Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Οι ρουφιάνοι των Ελληνικών Hoaxes έδωσαν τα χέρια με το FACEBOOK με σκοπό την απόλυτη φίμωση του διαδικτύου!

Οι ρουφιάνοι των Ελληνικών Hoaxes έδωσαν τα χέρια με το FACEBOOK με σκοπό την απόλυτη φίμωση του διαδικτύου!Το Facebook δεν βρήκε τυχαία το ELLINIKA HOAXES .
Η συγκεκριμένη “ΜΚΟ” έχει από πίσω της τη Liberation-Rothschild και το OPEN SOCIETY-SOROS κι άλλους πράκτορες των τοκογλύφων.
Το άρθρο σας … να το μεταφράσετε και στα Αγγλικά να μπορούν το διαβάσουν πιο εύκολα η Μοσάντ και η CIA.
Βγήκατε να μας υπερηφανευθείτε που γίνατε ΓΛΕΙΦΤΕΣ … της «πολιτισμένης» Ευρώπης ;
Βγήκατε να μας παραδώσετε μαθήματα πολιτικής ορθότητας;;  Ως τι ως … «Επίλεκτοι» της Κομισσιόν και του μπεκρούλιακα Γιούνκερ; ;
Θα έπρεπε να θεωρήσετε υποτιμητικό να σας καλούν σε συνέδρια της εξουσίας …ρουφιάνοι των Hellenic Hoaxes  με Ευρωπαική Πιστοποίηση !

Να αποδομείτε όλα τα ψέματα όχι επιλεκτικά…ΟΛΑ!  Όπως το ότι ο Σαντάμ είχε πυρηνικά κι ότι ο Άσαντ έριξε χημικά …Ή όπως το οτι ο Καντάφι εγκληματούσε εις βάρος του λαού του το ίδιο και ο Μιλόσεβιτς κλπ..
Τα ellinika hoaxes κλήθηκαν στο Ιερατείο της ΕΕ των Τοκογλύφων να πάρουν γραμμή να μας σώσουν από του κακούς Ρώσους ώστε να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα του Ευρώ και του ΝΑΤΟ.
Έρχονται εκλογές και πρέπει να εκλεγούν όσοι είναι στο πρόγραμμα ώστε να μην έχουμε εκπλήξεις. Να μας πουν μόνο πόσα θα αρπάξουν κι αν θα τα δηλώσουν ή αν θα είναι από τα μαύρα ταμεία του Soros .
Γεμίσαμε “αφιλοκερδείς”, “φιλαλήθεις”, κρατικοδίαιτους “Σωτήρες” …από το 2009 και μετά κι έτσι κάπως διπλασίασαν το χρέος … για να μείνουμε “Ευρώπη” και να αρπάξουν τις περιουσίες μας οι “φιλάνθρωποι” Soros, Paulson, Loeb, Rothschild, Lazard, Goldman Sachs κοκ.
Οι φωστήρες των Ellinika Hoaxes πολεμούν για το καλό των λαών … μέσα από ΠΟΛΥ ανεξάρτητους οργανισμούς λέμε
Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!
Τόσο ανεξάρτητους …που χρηματοδοτεί κυρίως  η Liberation …δηλαδή οι Rothschild , και το OPEN SOCIETY FOUNDATION δηλαδή ο Soros, το ψυχοπαίδι των Rothschild …Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!3
καθώς και η Google που ανήκει στον Larry Page και τον Sergey Brinn. Τώρα το πως συνέβη και είναι όλοι τους εβραϊκής καταγωγής … θα πρέπει να θεωρηθεί σύμπτωση…
Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!3Οι «ανεξάρτητοι» κι «ανιδιοτελείς» φωστήρες των Hoaxes δεν άκουσαν ότι μόλις αγόρασε τις μετοχές της Liberation ο Rothschild, παραιτήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα 150 δημοσιογράφοι … γιατί ακριβώς τελείωσε εκεί η ανεξαρτησία τους.
Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!68
Θέλει πολλά κιλά @@ να παραδεχτείς επιχορήγηση και πόσταρεις τον εαυτό σου μαζί με το Open Society του θείου Soros.Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!64
Μετά απο τέτοια τιμή … είναι δυνατόν να στοχοποιήσεις ποτέ τους «ανιδιοτελείς φιλάνθρωπους» και να τους θεωρήσεις υπεύθυνους για την αιματηρή και γενοκτόνο επέκταση της αυτοκρατορίας των τοκογλύφων;
Τα Ellinika Hoaxes συμμετέχουν με υλικό και στην AthensVoice που επίσης είναι γνωστή για την φανατική προώθηση της ατζέντας Sοros … «Ανεξάρτητη» κι αυτή όπως η Τράπεζα της Ελλάδας … Ανεξάρτητο από τα συμφέροντα των Ελλήνων …αλλά πλήρως εξαρτημένη από τους ξένους τοκογλύφους… Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!6
To Facebook δεν ανέθεσε τυχαία στα Ellinika Hoaxes να κρίνει ποιος δημοσιεύει fake news!Και η Athensvoice …μάχεται εναντίον των «απολυταρχικών» καθεστώτων … μέχρι κι αυτά να γίνουν «Δημοκρατίες» με ιδιωτικοποιημένο τον φυσικό τους πλούτο και με υποχρέωση να πληρώνουν αμέτρητα δισεκατομμύρια σε τόκους για δάνεια που ΠΟΤΕ δεν πήραν … και με κυβερνήσεις αγράμματων κλόουν όπως στην Ελλάδα.
Θα μιλούσαν αυτοί στα Hoaxes ποτέ για την OTPOR και τα εγκλήματα που διέπραξε με χρηματοδότηση των ίδιων αυτών «φιλάνθρωπων» όπως ο Soros … που απεχθάνονται τα “Fake News” ; 
Είναι “FAKE NEWS” η χρηματοδότηση του indymedia των αναρχικών μπαχαλάκιδων απο τον Σόρος ; 
Το Ελληνικό Indymedia βρίσκεται σε ΚΡΑΤΙΚΟ server και συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες!7
To ELLINIKA HOAXES κυκλοφόρησε «πρόσθετο-εφαρμογή» για τα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome …με σκοπό να «σώσει» την ανθρωπότητα από τις ψευδείς ειδήσεις όταν αυτές δεν βολεύουν τους τοκογλύφους και την αντιρωσική πολιτική.
Μόλις λοιπόν εγκαταστήσετε το πρόσθετο … αυτό σας προειδοποιεί ότι διαβάζετε σελίδα που έχει δημοσιεύσει τουλάχιστον μία φορά ψευδή είδηση. Δεν υπάρχει η λέξη συγχώρεση στους αυστηρούς κριτές του ELLINIKA HOAXES που κάποιοι τους πληρώνουν ταξίδια, διαμονές στο εξωτερικό για να τους δώσουν κατευθύνσεις. Και ιδού … που πάει το πράγμα όταν παίρνεις δώρα από τις υπηρέτριες των τοκογλύφων.
Επειδή αυτό το πρόσθετο έχει επινοηθεί από συγκεκριμένα κέντρα … δεν λειτουργεί ΠΟΤΕ με τις ιστοσελίδες του Συστήματος και λειτουργεί ΜΟΝΟ με όσες είναι φιλορωσικές ή αντισιωνιστικές.
Ενώ οι φωστήρες του ELLINIKA HOAXES έχουν συλλάβει πολλές φορές το STAR.GR να χρησιμοποιεί ψευδείς ειδήσεις … εντούτοις το ΕΞΑΙΡΟΥΝ από τη «μαύρη λίστα» .
Και το ίδιο κάνουν και με το Newsit, το Documento κλπ.
Όσοι παίρνουν γραμμή από τις Πρεσβείες …περιέργως δεν πιάνονται από τον μηχανισμό….Περνούν μέσα από «δίχτυα» και συνεχίζουν την προπαγάνδα τους για λογαριασμό των τοκογλύφων.
Γιατί λοιπόν γελοίοι φωστήρες του ELLINIKA HOAXES …εξαιρείτε σκόπιμα το STAR.GR από τη Μαύρη Λίστα …παρά τις αμέτρητες ψευδείς ειδήσεις που έχει σηκώσει και που εσείς οι ίδιοι αναδείξατες;



https://grothia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters