Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ο Τραμπ χτυπά τη «ριζοσπαστική αριστερά» και λέει ότι είναι «σε απόλυτη διοίκηση και έλεγχο» των κοινωνικών μέσων

    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
  • Το Σάββατο, ο Τραμπ είπε στο tweet του: «Η Ριζοσπαστική Αριστερά είναι απόλυτη διοίκηση και έλεγχος Facebook, Instagram, Twitter και Google» 
  • Πρόσθεσε: «Η Διοίκηση εργάζεται για να διορθώσει αυτήν την παράνομη κατάσταση. Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε ονόματα και εκδηλώσεις
  • Ο Τραμπ κατηγόρησε τακτικά το Twitter, κατηγορώντας την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων - μαζί με το Facebook και το Google - για πολιτική προκατάληψη εναντίον των συντηρητικών 
  • Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι αυτές οι ιστοσελίδες στοχεύονται σε δεξιές σελίδες 
  • Τον Ιούλιο, κάλεσε το Κογκρέσο να εγκρίνει νομοθεσία που θα καταργούσε τις εταιρείες και είπε ότι το Twitter πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο για συμμετοχή σε «πιθανή παράνομη» δραστηριότητα 
  • Την Παρασκευή προέκυψε ότι οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ ετοιμάζονται να υποβάλουν αντιμονοπωλιακές αγωγές
  • Ισχυρίζονται ότι η εταιρεία έχει κάνει κατάχρηση της κυριαρχίας της διαδικτυακής αναζήτησης και διαφήμισης για να περιορίσει τον ανταγωνισμό και να αυξήσει τα κέρδη της. 

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πήγε στο Twitter το Σάββατο για να χτυπήσει δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για τον έλεγχο της «ριζοσπαστικής αριστεράς». 
Ο Τραμπ ξεκίνησε το χτύπημά του το Σάββατο το πρωί, ενώ μοιράστηκε ένα βίντεο από μια ομιλία της Michelle Malkin - ενός δεξιού θεωρητικού συνωμοσίας που έχει προηγουμένως αμφισβητήσει τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν πεθάνει στο Ολοκαύτωμα.
«Η Ριζοσπαστική Αριστερά είναι απόλυτη διοίκηση και έλεγχος Facebook, Instagram, Twitter και Google », δήλωσε ο Trump στο tweet του. «Η Διοίκηση εργάζεται για να διορθώσει αυτήν την παράνομη κατάσταση. Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε ονόματα και εκδηλώσεις. Ευχαριστώ Michelle! "
Το tweet του Trump προέκυψε αφού προέκυψε ότι οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ ετοιμάζονται να υποβάλουν αντιμονοπωλιακές αγωγές ισχυριζόμενες ότι η Google έχει κάνει κατάχρηση της κυριαρχίας της διαδικτυακής αναζήτησης και διαφήμισης για να περιορίσει τον ανταγωνισμό και να αυξήσει τα κέρδη της. 
«Η Ριζοσπαστική Αριστερά είναι απόλυτη διοίκηση και έλεγχος Facebook, Instagram, Twitter και Google», δήλωσε ο Trump στο tweet του Σαββάτου.  «Η Διοίκηση εργάζεται για να διορθώσει αυτήν την παράνομη κατάσταση.  Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε ονόματα και εκδηλώσεις.  Ευχαριστώ Michelle!
«Η Ριζοσπαστική Αριστερά είναι απόλυτη διοίκηση και έλεγχος Facebook, Instagram, Twitter και Google», δήλωσε ο Trump στο tweet του Σαββάτου. «Η Διοίκηση εργάζεται για να διορθώσει αυτήν την παράνομη κατάσταση. Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε ονόματα και εκδηλώσεις. Ευχαριστώ Michelle!
Ο Τραμπ κατηγόρησε τακτικά το Twitter, το Facebook και το Google, κατηγορώντας τους για πολιτική προκατάληψη εναντίον των συντηρητικών.  Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι αυτές οι ιστοσελίδες στοχεύονται σε δεξιές σελίδες.  Στην εικόνα, ο Τραμπ μιλά στον Τύπο στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή
Ο Τραμπ κατηγόρησε τακτικά το Twitter, το Facebook και το Google, κατηγορώντας τους για πολιτική προκατάληψη εναντίον των συντηρητικών. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι αυτές οι ιστοσελίδες στοχεύονται σε δεξιές σελίδες. Στην εικόνα, ο Τραμπ μιλά στον Τύπο στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή
Ο Πρόεδρος Τραμπ συναντιέται με τον ιδρυτή του Facebook Μάρκ Ζούκερμπεργκ στο Λευκό Οίκο το 2019. Το Σάββατο το πρωί, ο Τραμπ ξεκίνησε εναντίον του Facebook καθώς και άλλων δημοφιλών πλατφορμών κοινωνικών μέσων που ισχυρίζονται ότι ελέγχονται από την «ριζοσπαστική αριστερά»
Ο Πρόεδρος Τραμπ συναντιέται με τον ιδρυτή του Facebook Μάρκ Ζούκερμπεργκ στο Λευκό Οίκο το 2019. Το Σάββατο το πρωί, ο Τραμπ ξεκίνησε εναντίον του Facebook καθώς και άλλων δημοφιλών πλατφορμών κοινωνικών μέσων που ισχυρίζονται ότι ελέγχονται από την «ριζοσπαστική αριστερά»
Μια φωτογραφία που μοιράστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter όταν συναντήθηκε με επικεφαλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, που απεικονίζεται στην άκρα δεξιά.  Χτύπησε τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης το Σάββατο
Μια φωτογραφία που μοιράστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter όταν συναντήθηκε με επικεφαλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, που απεικονίζεται στην άκρα δεξιά. Χτύπησε τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης το Σάββατο
Ο Τραμπ κατηγορεί τους Δημοκρατικούς ότι «προσπαθούν να κλέψουν άλλες εκλογές»


Φορτώθηκε : 0%
Πρόοδος : 0%
0:00
Προηγούμενος
Παίζω
Παραλείπω
Βουβός
Τρέχουσα ώρα0:00
/
Χρόνος διαρκείας2:18
ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ
Χρειάζεστε κείμενο


Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα  The Wall Street Journal την Παρασκευή, η επικείμενη επίθεση γίνεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και τους γενικούς εισαγγελείς από διάφορα κράτη.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης μπορεί να υποβάλει την υπόθεσή του ήδη από το καλοκαίρι, ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton μπορεί να αναλάβει δράση το φθινόπωρο, μαζί με τους συναδέλφους του σε άλλες πολιτείες, σύμφωνα με το περιοδικό.
Ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ William Barr δήλωσε προηγουμένως ότι ήλπιζε να αποφασίσει εάν θα ασκήσει αντιμονοπωλιακή υπόθεση εναντίον της Google έως το καλοκαίρι. Το Τέξας και άλλες πολιτείες ανακοίνωσαν ότι εξετάζουν τις επιχειρηματικές πρακτικές της Google τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Η Google αναγνώρισε ότι διεξάγει συζητήσεις με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Paxton χωρίς να αναλύσει τη φύση των συνομιλιών.
«Η εστίασή μας είναι σταθερά στην παροχή υπηρεσιών που βοηθούν τους καταναλωτές, υποστηρίζουν χιλιάδες επιχειρήσεις και επιτρέπουν αυξημένη επιλογή και ανταγωνισμό», δήλωσε η εταιρεία σε δήλωση.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Google ωθείται στο μικροσκόπιο της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας στις ΗΠΑ 
Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου έκλεισε μια εκτενή έρευνα για τις φερόμενες παραβιάσεις της Google το 2013 χωρίς να προβεί σε καμία ενέργεια, επειδή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η εταιρεία Mountain View της Καλιφόρνια δεν βλάπτει τους καταναλωτές
Έκτοτε, η Google έχει γίνει ακόμα πιο ισχυρή υπό την αιγίδα του εταιρικού γονέα, Alphabet, που γεννήθηκε πριν από πέντε χρόνια. 
Όταν η FTC έκλεισε την υπόθεσή της, η Google δημιουργούσε ετήσια έσοδα 50 δισεκατομμυρίων $.
Πέρυσι, το Alphabet κέρδισε έσοδα στα 162 δισεκατομμύρια δολάρια.
Τα περισσότερα χρήματα προέρχονται από μια αγορά ψηφιακών διαφημίσεων που κυριαρχεί η Google μαζί με το αντίπαλο Facebook κοινωνικής δικτύωσης - έναν άλλο πιθανό στόχο των αντιμονοπωλιακών ρυθμιστικών αρχών. 
Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία λέξη για το αν το Facebook μπορεί να μηνυθεί. 
Ορισμένοι επικριτές έχουν επισημάνει την απόκτηση Instagram και WhatsApp από το Facebook, για παράδειγμα, ως συμφωνίες που πρέπει να αμφισβητηθούν.
Οι δημοφιλείς υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων συγκαταλέγονται μεταξύ περίπου 70 εταιρειών που το Facebook έχει αποκτήσει τα τελευταία 15 χρόνια περίπου, δίνοντάς του αυτό που λένε οι κριτικοί ότι είναι τεράστια δύναμη στην αγορά που του επέτρεψε να εξαλείψει τον ανταγωνισμό. 
Την Πέμπτη, προέκυψε ότι το Facebook δημιούργησε μια «επιτροπή απορρήτου» στο διοικητικό της συμβούλιο ως μέρος του διακανονισμού των 5 δισ. Δολαρίων της εταιρείας με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου μετά το σκάνδαλο της Cambridge Analytica.
Μέλη του πάνελ, τα οποία θα είναι υπεύθυνα για την εποπτεία κινδύνων που σχετίζονται με το απόρρητο και τη χρήση δεδομένων, ονομάστηκαν την Τετάρτη σε χρηματοοικονομική κατάθεση, ανέφερε το Business Insider .
Οι ανεξάρτητοι σκηνοθέτες Peggy Alford και Robert Kimmitt θα λειτουργήσουν ως μέλη της επιτροπής υπό την προεδρία Nancy Killefer, ο οποίος προσχώρησε στο διοικητικό συμβούλιο τον Μάρτιο.
Σύμφωνα με έναν ιστορικό διακανονισμό ύψους 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, το Facebook υποχρεώθηκε να αυξήσει την προστασία της ιδιωτικής ζωής μετά το σκάνδαλο Cambridge Analytica που επέτρεψε την παραβίαση προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ. 
Πρέπει τώρα να παρέχουν λεπτομερείς τριμηνιαίες εκθέσεις σχετικά με τη συμμόρφωση με τη συμφωνία και να διαθέτουν ανεξάρτητο συμβούλιο εποπτείας.
Το κοινωνικό δίκτυο άρχισε να εφαρμόζει τις διατάξεις της συμφωνίας αφού έγινε επίσημο με την έγκριση ενός ομοσπονδιακού δικαστή στις 23 Απριλίου. 
Η ανώτερη σύμβουλος του Λευκού Οίκου Ιβάνκα Τραμπ, έφυγε, με τον CEO της Google Sundar Pichai.  Αποκαλύφθηκε ότι οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ ετοιμάζονται να υποβάλουν αντιμονοπωλιακές αγωγές που ισχυρίζονται ότι η Google έχει κάνει κατάχρηση της κυριαρχίας της στο Διαδίκτυο αναζήτησης και διαφήμισης για να περιορίσει τον ανταγωνισμό και να αυξήσει τα κέρδη της.  Το Υπουργείο Δικαιοσύνης μπορεί να υποβάλει την υπόθεσή του ήδη από το καλοκαίρι
Η ανώτερη σύμβουλος του Λευκού Οίκου Ιβάνκα Τραμπ, έφυγε, με τον CEO της Google Sundar Pichai. Αποκαλύφθηκε ότι οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ ετοιμάζονται να υποβάλουν αντιμονοπωλιακές αγωγές που ισχυρίζονται ότι η Google έχει κάνει κατάχρηση της κυριαρχίας της στο Διαδίκτυο αναζήτησης και διαφήμισης για να περιορίσει τον ανταγωνισμό και να αυξήσει τα κέρδη της. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης μπορεί να υποβάλει την υπόθεσή του ήδη από το καλοκαίρι
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Google Sundar Pichai φτάνει να καταθέσει ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δικαιοσύνης για να ρωτηθεί σχετικά με την ασφάλεια απορρήτου και τη συλλογή δεδομένων του γίγαντα του Διαδικτύου το 2018
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Google Sundar Pichai φτάνει να καταθέσει ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δικαιοσύνης για να ρωτηθεί σχετικά με την ασφάλεια απορρήτου και τη συλλογή δεδομένων του γίγαντα του Διαδικτύου το 2018
Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία παρουσίασε τα πρώτα 20 μέλη του νέου Oversight Board - τον ανεξάρτητο φορέα που θα έχει τον τελευταίο λόγο για το περιεχόμενο που επιτρέπεται τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram.
Ο πρώην αρχισυντάκτης του The Guardian, Alan Rusbridger, ήταν μεταξύ των 20 μελών του διοικητικού συμβουλίου που διορίστηκαν.
Για πρώτη φορά που ανακοινώθηκε πέρυσι, το διοικητικό συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παρακάμψει τις αποφάσεις του Facebook σχετικά με την εποπτεία του περιεχομένου και άτομα που διαφωνούν με μια απόφαση περιεχομένου στο Facebook θα μπορούν επίσης να προσφύγουν στο διοικητικό συμβούλιο.
Το κοινωνικό δίκτυο θα μπορεί επίσης να παραπέμπει άμεσα σημαντικές και δύσκολες περιπτώσεις στον ανεξάρτητο φορέα. 
Πέρυσι, η κυβέρνηση Trump ξεκίνησε μια έρευνα ζητώντας από τους ανθρώπους να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από λογοκρισία στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.
Έχει κατηγορήσει το Twitter, το Facebook και το Google για προκατάληψη εναντίον των συντηρητικών.  
Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι αυτές οι ιστοσελίδες στοχεύονται σε δεξιές σελίδες.
Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, προκάλεσε μια πρόσφατη επίθεση γοητείας πραγματοποιώντας συναντήσεις με κορυφαίους συντηρητικούς στα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική σε μια προσπάθεια να διαλύσει την εντύπωση μεταξύ πολλών ότι το κοινωνικό δίκτυο έχει μια εγγενή φιλελεύθερη προκατάληψη. 
Πραγματοποίησε ένα μυστικό δείπνο με τον Πρόεδρο Τραμπ τον Οκτώβριο με τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή τεχνολογίας Peter Thiel.
Ο Thiel, που ήταν ένας από τους πρώτους υποστηρικτές του Facebook, είναι ένα από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας και ήταν ένας από τους λίγους γίγαντες της Silicon Valley που υποστήριξαν ανοιχτά τον Trump κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2016. 
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει επίσης απειλήσει επανειλημμένα να ερευνήσει ή να ρυθμίσει τα κοινωνικά μέσα.
Τον Ιούλιο, κάλεσε το Κογκρέσο να εγκρίνει νομοθεσία που θα καταργούσε τις εταιρείες και είπε ότι το Twitter πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο για συμμετοχή σε «πιθανή παράνομη» δραστηριότητα. 
Ο Paul Singer, ιδρυτής της εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων Elliott Management, πήρε ένα μεγάλο μερίδιο στο Twitter τον Μάρτιο με ένα σχέδιο να αποβάλει τον Τζακ Ντόρσεϊ από τον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου. 
Ο Singer είναι Ρεπουμπλικανός μεγαλοδότες και υποστηρικτής του Trump. 
Από τότε έχει επιτευχθεί συμφωνία για να διατηρηθεί ο Dorsey στις θέσεις του.
Απομένει να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει ένας ενδιαφερόμενος υποστηρικτής του Ρεπουμπλικανικού Τραμπ στη μελλοντική πολιτική στάση της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων. 
Το Twitter δέχτηκε επίσης επίθεση για τη θέση του στις πολιτικές διαφημίσεις, μαζί με το Facebook και το Google, τον Σεπτέμβριο αφού αρνήθηκε να αφαιρέσει μια παραπλανητική διαφήμιση βίντεο από την εκστρατεία του Τραμπ που στοχεύει τον πρώην Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν.
Μετά το ζήτημα, ο Τζακ Ντόρσεϊ ανακοίνωσε ότι το Twitter απαγόρευε όλες τις πολιτικές διαφημίσεις από την υπηρεσία του, λέγοντας ότι οι εταιρείες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης δίνουν στους διαφημιζόμενους ένα άδικο πλεονέκτημα στη διάδοση πολύ στοχευμένων και παραπλανητικών μηνυμάτων.
«Έχουμε λάβει την απόφαση να σταματήσουμε όλες τις πολιτικές διαφημίσεις στο Twitter παγκοσμίως. Πιστεύουμε ότι η προσέγγιση πολιτικών μηνυμάτων πρέπει να κερδίζεται και όχι να αγοράζεται. Γιατί; Μερικοί λόγοι… »Ο Dorsey έγραψε στο Twitter τον Οκτώβριο. 
Παρά την κριτική του για τις εταιρείες, ο Πρόεδρος Τραμπ συνεχίζει να ξοδεύει μεγάλα χρήματα για διαφημιστικές εκστρατείες με ιστότοπους κοινωνικών μέσων. 
Η καμπάνια του Trump ξόδεψε 4,77 εκατομμύρια δολάρια σε διαφημίσεις στο Facebook το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων αγοραστών διαφημίσεων της Google. 

Ο Τραμπ κατηγορεί την κατηγορία για «ριζοσπαστικούς αριστερούς τρελούς» σε εμπορική έκθεση


Φορτώθηκε : 0%
Πρόοδος : 0%
0:00
Προηγούμενος
Παίζω
Παραλείπω
Βουβός
Τρέχουσα ώρα0:00
/
Χρόνος διαρκείας2:45
ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ
Χρειάζεστε κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters