Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

25χρονος Ισραηλινός με… “φωτοστέφανο” κυκλοφορεί ανάμεσα μας!

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να βγαίνει στα κανάλια και τα ράδια, και να δηλώνει ότι η κυβέρνηση του νοιάζεται για τους δανειολήπτες και θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην χάσει ο κόσμος τα σπίτια του, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική

Και όχι μόνο ο ιδιοκτήτης θα χάσει το σπίτι του, αλλά και ο νοικάρης του θα πεταχτεί στο δρόμο. Προς γνώση και συμμόρφωση όσων λένε καλά να πάθουν όσοι δανείστηκαν, εμείς οι έξυπνοι γιατί μείναμε στο ενοίκιο και γιατί πρέπει να πληρώσουμε τα δάνεια των άλλων;
Να, λοιπόν, γιατί κι εσένα πρέπει να σε νοιάζει. Η ηθοποιός Σοφία Γεωργοβασίλη μοιράστηκε στο προφίλ της στο facebook μια ιστορία που βίωσε από πρώτο χέρι:

Εχτές βιώσαμε κάτι ασύλληπτο, που μέχρι τώρα ήταν στη σφαίρα του θεωρητικού και φαντάζομαι πολλοί άνθρωποι το έχουν βιώσει και θα το βιώσουν με ακόμα χειρότερο τρόπο. Πρωί πρωί, χτυπάει δικαστικός επιμελητής το κουδούνι φίλης. Ήταν παρέα με δύο αστυνομικούς της περιοχής [Εξάρχεια] και ένα παιδί, περίπου 25 ετών, απο το Ισραήλ. Η φίλη ανύποπτη άνοιξε την πόρτα. Της είπαν να πάρει δυό τρία πράγματα και να φύγει γιατί το σπίτι, στο οποίο μέχρι τώρα κατοικεί με ενοίκιο, αγοράστηκε απο το παιδί, τον Οκτώβρη, σε πλειστηριασμό. Έτσι, ψυχρά. Η φίλη μετά τα πρώτα εγκεφαλικά [η πρώην ιδιοκτήτρια δεν της είπε ποτέ τίποτα] τους ζήτησε να έρθουν αργότερα γιατί αυτό που της λένε δε μπορεί να το διαχειριστεί και να μιλήσουν πρώτα οι δικηγόροι τους. Καλεί τους φίλους της [εμάς] και πάμε ετοιμοπόλεμοι. 
Ξανάρχεται ο επιμελητής μαζί με το παιδί και της λέει πως ο δικηγόρος του παιδιού μίλησε με τον δικηγόρο της και πως εντάξει, μπορεί να παραμείνει για δύο ακόμη μήνες, αυστηρά. Της εξηγεί ότι το παιδί πήρε κι άλλο ένα διαμέρισμα στον 1ο όροφο, στην ίδια πολυκατοικία, που ανήκε κι αυτό στην ιδιοκτήτρια πριν τα πάρει η τράπεζα, και πως θα τα κάνει ερ μπι εν μπι και τα δύο. 
Η φίλη, μέσα στο σοκ της, ζήτησε απο το παιδί αν μπορεί τουλάχιστον να μείνει ένα τρίμηνο ακόμα γιατί της ήρθε κάπως απότομα αυτή η “έξωση”. Το παιδί είπε πως την καταλαβαίνει αλλά του είναι πολύ δύσκολο αυτό γιατί θέλει να ξεκινήσει να τα φτιάχνει οπότε θα χάσει χρόνο…
Ο επιμελητής, της είπε ότι το παιδί αυτό είναι ένας καλός άνθρωπος και πως είναι τυχερή γιατί θα μπορούσε να τη διώξει επιτόπου αλλάζοντας την κλειδαριά [στο σπίτι η φίλη ζεί τα τελευταία 7 χρόνια]. Της ζήτησε λοιπόν, να ευχαριστήσει το παιδί γιατί είναι είναι ένας άγιος άνθρωπος που την αφήνει να μείνει παραπάνω και πως έχει φωτοστέφανο πάνω απο το κεφάλι του.

Κατεβήκαμε μαζί με τη φίλη στον 1ο όροφο να δούμε το άλλο διαμέρισμα. Το έχει νοικιάσει μια μεγάλη οικογένεια απο τις Φιλιππίνες, απ’ τον Σεπτέμβρη. Κι αυτοί εξαπίνης. Η μητέρα της οικογένειας καθόταν στο τραπέζι και κρατούσε το κεφάλι της απελπισμένη. Ήταν όλοι τους μουδιασμένοι. Ο επιμελητής, τους είπε να έχουν φύγει μέχρι τη Δευτέρα. 
Γιατί τα φωτοστέφανα δεν ανάβουν μπροστά σ’ όλες τις περιπτώσεις. Και γιατί οι ίδιοι δε μπορούσαν [και λόγω γλώσσας] να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους με τον τρόπο που το έκανε η φίλη. Η οποία φυσικά το ψάχνει με δικηγόρους, ενημερώνοντας παράλληλα και την οικογένεια απο τις Φιλιππίνες για τα δικαιώματά τους.
Απο τον ερχόμενο Μάιο θα σβήσουν κι όσα φωτοστέφανα έχουν ξεχαστεί ανοιχτά. Αλλά όπως είπε κι ο Άδωνις, το είπαν απο τώρα για να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας.
ΑΥΤΟ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
Κινέζικα και Ισραηλινά “αγγελούδια” αγοράζουν αβέρτα κουβέρτα τα σπίτια των … σατανικών Ελλήνων, που πίστεψαν στο σύστημα κι είχαν το θράσος να δανειστούν για να αποκτήσουν σπίτι, αφού φυσικά κρίθηκαν αξιόπιστοι πελάτες από τις τράπεζες. 
Η τιμή που τα αποκτούν τα αγγελούιδα είναι εξευτελιστική και δεν προσφέρθηκε στα “θύματα” των τραπεζών, που αναιδώς ξανανοίγουν την στρόφιγγα και διαφημίζουν εκ νέου στεγαστικά δάνεια, όταν σκοπεύουν να σαρώσουν τα σπίτια των παλιών.
Ένας κόσμος “αγγελικά” πλασμένος, με τις ευλογίες της Θεϊκής κυβέρνησης, και πλήθος αγίων να αρπάζουν τα σπίτια των πτωχευμένων. Εύγε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters