Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ο ιός αναγκάζει περισσότερα από 100 από τα μεγαλύτερα τηλεσκόπια της Γης να κλείσουν

Γιώργος Βουδούρης
Ο "ιός" υποχρεώνει τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα τηλεσκόπια της Γης να σταματήσουν την λειτουργία τους.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ;;;;;
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ "ΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"
Περισσότερα από 100 από τα μεγαλύτερα τηλεσκόπια της Γης είναι πλέον κλειστά και οι αστρονόμοι ανησυχούν για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της πανδημίας στον τομέα τους.

Ένα περιοδικό Astronomy Tally έχει διαπιστώσει ότι περισσότερα από 100 από τα μεγαλύτερα ερευνητικά τηλεσκόπια της Γης έχουν κλείσει τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της πανδημίας COVID-19. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα περιστατικό κλεισίματος τον Φεβρουάριο και τις αρχές Μαρτίου έχει γίνει σχεδόν πλήρης τερματισμός της παρατηρησιακής αστρονομίας. Και τα πώματα είναι απίθανο να λήξουν σύντομα.
Οι διευθυντές του Παρατηρητηρίου λένε ότι θα μπορούσαν να είναι εκτός σύνδεσης για τρεις έως έξι μήνες - ή περισσότερο. Σε πολλές περιπτώσεις, η επανάληψη των εργασιών θα σημαίνει επινόηση νέων τρόπων εργασίας κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Και αυτό μπορεί να μην είναι εφικτό για κάποια όργανα που απαιτούν τη συντήρηση και λειτουργία ομάδων τεχνικών. Ως αποτέλεσμα, νέες αστρονομικές ανακαλύψεις αναμένεται να έρθουν σε μια ανίχνευση.
"Αν όλοι στον κόσμο σταματούν να παρατηρούν, τότε έχουμε ένα χάσμα στα δεδομένα μας που δεν μπορείτε να ανακτήσετε", λέει ο αστρονόμος Steven Janowiecki του Παρατηρητηρίου McDonald στο Τέξας. "Αυτή θα είναι μια περίοδος που εμείς στην κοινότητα αστρονομίας δεν έχουμε δεδομένα για το τι συνέβη".
Εντάξει, αυτό είναι πολύ ανησυχητικό. Έχει δει κάτι από τη NASA, αλλά δεν θέλει να γνωρίζουμε ή άλλοι να το δούμε.
Δεν υπάρχουν άλλα μάτια στον ουρανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters