Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ο Πάπας Φράνσις συνελήφθη (Όπως ισχυρίζεται το Γαλλικό site clearlook.unblog.fr)

Ο Πάπας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στις 4.30 π.μ. από τις μυστικές υπηρεσίες των ιταλών πολεμιστών. Ο ίδιος φυλακίστηκε υπό κατ 'οίκον περιορισμό στη θερινή κατοικία του, η οποία βρίσκεται εκτός Ρώμης, στο Castel Gandolfo.
Λόγος σύλληψης : εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (αυτές είναι οι θυσίες των παιδιών που ασκούσε στα μαύρα μαγεία τελετουργικά του), οι πεποιθήσεις σατανιστικών βιασμών σε μια συνάντηση και οι παράνομες χρηματιστηριακές και τραπεζικές εργασίες παραγγελίες του Βατικανού.

Ο πάπας θα συνεχίσει να εμφανίζεται περιστασιακά στο κοινό για τις τελετές του Πάσχα για παράδειγμα, αλλά στην πραγματικότητα γνωρίζει ότι είναι ήδη φυλακισμένος.
Η σύλληψή του δεν θα αποκαλυφθεί μέχρι το τέλος του έτους, πιθανότατα, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποκαλύψουν επίσης τις μαζικές συλλήψεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Όλα αυτά δεν μπορούν να αποκαλυφθούν στο κοινό σε παγκόσμια βάση έως ότου γίνει η νομισματική μεταρρύθμιση γύρω στο Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.
Ο πάπας θα παραμείνει φυλακισμένος μέχρι τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και θα απελευθερωθεί από τους ισλαμιστές όταν εισβάλουν στη Ρώμη.
Το Βατικανό επί του παρόντος τελεί υπό την εποπτεία της ιταλικής δικαιοσύνης καθώς και των μυστικών υπηρεσιών των Καραμπίνιερ (ειδικές δυνάμεις κατά της μαφίας).
Ολόκληρη η οικονομική διοίκηση του Βατικανού ήρθε υπό τον έλεγχο του οικονομικού πόλου της ιταλικής δικαιοσύνης και η οικονομική αστυνομία ξετυλίγει όλους τους λογαριασμούς του Βατικανού.
Μην εκπλαγείτε αν δεν ακούτε πια τους αρχιερείς και άλλους υψηλά αξιωματούχους που θα εξαφανιστούν από την επιφάνεια. Οι αξιωματούχοι του Βατικανού μπορούν απλά να πούν ότι είναι άρρωστοι για να εξηγήσουν την απουσία τους
Σε κάθε περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι το Βατικανό θα κάνει τα πάντα για να καθυστερήσει τις πληροφορίες σχετικά με αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο ή για να κρύψει αυτό το θέμα.
Χάρη στην ιταλική Q Force για την έξοχη δουλειά τους.
Συγχαρητήρια,
Πρόσθετοι σύνδεσμοι:

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ & ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΤΕΦΡΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters