Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Βίντεο-σοκ από την Μόρια - Εμφανίστηκαν τα ''Λευκά Κράνη'' - Ετοιμάζουν εσωτερική αποσταθεροποίηση;


Απίστευτες καταστάσεις.
Σε ένα βίντεο-μανιφέστο, μετανάστες ανακοινώνουν την σύσταση ομάδας που ονομάζεται «Λευκά Κράνη».



ΜΟΡΙΑ
Με πρόσχημα τον κορονοϊό και την αδράνεια του κράτους, οι ψευτοπρόσφυγες σε ένα βίντεο-μανιφέστο ανακοινώνουν την σύσταση ομάδας που ονομάζεται  «Λευκά Κράνη».
Το πιάσαμε το υπονοούμενο;


Embedded video

164 people are talking about this

Τα «Λευκά Κράνη» είναι μια «ανθρωπιστική» ομάδα προκάλυμμα των τζιχαντιστών στη Συρία που ειδικεύεται στις προβοκάτσιες και καθοδηγείται απο δυτικές μυστικές υπηρεσίες & κυβερνήσεις. Επιχειρούν μόνο σε περιοχές που ελέγχονται απ την Al Nusra/Al-Qaeda.

Eν τω μεταξύ χθες στον Έβρο, οι ισλαμιστές που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι χρησιμοποιεί ο Ταγίπ Ερντογάν στον υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδας, έχουν επιλέξει το τελευταίο διάστημα και προσπαθούν να εισβάλλουν παράνομα από το δάσος των Καστανεών, αφού είδαν ότι στον μόνιμο φράχτη, τώρα που τοποθετήθηκαν πλέον και κολώνες με έντονο φωτισμό, αυτό δεν είναι εφικτό.

Δείτε επίσης:

Λευκά Κράνη: Στον ΟΗΕ οι αποδείξεις για την εγκληματική δραστηριότητά τους -Απόλυτη σιωπή από τα ΜΜΕ!...

Λευκά Κράνη: Η αλήθεια για τους διασώστες τζιχαντιστές συνεργάτες της Αλ Κάιντα

*με πληροφορίες από pentapostagma.


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters