Κυριακή 3 Μαΐου 2020

ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ: ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ (ΤΣΙΠΑΡΟΥΜΕ!) ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ!

Την υπόθεση του εμβολίου για τον… κοροϊδοϊό (τσιπάρισμα, με τον αριθμό του σατανά!) έχει «χρεωθεί» ως γνωστόν ο εμφανιζόμενος ως «φιλάνθρωπος» Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος –όλως τυχαίως- είχε «προφητεύσει» προ ετών τον ερχομό μιας «πανδημίας», την οποία παρομοίωσε με την ισπανική γρίπη, που είχε 33 εκατομμύρια νεκρούς.


Έτσι, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNBC, σχετικά με το τι χρειάζεται ο κόσμος από ένα εμβόλιο κατά του… κοροϊδοϊού, ο ζηλωτής αποκάλυψε πως στα σχέδια των παγκόσμιων σατανάδων είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός – τσιπάρισμα όλων, ακόμα και των νεογέννητων:
«Ρεαλιστικά, αν θέλουμε να επιστρέψουμε στην ομαλότητα, πρέπει να αναπτύξουμε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο. Πρέπει να ετοιμάσουμε δισεκατομμύρια δόσεις και να τις διαθέσουμε σε κάθε μεριά του κόσμου. Και όλα αυτά να γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Αισιοδοξώ, πως ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή του τους επόμενους 18 μήνες. Στην αρχή δεν χρειάζεται να είναι τέλειο, διότι, ούτως ή άλλως, χρειάζεται πολύς χρόνος και πολλές κλινικές δοκιμές για να αναπτυχθεί ένα «εξευγενισμένο» εμβόλιο. Μόλις ένα χρήσιμο εμβόλιο είναι πια έτοιμο, θα πρέπει να διανεμηθεί πρώτα στους εργαζομένους που απασχολούνται στον τομέα της υγείας και στη συνέχεια στις χώρες με χαμηλό εισόδημα. Θα πρέπει να χορηγείται και στα νεογέννητα…».

(ΥΓ): Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός –με το τσιπάκι και τον σατανικό αριθμό- έγινε νόμος και στο Γραικυλιστάν, με τις ψήφους των αντίχριστων Μπιλντερμπέργιων της ΝΔ, των κλεφτών και απατεώνων του ΠΑΣΟΚ και του αδίσταχτου ελλαδοχριστέμπορα Βελόπουλου!


ΠΗΓΗ

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters