Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΟΥΝ,. ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ BLOGGERS ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.

Δεν μ' ενδιαφέρουν τα κλικς... κάντε την είδηση δική σας και διαδώστε την.

ΠΡΕΠΕΙ... ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή
Η είδηση που έφτασε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πριν από λίγο, προκαλεί ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.


Πρόκειται για το σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης, η οποία οδηγεί την κατάσταση σε πλήρη ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ώστε ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ... δηλαδή, στο σιωνιστικό Ισραήλ, που είναι και ο τελικός αποδέκτης.... 


Περιληπτικά, και για να γίνει αντιληπτό, τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα νησιά μας, που πλήττονται, αφελληνίζονται και οδηγούνται κυριολεκτικά στην ... αγκαλιά του Ερντογάν...




Όσοι διαβάσατε τη χθεσινή σημαντικότατη ανάρτηση με τίτλο;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

πιστεύω πως έχετε αντιληφθεί το σατανικό σχέδιο  που έχει εξυφανθεί από την κυβέρνηση (μην ανησυχείτε... και η αντιπολίτευση στο κόλπο είναι, εξυπηρετώντας όλοι από κοινού, τις διαταγές τηων εβραιοσιωνιστών Μέρκελ, Τράμπ και Σόρος), ώστε να προχωρήσει άμεσα η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ - ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ... και στο βάθος... ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ!


Εχθές, μπουλντόζες του στρατού, που ήλθαν από την Αθήνα (ΠΡΟΣΟΧΗ στο σημείο αυτό, γιατί πρέπει να διαχωρισουμε κάποια πράγματα και να μην κρίνουμε συλλήβδην όλο το στράτευμα. Τα μηχανήματα του στρατού, μετέβησαν στην Λέσβο, από την ΑΘΗΝΑ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ), προκάλεσαν την οργή και την αγανάκτηση των ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ (ΤΕΕ), οι οποίοι απειλούν τον ... στρατό, με παράδοση του οπλισμού τους.



Στο σημείο αυτό, να εξηγήσω με λίγα λόγια, τι σημαίνει ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ:
Πρόκειται για πολίτες ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, οι οποίοι με διαταγή των Ενόπλων Δυνάμεων, έχουν συγκροτήσει Τάγματα ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ, ώστε να προστατεύουν τα νησιά μας, με οπλισμό που τους έχει δοθεί από τον στρατό.

Βλέποντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Λέσβο, με τα μηχανήματα του στρατού που ήρθαν από την Αθήνα, για να ενισχύουν τα ξενοκίνητα ΜΑΤ (SEEBRIG), να ανοίξουν δρόμους  και να λειανουν το έδαφος ώστε να μεταφερθούν οι οικίες που θα στεγάζουν τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, στις δομές των νησιών, τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ της Λέσβου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, τηλεφωνούν στους Διοικητές των ΤΕΕ και δηλώνουν εξοργισμένοι, ότι θέλουν να παραδώσουν τον νόμιμα κατέχοντα οπλισμό τους στον στρατό.

ΔΗΛΑΔΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ... ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΜΕΣ.



Δεν είμαι παρά μια απλή Ελληνίδα, αλλά καλώ  ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΝΘΟΦΥΛΑΚΗΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ... 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΕ! 




Και είναι τραγικό, αν όχι τραγελαφικό το γεγονός του πρώην Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Αλκιβιάδη Στεφανή να συγχαίρει τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ, ιερείς να ευλογούν τους ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ, και σήμερα, αυτή η "πολιτική πόρνη" ο Στεφανής, ως υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στην ουσία να πρωτοστατεί στην ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!!!!!


ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΣ, ΤΕΤΟΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ", ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.




Στο σημείο αυτό, πρέπει να επισημάνω πως χειριστές των μηχανημάτων του στρατού, οι οποίοι ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΑΞΗ!!!!!!!!!


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ... 




ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ...

ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.



ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΚΡΟΝ ΕΙΣ ΑΚΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.



Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Λίγα λεπτά πριν κλείσω την αποκλειστική αυτή ανάρτηση, έφτασε μια πληροφορία επίσης πολύ σημαντική.



ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΛΕΣΒΟ, ΣΑΜΟ, ΧΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΑ ΑΚΡΑ...



ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ... 


ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ!



ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters