Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Το νομοσχέδιο HR6666 στο Κογκρέσο, που θα παραβιάζει ιδιωτικό άσυλο


Το νομοσχέδιο HR6666 στο Κογκρέσο, θα παραβιάζει ιδιωτικό άσυλο ...
Οπως θα δείτε αν πάτε στη σελίδα του Κογκρέσου https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666/text?r=2&s=1  ΄εβαλαν το  νομοσχέδιο TRACE  για τον Covid19 υπ’αριθ.  (πλάκα μας κάνουν)   HR6666  όπου το TRACE ειναι τα αρχικά των λέξεων Testing Reaching & Contacting Everyone (Εξέταση, Ανευρεση και Επαφή Ολων)  διά του οποίου θα νομιμοποιούνται οι υγειονομικές υπηρεσίες να μπαίνουν στα σπίτια των πολιτών, να τους εξετάζουν και αν βρεθεί κάποιος θετικός να τον απομακρυνουν από την οικία του, σε… “ασφαλές μέρος” 


Το συγκεκριμένο κιτ εξέτασης (PCR) έχει επανειλημμένα βγάλει ΨΕΥΤΙΚΑ θετικά… Μπορούμε να φανταστούμε λοιπόν τι θα γίνει…  Με τις “κοινωνικές αποστάσεις” που επαναλαμβαναν αδιαλήπτως με γκεμπελικό τρόπο (η επανάληψη πείθει) θεωρούν ότι καταφέρνουν να διχάσουν τους πολίτες, να τους απομακρύνουν, να τους κάνουν εχθρικους μεταξύ τους.
Με αυτό το κολπάκι αν (ή να πω όταν) επικυρωθεί  θα διεισδύουν στο άσυλό μας, θα διασπούν οικογένειες.  Υπάρχει κανείς (ακόμα κι ο πιο υπάκουος) που μπορεί να το δεχτεί αυτό;  Το θέμα είναι άγριο. Σοβαρότερο δε γίνεται.  Με το που θα γίνει νόμος στις ΗΠΑ, ειναι μαθηματικά βέβαιο  ότι θα γίνει και εδώ, και σε κάθε χώρα κάτω από την ομπρέλα της παγκοσμιοποιησης ΝΤΠ.
Τα  ψέματα, οι κουβέντες, οι θεωρίες κι οι κατάρες, τελείωσαν. Δεν ξέρω πως, δεν ξέρω ποιος, δεν ξέρω  τι , ξέρω ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Να κινηθούν σύσσωμοι οι πολίτες σαν μια γροθιά γι’αυτό το θέμα, κάνοντας σαφές στην εξουσία (μέσω των βουλευτών της περιφέρειάς τους, μέσω επιστολών σε αμοδίους και με οποιοδήποτε άλλο δόκιμο και θεμιτό μέσο) ότι ο ελληνικός λαός αντιτίθεται απολύτως με τέτοια πρακτική, οποτε να μη διανοηθουν να εφαρμόσουν τέτοια πολιτική.
Το νομοσχέδιο HR6666 στο Κογκρέσο, θα παραβιάζει ιδιωτικό άσυλο ...

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters