Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Τώρα πια είναι φανερό, ότι το οικονομικό μας πρόβλημα και το προσφυγικό ενώνονται σε μια ταυτόσημη εξίσωση

Αν αφαιρέσει κανείς τις διάφορες νεοταξικές περικοκλάδες και τα κίβδηλα συνθήματα προς εφησυχασμό και χειραγώγηση του πληθυσμού-που έχει πάψει πλέον να είναι λαός και να σκέφτεται λογικά- η ουσία των όσων συμβαίνουν είναι η παρακάτω και είναι απλή.

Το ένα μετά από το άλλο τα κράτη της καταρρέουσας Ε.Ε κλείνουν τα σύνορα τους προκειμένου να προστατέψουν την επικράτεια τους από το κύμα του προσφυγικού και του μεταναστευτικού τσουνάμι. Η Ε.Ε, βαίνει προς βεβαία διάλυση, αφού κανείς πλέον δε σέβεται τις συμφωνίες και τραβά το δικό του δρόμο κατά το δικό του συμφέρον.

Όλοι, εκτός της Ελλάδας, που εξακολουθεί να παριστάνει το νομοταγή ευρωπαίο και η οποία τώρα έμεινε μόνη της απέναντι στο πρόβλημα, που δημιουργεί εχθρικά και σκόπιμα η Τουρκία.

Και φυσικά, είναι εύκολο να κατηγορεί κάποιος όλες αυτές τις χώρες ως «ακροδεξιές», όταν ο ίδιος έχει μείνει με τον «μουτζούρη» στο χέρι, εξαιτίας της αφελούς και απερίσκεπτης συμπεριφοράς του και της ευκολοπιστίας του.


Τώρα πια είναι φανερό, ότι το οικονομικό μας πρόβλημα και το προσφυγικό ενώνονται σε μια ταυτόσημη εξίσωση, όπου ο κοινός παρανομαστής είναι το χρήμα και το χρέος, σε συνάρτηση με την αποδοχή της μετατροπής της χώρας σε αποθήκη ψυχών με όλες τις συνέπειες. Ήδη οι «εταίροι» μας, εκβιάζουν με μισόλογα να μας πετάξουν κάποια ψίχουλα προκειμένου να δεχθούμε να γίνουμε οι ανθρωποφύλακες της Ευρώπης. Της Ευρώπης, που τόσο πολύ λατρεύουμε, ώστε είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για να τη σώσουμε.


Η διαδοχή των συμβάντων, πρώτα η οικονομική κρίση κι έπειτα το προσφυγικό, μόνο τυχαία δε μπορεί να ήταν και σίγουρα αποτελεί σχέδιο εκείνων, που πριν από το 2009 γνώριζαν τι θα γινόταν στη Συρία και στο Ιράκ, αφού ήταν εκείνοι που τα προκάλεσαν. Μια Ελλάδα δέσμια και αδύναμη οικονομικά, θα μπορούσε εύκολα να καμφθεί και να μετατραπεί σε εξιλαστήριο θύμα των οικονομικών και γεωπολιτικών επιδιώξεων των μεγάλων. Όπως κι έγινε!


Κι ενώ, η οικονομική κρίση μας στέρησε την εθνική κυριαρχία στη χώρα μας, η προσφυγική και μεταναστευτική κρίση απειλεί την ίδια την ταυτότητα και την ύπαρξη του λαού μας. Η οικονομική κρίση μπορεί να αντιμετωπιστεί αργά ή γρήγορα, όμως η εθνολογική μετατροπή και αντικατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη και μοιραία. 

Διότι, πέρα από ρατσισμούς και διάφορες ανοησίες του συρμού, που στερούνται κάθε λογικής κι είναι μόνο προς προπαγανδιστική κατανάλωση, η εγκατάσταση 1.000.000 ανθρώπων που σε λίγες δεκαετίες θα έχουν γίνει 5, αποτελεί ωμή κι απροκάλυπτη αντικατάσταση ενός λαού, σε μια ιδιότυπου τύπου ναζιστική εθνοκάθαρση δια των «δικαιωμάτων». Επί της ουσίας, η Ελλάδα καλείται να απαντήσει στο δίλημμα: εθνική κυριαρχία και ύπαρξη, ή ανθρώπινα «δικαιώματα».


Γ.Γ.Γ ,28-2-2016


Γεράσιμος Γερολυμάτος

*Αυτά έγραφα πριν από 4 χρόνια.... (28 Φεβρουαρίου 2016)


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters