Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

«Λαός, ο οποίος δεν έχει εθνική συνείδηση είναι κοπριά, την οποία άλλοι λαοί χρησιμοποιούν σαν λίπασμα για να αναπτυχθούν».


Νίκος Πρασσάς
Ο κόσμος αν δεν ξυπνήσει, θα σφαχτεί σαν τον φαντάρο στην σκοπιά, από τους πεμπτοφαλαγγίτες που έκαναν Χαλιφάτο το κέντρο της τριτοκοσμικής Αθήνας, και λίαν συντόμως όλη την Ελλάδα με την φιλότιμη προσπάθεια της κατοχικής κυβέρνησης εφαρμογής δια του οργανωμένου σχεδίου κατά του Ελληνικού Πολιτισμού, του οποίου η περαίωση λαμβάνει χώρα με τα 200+1 χρόνια συνεχούς σκλαβιάς και κατοχής από την δήθεν ανεξαρτησία του 1821, όταν φυλάκισαν και σκότωσαν τους Ήρωες για να πάρουν την εξουσία οι γνωστοί φραγκοφορεμένοι πράκτορες των Δυνάμεων Κατοχής, όπως ακριβώς και σήμερα οι ακριβοπληρωμένες ορντινάτσες επίτροποι των Βρυξελλών.

– Αληθεύει πώς υπάρχει σχέδιο να παρθούν 200.000 σπίτια από Έλληνες μέσα από πλειστηριασμούς και να χρησιμοποιηθούν για την στέγαση ξένων;
– Φυσικά, και αληθεύει, επειδή οι μεσάζοντες της δύσμοιρης αυτής γης θησαυρίζουν, όπως οι πονόψυχοι σωματέμποροι που τους (ξε)φορτώνουν για την κατάληψη των νησιών του Αιγαίου. Και η δεδομένη άνευ όρων παράδοσης κυβέρνηση της Ελλάδος, κι όχι των Ελλήνων, τους προωθεί σε όλη την Ελλάδα για να την σβήσει τα επόμενα χρόνια από τον χάρτη.

αυτό όμως που δεν γνωρίζουν οι κακομοίρηδες εναπομείναντες Έλληνες ψηφοφόροι είναι ότι ακολουθεί και η αγροτική τους γη, που θα δοθεί ως πεσκέσι στους «μετανάστες», και θ' αγοραστεί μετά από το κεφάλαιο για φραγκοδίφραγκα. Αφού όσα και να δώσεις στον πεινασμένο που ήρθε από το πουθενά, θα δει το τυπωμένο χαρτί σαν το καθρεφτάκι ο ιθαγενής του μεσαίωνα!


Ακολουθούν τα μαύρα χρόνια του διεθνούς Τίποτα με μπόλικη τεχνητή νοημοσύνη για την καλύτερη εκμετάλλευση του πλούτου, όπως κλέβει ο άνθρωπος το μέλι από τις μέλισσες χρησιμοποιώντας καπνό, αντί χασίσι.


Έλληνα, αποχαιρέτα την Ελλάδα που γνώρισες κι αυτή την φορά ως μετανάστης στον τόπο σου, κι όχι στα ξένα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters