Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Ο Τράμπ τούς έχει όλους στο τσεπάκι.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Agamemnon Danos
Γνωρίζει πολύ καλά ότι πρόκειται για κοροϊδοϊό και ό,τι φανερές ενέργειες έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι βάσει των στοιχείων που τού δίνουν οι γιατροί Fauci και άλλοι, οπότε το κλείσιμο της χώρας και την οικονομική ύφεση θα την ρίξει σε αυτούς όταν όλα αυτά αποκαλύφθούν. 
Θα ακολουθήσει και η επίμονη πίεση από τα ΜΜΕ που έγινε και γίνεται για την χρήση τού εμβολίου, με ότι αυτό έχει μέσα μαζί με το τσιπάκι, και εκεί εμπλέκονται ο Π.Ο.Υ., ο Bill Gates, το ίδρυμα Clinton, το Harvard και άλλοι, οπότε θα χρεωθούν όλοι αυτοί και με τούς «Δημοκρατικούς» το έγκλημα μαζί με τα ΜΜΕ που έχουν το μεγάλο μέρος της ευθύνης.

Μετά την αποδόμηση Διεθνών Συνθηκών και Οργανισμών σειρά τώρα έχει ο Ο.Η.Ε. όπου έχει ευθύνη για την απάτη και ότι δεν έκανε τίποτα για αυτό και τέλος έρχεται και η σειρά τού Ισραήλ και ειδικότερα ο Νετανιάχου που θα καταδικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 
Ο πόλεμος στις υπόγειες στοές σε όλο τον πλανήτη, σε συνεργασία με τούς Q , βρίσκεται στο τέλος του. 
Η Ειρήνη σε όλη τη Γή είναι πλέον γεγονός. 
Τα δικαστήρια για τούς παιδόφιλους και τούς σατανιστές καθώς και εκείνα της εσχάτης προδοσίας είναι σε εξέλιξη με τις ποινές να εκτελούνται άμεσα.

Έχοντας πάρει στα χέρια του την Federal Reserve σημαίνει ότι έχει τον πλήρη έλεγχο τού παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σε συνεννόηση και με τα υπόλοιπα μεγάλα κράτη, θα περάσει στην αλλαγή πρός το Quantum Financial System που θα είναι το νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα βασισμένο σε σκληρά περουσιακά στοιχεία επαναφέροντας τα αξιόγραφα και τελειώνοντας με τα στρατσόχαρτα χρεόγραφα βάζοντας οριστικό τέλος στην κυριαρχία των Rothchilds. 
Αυτό θα είναι και ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ όπου θα κλείσουν και οι τράπεζες μαζί με όλες τις επιχειρήσεις για μερικές μέρες και ο κόσμος καλό θα είναι να έχει κάποιες προμήθειες χωρίς πανικό, για τις μέρες εκείνες.

Κατά τ’ άλλα οι δράκοι έχουν λουφάξει και μένει το τι θα γίνει με τις 13 οικογένειες των αποστατών. 
Οι δονήσεις έχουν ανέβει αρκετά και είναι καιρός εμείς οι άνθρωποι να ασχοληθούμε πλέον σοβαρά με τον εσωτερικό μας εαυτό για να μπορέσουμε να αντέξουμε αυτές τις συχνότητες και να ανελιχθούμε. 
Την κατάσταση αυτή ο Δημόκριτος την ονόμαζε Ευεστώ. Ευθυμία-Αγάπη-Ευδαιμονία. 
Ο Μάϊος θα είναι ακόμη πιο αποκαλυπτικός από τον Απρίλη. Να έχετε θετικές σκέψεις μόνο, συγκεντρωμένοι στην απελευθέρωση τού πλανήτη και τού ανθρώπινου γένους και όλα θα πάνε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters