Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Οι Henry Kissinger & Bill Gates απαιτούν μαζικό εμβολιασμό και παγκόσμια διακυβέρνηση

Από τον Σπύρο Σκούρα
Βρισκόμαστε στη μέση της χειρότερης παγκόσμιας πανδημίας υγείας της ζωής μας σύμφωνα με τα ΜΜΕ, την Κυβέρνηση και τα Ηνωμένα Έθνη. Βλέπουμε ένα πρωτοφανές παγκόσμιο κλείδωμα ως απάντηση στο ξέσπασμα του Coronavirus που είναι γνωστό ως COVID19.
Ο παγκόσμιος πληθυσμός που ζει σε δυτικές χώρες έχει διδαχθεί για περισσότερο από μια γενιά να ζει σε μια συνεχή κατάσταση φόβου από την 11η Σεπτεμβρίου. 
Έχουμε ενθαρρυνθεί να θυσιάσουμε την ελευθερία μας για μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας, να εξαρτάται όλο και περισσότερο κάθε μέρα για να βασίζουμε στο κράτος για προστασία, και τώρα πολλοί από εμάς βρισκόμαστε βασισμένοι στο κράτος για να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας.
Παρά τον προϋπολογισμό και το έλλειμμα της κυβέρνησης που συνεχίζουν να αυξάνονται εκθετικά κάθε μέρα… ορισμένοι αρχίζουν να βλέπουν ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα στην επίσημη ιστορία από αυτό που μας οδηγεί να πιστεύουμε. 
Οι λίγοι μπορεί να το έχουν δει αυτό και περιμένουν την επόμενη φάση του τι θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην παγκόσμια διακυβέρνηση. 
Οι ίδιοι οι άνδρες και οι γυναίκες, τα ίδια ακριβώς άτομα και κυβερνητικές υπηρεσίες, εκτός από τους παγκόσμιους θεσμούς που έχουν το μεγαλύτερο όφελος, είναι αυτοί που καλούν τους πυροβολισμούς…
Καλώς ήλθατε στο COVID-1984 και την επίσημη διάθεση του New World Order…

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


https://www.activistpost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters