Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Ο θείος του Donald Trump εξέτασε την άκρως απόρρητη έρευνα του Nikola Tesla

Ο θείος του Donald Trump είναι ο επιστήμονας που εξέτασε τη μυστική έρευνα του Νικολέ Τέσλα μετά την κατάσχεσή του από την αμερικανική κυβέρνηση.
Όταν ο Tesla πέθανε το 1943, η έρευνα του κατασχέθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης Alien Property Custodian Office, παρόλο που ήταν Αμερικανός πολίτης.

Ο John Trump ήταν ηλεκτρικός μηχανικός, εφευρέτης και φυσικός, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την αξιολόγηση του έργου του Tesla και την αναφορά των ευρημάτων του στο FBI.
"Είχα έναν θείο πήγε στο MIT που είναι κορυφαίος καθηγητής. Δρ John Trump. Μια ιδιοφυία. Είναι στο αίμα μου ", δήλωσε ο Donald Trump.
John Trump "θα μου έλεγε πριν από πολλά χρόνια για τη δύναμη των όπλων κάποια μέρα, ότι η καταστροφική δύναμη αυτών των όπλων θα ήταν τόσο τεράστια, ότι πρόκειται να είναι ένας τρομακτικός κόσμος".
Τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του FBI δείχνουν ότι ο Tesla δούλευε σε μια εφεύρεση "με την οποία μπορεί να ανεγερθεί ένα αδιαπέραστο" τείχος δύναμης "γύρω από τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών που θα καθιστούσε αβοήθητη οποιαδήποτε στρατιωτική επίθεση"
Σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού New York Times του 1940, "[Tesla] είναι έτοιμος να αποκαλύψει στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών το μυστικό της «τηλεδύναμης» του, για το οποίο είπε, «οι κινητήρες αεροπλάνων θα λειωθούν σε απόσταση 250 μιλίων, ότι ένα αόρατο "Κινεζικό Τείχος Άμυνας" θα χτιστεί γύρω από τη χώρα ενάντια σε οποιαδήποτε επίθεση του εχθρού από μια αεροπορική δύναμη του εχθρού, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο. «Αυτή η « τηλεδύναμη » βασίζεται σε μια εντελώς νέα αρχή της φυσικής, που « κανείς δεν έχει ποτέ ονειρευτεί », διαφορετική από τις αρχές που ενσωματώνονται στις εφευρέσεις του σχετικά με τη μετάδοση ηλεκτρικής ισχύος από απόσταση, για την οποία έχει έλαβε μια σειρά από βασικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. "
Το τείχος δύναμης του Tesla έχει κάνει συγκρίσεις με το προτεινόμενο τείχος του Donald Trump κατά μήκος των μεξικανικών συνόρων.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον John Trump, μεγάλο μέρος του έργου του Tesla στη μετέπειτα ζωή του ήταν κερδοσκοπικό ή φιλοσοφικό.
Nancy Petratou Marinaki
ΝΙΚΟΛΑ ΤΈΣΛΑ. 🙏🙏
Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΆΛΥΨΕ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ🙏🙏
ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΈΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ🙏😔
ΤΟΜΑΣ ΕΝΤΙΣΟΝ, 🐍🐍
ΕΝΑΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΡΙ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΓΕΙΑΣ 🤬🐍
ΨΩΦΗΣΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ🐍🐍
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ Ο JOHN TRUMP, ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΜΙΤ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ 1943. 😉
ΓΙΑΤΊ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑΦΤΗΚΕ ΜΙΑ ΤΌΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ;;; 🐍🐍🐍
ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΙΙΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ, ΧΡΉΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ;;
ΤΟ ΜΠΟΥΜ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ....😉😉😉
Ο ΤΖΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΘΕΊΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ
ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΟΠΛΟ🙏 ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥ 😉😉😉
ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΕΩΣΕΙ Η ΕΠΙΚΥΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΌΦΆΡΑ,🐍 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ Σ ΑΥΤΗΝ🙏🙏

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters