pas perdu de temps……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters