Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Στρατός από «χρυσάφι»: Το ασύλληπτο ποσό που ζήτησε Τραμπ από την Ιαπωνία ώστε να συνεχίσει να την προστατεύει

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από την Ιαπωνία να τετραπλασιάσει τις ετήσιες πληρωμές για την παραμονή των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων, περίπου στα 8 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του “Foreign Policy.”
Οι πιέσεις Τραμπ εντάσσονται στις προσπάθειες της αμερικανικής κυβέρνησης για την αύξηση των αμυντικών δαπανών των συμμάχων της.

Η συμφωνία που βρίσκεται σε ισχύ για την παραμονή 54.000 Αμερικανών στρατιωτών, στην Ιαπωνία λήγει τον Μάρτιο του 2021.
Η αμερικανική απαίτηση γνωστοποιήθηκε στους Ιάπωνες αξιωματούχους κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην περιοχή, ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον, τον περασμένο Ιούλιο.
Τον Μπόλτον συνόδευε ο Ματ Πότινγκερ που ήταν τότε, ο διευθυντής Ασίας για το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters