Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Όρος Σάστα. Το Ιερό, Μυστικιστικό Όρος της Αμερικής


Δεν έχει μόνο η Ελλάδα το «Άγιο Όρος» της, αλλά και η Αμερική. Στη βόρεια Καλιφόρνια βρίσκεται το θρυλικό Όρος Σάστα που θεωρείται σαν ένα από τα επτά ιερά βουνά του κόσμου και σύμφωνα με το θρύλο βαθιά κάτω από τη χιονισμένη κορυφή του βρίσκεται η μυστικιστική πόλη Τέλος, η οποία κατοικείται από την εξελιγμένη φυλή των Λεμουρίων και από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας.


 Γεμάτο από μύθους, θρύλους και από μια πλούσια λαϊκή παράδοση, το μυστηριώδες αυτό βουνό ελκύει χιλιάδες ανθρώπους από όλο το κόσμο να περάσουν κάποιο χρόνο στις μεγαλοπρεπείς και έντονα ενεργειακές πλαγιές του. Η περιοχή του βρίθει από «εσωτερικά εργαστήρια», παραστάσεις και συγκεντρώσεις εσωτερικών ομάδων ή και από την παρουσία απλών ανθρώπων που έρχονται στο ιερό βουνό για να νιώσουν την ισχυρή του ενέργεια και για να δυναμώσουν το πνεύμα τους. Εδώ θα συναντήσετε δεκάδες αστρολόγους, μασέρ, συμβούλους υγείας, βοτανοθεραπευτές, ομοιοπαθητικούς, ολιστικούς θεραπευτές, θεραπευτές «δονητικής κινησιολογίας», εργαστήρια «πνευματικής εναρμόνισης» και χρωματοθεραπείας, ιαματικά λουτρά, φυσικά προϊόντα και ό,τι είδος νεοποχίτικης δραστηριότητας μπορείτε να φαντασθείτε. 

Ακόμα μπορείτε, αν θέλετε, να ανέβετε σε ένα αερόστατο για μια «διαλογιστική πτήση» κοντά στο ιερό βουνό (Σάστα Βάλεϋ Μπαλούνς). Εδώ επίσης λειτουργούν διάφορες γνωστές εσωτερικές ομάδες όπως η «Δραστηριότητα της Εγώ Ειμί Παρουσίας», οι Πλανητικοί Πολίτες, η Αδελφότητα του Λευκού Ναού, η Ακτινοβόλα Σχολή των Ερευνητών και Υπηρετών, ο Συνασπισμός της Εκούσιας Προσπάθειας και ακόμα ένα μοναστήρι του Ζεν.



Οπαδοί της Νέας Εποχής συνωστίζονται στις πόλεις Γουήντ και Μάουντ Σάστα πάνω στις πλαγιές του μεγαλοπρεπούς βουνού και αναφέρουν διάφορες εσωτερικές εμπειρίες τους σε αυτό. Εδώ έχουν παρατηρηθεί θεάσεις UFO και Διδασκάλων της Ιεραρχίας, εμφανίσεις Λεμουριανών Τελοσιανών (από την υπόγεια πόλη του Τέλος), παράξενοι ήχοι, αποτυπώματα στο χιόνι από το υπερφυσικό τζάγκουαρ που συνοδεύει τον Σεντ Ζερμαίν (το οποίο θεωρείται γενικά «αιθερικό», αλλά μερικές φορές υλοποιείται και το έχουν δει αρκετοί κατασκηνωτές στις πλαγιές του χιονισμένου βουνού), διάφορες μυστηριακές φωνές από το πουθενά που καλωσορίζουν τους επισκέπτες και πλήθος άλλων παράξενων και ασυνήθιστων φαινομένων που δίνουν στο ιερό βουνό το θρυλικό του όνομα.


Μερικά Στοιχεία για το Βουνό

Το όρος Σάστα βρίσκεται στην οροσειρά Κασκέιντ στη Βόρεια Καλιφόρνια και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και υψηλότερα ηφαιστειακά όρη αυτής της οροσειράς.Βρίσκεται 535 χιλιόμετρα νότια του όρους της Αγίας Ελένης και 425 χιλιόμετρα βόρεια του Σαν Φρατζίσκο. Η μόνη γνωστή ιστορική του έκρηξη έγινε το 1786. Το ύψος του είναι 4.317 μέτρα

Από τον Οδηγό για μια Απόδραση στην Ύπαιθρο της Βόρειας Καλιφόρνιας του Τομ Στιένστρα, διαβάζουμε για το όρος Σάστα:


Το Όρος Σάστα είναι ο πραγματικός βασιλιάς των βουνών της Καλιφόρνια. Μαζί με το Όρος Ρανιέρ της Ουάσιγκτον και το Όρος ΜακΚίνλεϋ της Αλάσκας είναι ανάμεσα στα πιο μεγαλοπρεπή και δυνατά βουνά του δυτικού ημισφαιρίου.

Αισθάνεσαι αυτή τη δύναμη σε κάθε βήμα σου προς τη κορυφή. Αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να έχεις το σωστό εξοπλισμό και αυτό σημαίνει καρφιά στις μπότες σου και ένα τσεκούρι πάγου, που κάνει απολαυστικό το ανέβασμα του παγετώνα. Όσο περισσότερο χιόνι υπάρχει, τόσο ευκολότερο και διασκεδαστικότερο είναι το σκαρφάλωμα.

..Η κορυφή είναι εκπληκτική, μια σχετικά μικρή ηφαιστειακή χαράδρα στην οποία μπορείς να σκαρφαλώσεις. Σε καθαρές μέρες αισθάνεσαι σα να είσαι στη κορυφή της γης, βλέποντας σε μια απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων προς όλες τις διευθύνσεις...

Το Σάστα είναι επίσης ένα βουνό μυστηρίου, με ιστορίες για Λεμούριους και Γιακτάβιανς, νανοειδή όντα που λέγεται ότι ζουν στο εσωτερικό του. Ακόμα και η δημιουργία του είναι μυθική: Στη παράδοση των Ινδιάνων το βουνό δημιουργήθηκε όταν οι θεοί άνοιξαν μια τρύπα ανάμεσα στα σύννεφα και έκτισαν με τα κομμάτια της μια γιγαντιαία Ινδιάνικη σκηνή.


 Η καλύτερη στρατηγική είναι να ανέβεις μέχρι τη γραμμή των δένδρων στα 2.440 μέτρα και να εγκαταστήσεις μια βασική κατασκήνωση στο Χορς Καμπ, όπου μια φυσική πηγή θα σου παρέχει άφθονο νερό. Αρχίζοντας το σκαρφάλωμα κατά τις 4:30 το πρωί θα βρεθείς σε επτά με οκτώ ώρες στη κορυφή. Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι 11 χιλιομέτρων στο οποίο ανεβαίνεις πάνω από 1800 μέτρα ύψος. Θα θυμάσαι σε αυτό το κάθε σου βήμα!


Ιστορίες και Θρύλοι γύρω από το Όρος Σάστα

Και τι δεν αναφέρεται για το Όρος Σάστα: Θεάσεις ιπταμένων δίσκων, μυστικές σπηλιές γεμάτες χρυσάφι, χρυσοί θόλοι και υπερφυσικά όντα μέσα στο βουνό. Τα τελευταία είναι οι Λεμούριοι που βρήκαν πριν από χιλιάδες χρόνια καταφύγιο στο όρος Σάστα μετά από την πύρινη καταστροφή της ηπείρου τους και τη βύθισή της στα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού. Πολλά από αυτά τα όντα παρουσιάζονται σε ψυχικά άτομα, αλλά και σε «ανοιχτούς» και «θετικούς» επισκέπτες πάνω στο Όρος και συνομιλούν μαζί τους, διδάσκοντάς τους, αποκαλύπτοντάς τους διάφορα μυστικά ή αναθέτοντάς τους διάφορες «πνευματικές αποστολές». Μερικά από αυτά τα όντα έχουν υλοποιηθεί ξαφνικά μπροστά στα μάτια ορισμένων ανθρώπων.



Εδώ, στις πηγές Γουίντοου Σπρινγκς, στις νοτιοανατολικές πλευρές του Όρους, συνάντησε ο Γκάι Μπάλαρντ τον αναληφθέντα Διδάσκαλο Σεντ Ζερμαίν. Ο Μπάλαρντ περιγράφει στο βιβλίο του Αποκεκαλυμμένα Μυστήρια, που το έγραψε με το ψευδώνυμο Γκόντφρη Ρέι Κινγκ τις εμπειρίες του πάνω στο όρος Σάστα, πώς εισήχθηκε στην Αδελφότητα του Όρους, που αποτελεί ένα κλάδο της Μεγάλης Λευκής Στοάς, και πώς δημιούργησε αργότερα το Ίδρυμα του Σεντ Ζερμαίν και την οργάνωση της ομάδας "Δραστηριότητα της Εγώ Ειμί Παρουσίας".


Τα σύννεφα πάνω από το όρος παίρνουν κάθε τόσους φανταστικούς και μαγευτικούς σχηματισμούς. Έχουν φωτογραφηθεί μορφές σαν άγγελοι να κατεβαίνουν και να μπαίνουν μέσα στο Όρος, σαν ιπτάμενοι δίσκοι κ.ο.κ. Έτσι κι αλλιώς αναφέρονται πολλές θεάσεις UFO στο Όρος. και οι ίδιοι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν να πουν πολλά γι’ αυτό. Ορισμένα επίσης «θετικά» άτομα στη πόλη του Όρους Σάστα υποτίθεται πως δέχονται τηλεπαθητικά μηνύματα από την υπόγεια πόλη του Τέλος.

Αρκετοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι ακούγεται μέσα από το βουνό ένας βόμβος «σα να δουλεύει μια «μηχανή», «σα να έγινε μια υπόγεια έκρηξη» ή «σα να βρίσκεσαι κοντά στο πυροβολικό..». Άλλοι πάλι άνθρωποι έχουν μιλήσει για φώτα που βγαίνουν από σχισμές μέσα από το βουνό, ή ακόμα για αόρατους ναούς οι οποίοι γίνονται μερικές φορές ορατοί.



Κάτω όμως από το όρος Σάστα υποτίθεται ότι δε ζουν μόνο οι Λεμούριοι, αλλά και οι νάνοι Γιακτάβιανς, οι οποίοι θεωρούνται σαν οι καλύτεροι κατασκευαστές καμπάνων στο κόσμο. Έχουν αναφερθεί πολλά για τους ήχους αυτών των καμπάνων. Αναφέρεται επίσης η ιστορία ενός νάνου που βοήθησε στη θεραπεία ενός παιδιού τα Χριστούγεννα, ενώ ένας δεύτερος νάνος αυτοπαρουσιάσθηκε σε μερικούς ανθρώπους που έκαναν πικ-νικ πάνω στις πλαγιές του Όρους, σαν ο Pelleur, ο Κύριος της Σοφίας της Λεμουρίας.

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters