Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Τα όντα της μπλε ray και της Violet Ray, και η αποστολή τους. (Μετάφραση google)


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνοΟι Blue Ray (1) και τα Βιολέτα (7) είναι η φυλή των άβαταρ του 10 ου επιπέδου. Οι αρχάριους του Υψηλότερη επιπέδου.

Είναι οι εξαιρετική που έχουν ένα "48-νήμα DNA", που σημαίνει ότι μπορούν να διατηρήσουν μέχρι και 48 καλώδια συνείδησης.

Επί του παρόντος υπάρχουν μόνο ένας μικρός αριθμός από αυτού του είδους "Blue Ray" στον πλανήτη - θα έλεγα ότι ο αριθμός είναι 144. Κάποιοι λένε ότι υπάρχουν 400 όντα στη γη, ίσως... τους ανατέθηκε να επαναφέρουν πίσω το θεϊκό έργο του δημιουργού στη γη και την ανθρωπότητα, σε πολύ μικρό και μακροοικονομικό επίπεδο.


Το DNA είναι μια αιθερική ουσία, που αποτελείται από ενεργειακά νήματα. Στο κανονικό ανθρώπινο μοντέλο, υπάρχει ένα DNA 12 νήματα, το οποίο είναι το μοντέλο ή η μούχλα μιας ανθρώπινης Αγγελικής μορφής ενώ σε έναν μετασχηματιστή της μπλε ray, ένα ελαφρύ αεροπλανοφόρο, η αρχιτεκτονική DNA μπορεί να διατηρήσει μια συνείδηση του 48 νήματα.

Τα όντα του Blue Ray έχουν λείπουν συνδέσεις, ή λείπουν κωδικούς, στο μοντέλο ανθρώπινου DNA 12 νήματος. ήταν στη γη για να ξυπνήσουν το αδρανές DNA στην ψυχή των ανθρώπων οι συχνότητες του είναι φύτεψε στον εσωτερικό πυρήνα της συνείδησης της γης με σκοπό την αποκατάσταση των δεσμών που λείπουν στο ανθρώπινο DNA.

Πάνω από πέντε εκατομμύρια χρόνια πριν, ορισμένες γενετικές μεταλλάξεις ήταν στις αλυσίδες DNA μας (1,2 και 3) για να αποτρέψουν την ικανότητα της ανθρωπότητας να έχει ένα αιθερικό αθάνατο σώμα. Αυτό αφαιρεθεί την ικανότητα της μεταστοιχείωση του σώματος και την ικανότητα να κινείται στη θεία μήτρα ή στη μήτρα του μονάδα. Προκαλώντας την αποτυχία μας να αλλάξουμε το 3 d merkavah μας σε merkavah του αιώνια φωτός.

Αν η φωτιά είχε εισαχθεί εκείνη την εποχή δεν θα είχε καμία επίδραση στο σώμα μας να μεταστοιχειώσει γενετικές μεταλλάξεις και να θεραπεύσει τα γενετικά ελαττώματα που επιβλήθηκαν συνειδητά στο μοντέλο μας μέσα από τη σφραγίδα 666. Η σφραγίδα του θανάτου. Το οποίο επιβλήθηκε από τους Illuminati και τους πέσει αγγέλους.

Έτσι, έγινε απαραίτητο να φέρει στη γη το πιο σπάνιο από τη φυλή του φωτός - μπλε ray με βασικές εντυπώσεις της Βιολέτα ray. Δεν είναι μόνο η μπλε ακτίνα, αλλά έχουν στη γενετική τους αρχιτεκτονική την κυριαρχία της Βιολέτα ray. Χωρίς την παρουσία της Βιολέτα ray, η μεταστοιχείωση και η αποκατάσταση δεν θα ήταν δυνατή, γιατί αυτό είναι το χαρακτηριστικό και η αρχή της Βάιολετ Ray: Αλχημιστή.

Αυτοί είναι η λεγεώνα των μπλε αγγέλων του Θείου Αστέρα Sirius και οι άγγελοι και οι κηδεμόνες της Βιολέτα φλόγας του LED από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και με επικεφαλής τον κύριο Θεό shiva, από την πλευρά της τριάδα αυτοί οι μπλε Ρέι ή όντα τύπου 1 , ή φυλή άβαταρ, είναι ουσιαστικά "φως", και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της ύπαρξης τους.

Έχουν την έμφυτη ικανότητα (Genomics, χρωμοσωματικές) να διατηρούν μέσα στην εξαιρετικά ισχυρή μαγνητική δομή τους, τους τεράστια όγκους των ακτίνες 1 και 7 του φωτός. Το οποίο είναι μια υποχρεωτική προ-απαίτηση απαραίτητη για να μαγνητίζεις και να εκχύλισμα από τη γενετική διαφθορά της Γης, τα κατάγματα, τη χειραγώγηση του δικτύου και τη μήτρα του νόμου.

Επίσης, αυτό το μοντέλο DNA των 48 νήματα, σε αυτά τα όντα μπλε ray και Violet Ray, περιέχει όλους τους " 12 κλειδιά κλειδιά " και " 144 κρυπτο κωδικούς κλειδιά ", μαζί με τα " 64 κλειδιά του Ίνοκ ", μαζί με " 64 κλειδιά έπρεπε να περάσω από την πύλη 12 για την ανάληψη.

Η Πύλη 12 δείχνει ότι υπάρχουν πολλά μονοπάτια πίσω στο σπίτι και όχι μόνο ένα. Αυτά τα μπλε όντα είναι τα μόνα που έχουν τη δύναμη να αντικαταστήσουν τη φύση της αποσύνθεση των αστέρι πύλες 1-11, τραβώντας το θεϊκό έργο μέσα από την πύλη 12 και σε όλες τις διαστάσεις αυτής της πραγματικότητας με βάση το χρόνο και το χώρο.

Επιπλέον, αυτά τα μπλε όντα έχουν επίσης ορισμένες πληροφορίες για τον πληθυσμό στη γη και, ως εκ τούτου, βρίσκονται ειδικά σε ορισμένα κομβικά σημεία (Vortices) της γης για τα οποία διατηρούν ειδικούς κωδικούς που είναι απαραίτητοι για την ανάληψη αυτή τη στιγμή.

Οι αποθηκευμένες συχνότητες, στα επεκτάθηκε τους σώματα (για την συγκεκριμένη αποστολή), μεταδίδονται και αγκυροβολημένο στις γραμμές του νόμου και στις γραμμές axiatonais της γης, όπου είναι συγκεκριμένα

* Για την Σαγκίτα Χαντα

* Μετάφραση: Βίλμα Καπουάνο

* Πηγή: https://www.facebook.com/vilma.capuano/


https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters