Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΟΣ ΙΟΓΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ; ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ)


Αυτός ο ιός είναι σίγουρα ένα βιολογικό όπλο … μαζί με το 5G.

Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η επανάστασή τους ήταν να χρησιμοποιήσουν ένα βιο-όπλο.
Αυτό το ξέσπασμα θα μπορούσε πιθανότατα να εκτίθεται ως μια ψεύτικη επίθεση εναντίον των αντιφρονούντων με την αμερικανική συνεργασία Big Tech / Deep State.


Στο Wuhan η Αστυνομία ξυλοκοπάει γυναίκα στο δρόμο
Wuhan Coronavirus – A Chinese Communist Party mafia-like police beats up a lady on the street

Η απελπισία των Κινέζων φαίνεται σε αυτήν την κοπέλα στο δρόμο ξεσπά σε κλάματα διότι έχασε τον πάτερα της και έχει να φροντίσει και την άρρωστη μητέρα της η οποία έχει ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά  της,  και λέει ότι δεν ανταποκρίνεται η θεραπεία που τους έδωσαν. Της χαρίζουν τελικά μερικές μάσκες
Live Update Coronavirus Outbreak – footage of a girl desperately crying on street as her dad died


Coronavirus: gouvernments and medias are liyng. Part 8
Εκατομμυριούχος Κινέζος  δηλώνει ότι το 60% των νεκρών είναι πλέον από τα σπίτια όχι από τα νοσοκομεία. Επίσης αναφέρει ότι δεν προλαβαίνουν να δουλεύουν τα κρεματόρια και τους βάζουν σε μαζικούς τάφους και τους καίνε. 30% πεθαίνουν ήδη στην μεταφορά τους από το σπίτι στο νοσοκομείο. Πόσοι  άραγε ακόμα θα μολυνθούν, λέει, όταν πλέον τους πετάνε από τις οικοδομές στους δρόμους και δεν κάνουν ούτε τον κόπο να τους κατεβάσουν με ασανσέρ.
Σκεφτείτε ότι ένα μόνο άτομο μόλυνε 70  άτομα στο κρουαζιερόπλοιο το γιαπωνέζικο  ενώ άλλα 60 μολύνθηκαν. Ανεπίσημα είναι 120 οι μολυσμένοι από τον ιό στο πλοίο. Οι δορυφόροι επάνω από το Wuhan φανέρωσαν την αλήθεια για τα πτώματα στα κρεματόρια που ασταμάτητα έμπαιναν.
Ανέφεραν ότι υπάρχουν 49 κρεματόρια στο Wuhan. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα: είναι 51 και στο κάθε ένα υπάρχουν 19 καυστήρες. Και 10 να υπάρχουν ο κάθε  καυστήρας καίει 200 άτομα, άρα πόσοι νεκροί έφτασαν την ημέρα εκεί. Παρατηρήθηκε στην ατμόσφαιρα υψιλά νούμερα από διοξείδιο του θείου. Από πού προέρχεται αυτό εφόσον όλη η βιομηχανία έχει νεκρωθεί; Άρα όλα είναι ψέματα. Μιλάμε για χιλιάδες νεκρούς.
the meaning of the number «1366» from Guo Wengui


760 Million People On Lockdown!


Μεταλλάσεται τώρα ο ιός και εμφανίστηκε μια καινούργια μορφή  η οποία φαίνεται να φέρνει αιφνίδιο θάνατο με ανακοπή της καρδιάς.
China’s Doctors Warn of Even-Deadlier Coronavirus Reinfection Causing Sudden Heart Attacks


Απολυμάνουν όλο το χρήμα στην Κίνα και αυτό θα γίνει και δικαιολογία για την κάρτα του πολίτη. Μια κοινωνία που δεν χρειάζεται πλέον χρήματα γιατί όπως βιώσαν αυτό με τον ιό μπορούν να τον κάνουν να μεταδοθεί εύκολα μέσω των χρημάτων που δίνουμε και περνούμε. Η λύση είναι μία φυσικά: το πλαστικό χρήμα, η κάρτα του πολίτη. Το σφράγισμα  για να είστε ασφαλείς και να μην κολλά ο ένας από τον άλλον. Δημιουργήσαμε το πρόβλημα (τον ιό)  και δίνουμε την λύση  με το σφράγισμα. Είδατε πόσο έξυπνα λειτουργεί το σύστημα της ελίτ παγκοσμίως;
China Begins Disinfecting Bank Notes, Quarantining Them for 14 Days


Έχετε  παρατηρήσει την έλλειψη κάλυψης των διαδηλώσεων του Χονγκ Κονγκ από τότε που η Κίνα κυκλοφόρησε αυτόν τον ιό; Όλοι αυτοί οι γενναίοι άνθρωποι  μαζεύονται και τους εξαφανίζουν.
Are We Witnessing A VIRAL PURGE?


What happened to one man’s family when he got the coronavirus in Wuhan


Γιατρός στην Κίνα είχε μαρτυρήσει ότι τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν ήδη τον Οκτώβριο του 2019 κανείς δεν έλεγε  τίποτα και σήμερα ακόμα λένε ψέματα για το πόσοι πραγματικά κόλλησαν και τον αριθμό των νεκρών.
班农疫情室采访美生化武器专家Dr Hatfill: “中国本可以用“社会隔离”控制,现在一切都太迟了。”


Το πρόβλημα, λέει η κοπέλα, δεν είναι ο ιός του κορόνα αλλά το καταραμένο κουμμουνιστικό διεφθαρμένο σύστημα στην Κίνα.
problem is not the coronavirus.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters