Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Χθες ζωντανά στην τουρκική εθνική τηλεόραση

Mike Nikolaou

Οι άνθρωποι ξυπνάνε.
.
Μετάφραση του τουρκικού βίντεο:
.
′′ Τι είναι το αδρενόχρωμο; Οι celebrities πίνουν παιδικό αίμα για να μείνουν νέα; Αρχείο 25 Μαΐου 2020-6,29 PM Το Adrenochrom, ένα χημικό συγκρότημα, χρησιμοποιείται από παγκοσμίως γνωστές φιγούρες για να μείνει νέος, και η εν λόγω ένωση παράγεται από το ′′ αίμα των παιδιών
.
Έχει προταθεί ότι το χημικό Adrenochrom παρήχθη από τη θυσία των παιδιών και ότι χρησιμοποιήθηκε από διασημότητες επειδή επέτρεψε στους ανθρώπους να παραμένουν νέοι.
🔹 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;
.
Efe Harmancioq1u, ο οποίος μοιράστηκε το θέμα στο Twitter, ′′ Adrenochrom · φυσικό φαινόμενο είναι η έκκριση ανθρώπινου ενδοκρινίου και είναι πιο συνηθισμένη στο αίμα του παιδιού λόγω φόβου. Ώστε είναι ένα είδος ναρκωτικού με ανθρώπινη σοδειά. Το σύμβολο που χρησιμοποιείται είναι το παρακάτω σχήμα, δηλαδή λευκό κουνέλι. Μια μελέτη του 1939 βρήκε ότι η αδρενόχρωμη επίδειξη αναζωογονεί την καρδιά ενός βατράχου, αναζωογονεί το ζώο και τυποποιεί την εφαρμογή της αδρεναλίνης / επινεφρίνης σε ασθενείς με καρδιακή προσβολή. Όταν όμως εμβαθύνουν την έρευνα, διαπίστωσαν ότι αυτή η ουσία εμπόδισε τους ανθρώπους να γεράσουν 60 % και έδωσαν στον χρήστη σωματική ενίσχυση ' δεν καταλάβαιναν ότι θα ήταν σατανική έκβαση."
.
🔹 ′′ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ′′
.
Αυτό το φάρμακο, εμπλουτισμένο σύμφωνα με την ποσότητα αδρεναλίνης στο αίμα, παράγεται από παιδιά ηλικίας κάτω των 9 ετών, το οποίο είναι αγνό και πιο άτολμο από τους ενήλικες των οποίων η φοβισμένη νες είναι βαρετή."" Ο HarmancioqIu είπε, ′′ Ο καλύτερος πόνος που μπορεί να προκληθεί στο παιδί σε αυτό το στάδιο, ώστε το φάρμακο να εμπλουτίζεται, να φοβάται μέχρι θανάτου, και το σώμα του να κοπεί την ώρα του θανάτου."
.
🔹 ′′ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΈΝΗ
.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που περιέχονται στα Wikileaks, Hilary Clinton, Bill Clinton, Tom Cruze, Nicolas Cage, Barack Obama, Johnny Depp, Jim Carrey και πολλά γνωστά ονόματα αναφέρθηκαν με τη χρήση του Adr Ένα drenochrom μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες που υποδηλώνουν ότι το άτομο που το χρησιμοποιεί δεν μεγαλώνει αλλά ότι οι μώλωπες γύρω από το αριστερό του μάτι κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας Είτε οι εν λόγω εικόνες είναι μοντάζ είτε όχι, δεν είναι σίγουρο.
.
🔹 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
.
Αυτοί που ισχυρίστηκαν ότι θυσίασαν παιδιά και παρήγαγαν αδρενόχρωμο το αίμα που αποκτήθηκε, απέδωσαν αυτό στην εξαφάνιση 3 εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο.



1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

Και η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters