Τρίτη 19 Μαΐου 2020

ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ Η FEMA ΣΤΟΙΒΑΖΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ


ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!

2 ΒΙΝΤΕΟ


Πρίν 10 χρόνια είχαμε κάνει αυτήν την ανάρτηση και αναρωτιόμασταν τότε τί να ετοιμάζουν άραγε τόσο θανατηφόρο που θα χρειαστούν εκατομμύρια φέρετρα αυτά που στοίβαζαν τότε στα στρατόπεδα της η FEMA

Τώρα με την ψευτοπανδημία καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι μια αρχή και πρόβα τζενεράλε για κάτι πολύ πιο φονικό που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους...



ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ...


               
 Η λέσχη Μπίλτεμπεργκ, το διευθυντήριο της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ), εκτός από την εξαθλίωση των ανθρώπων που οι μέτοχοί της τους βλέπουν σαν μύγες, σχεδιάζουν και την εξώντωση μεγάλου μέρους του Πληθισμού της γής. 
Για τον σκοπό αυτόν έχει φτιάξει τεράστια "στρατόπεδα" και τα έχει γεμίσει με εκατομμύρια πλαστικά φέρετρα-τάφους.


Τα στρατόπεδα αυτά ανήκουν στην κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ που ονομάζεται FEMA(Federal Emergency Management Agency), δηλαδή «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της γνωστής σε όλους μας NSA.

       



Όπως βλέπετε η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ) έχει ετοιμάσει το μέλλον για σάς, τις μύγες που νομίζετε ότι λέγεστε άνθρωποι, αλλά ο έπαρχός της, που θρασύτατα αυτοαποκαλείται "πρωθυπουργός" της Ελλάδας, θα σας διδάξει κατα το "δυσαγγέλιο" των πατρώνων του ότι είστε κατώτερα όντα και μελλοθάνατοι.

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ
ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters