Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Τζορτζ Σόρος: Το καμπαλιστικό και αδίστακτο πιόνι των Ρόθστσιλντ

Αυτοί που δεν κοιμούνται όρθιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η σημερινή πραγματική παγκόσμια εικόνα και κατάσταση είναι προ-πολεμική. Ζοφερή. Εκρηκτική. Η Νέα Τάξη προελαύνει υπογείως και αφανώς. Η επόμενη φάση του σιωνο-προσχεδιασμένου Γ’ ΠΠ πλησιάζει. Τα ασύλληπτα επερχόμενα βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού μας. Οι διεθνείς Σιωνιστές προχωρούν προγραμματισμένα και ακάθεκτα. Τα προαιώνια σχέδιά τους υλοποιούνται βήμα-βήμα. Καταλεπτώς.

Και παρότι σκοπίμως μας το κρύβουν επιμελώς, από τους συντριπτικά πολλούς, ο πλανήτης βρίσκεται σε μια πρωτόφαντη πολεμική αναταραχή. Στο ανοιχτό κόκκινο.
Μέσα σε αυτόν τον παγκόσμιο προπολεμικό πολεμικό συρφετό και επερχόμενα, πολλοί είναι οι βασικοί παίκτες. Και σχεδόν αμέτρητοι οι απανταχού πράκτορες-πιόνια: Τα εκτελεστικά όργανα. Κορυφή όλων των νεοταξιτών της γης είναι η περιβόητη οικογένεια των καμπαλιστών κοσμοκρατόρων Ρόθστσιλντ. Όσοι το έψαξαν, ξέρουν πολύ καλά ότι τα δύο βασικά εργαλεία τους είναι η αθέατη Βουλή των Ρόθστσιλντ και ο πασίγνωστος ΟΗΕ. Περιφερειακός παίκτης-και-μπροστινός είναι ο διαβόητος Τζορτζ Σόρος.
Ναι. Ο Εβραίος εωσφοριστής Σόρος: Το πιο ενεργό, διάσημο, αδίστακτο, πολυσυζητημένο και παρένθετο πρόσωπο της δυναστείας των Εβραίο-Ρόθστσιλντ σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο εν λόγω παγκόσμιος ανθύπατος εργάζεται μέρα-νύχτα με την πλέον αγαπημένη ανά τους αιώνες επιθυμία και στόχο των περιλάλητων Ρόθστσιλντ: Τις αλλαγές συνόρων! Αφού, όπως έλεγε ο Γενάρχης των Ρόθστσιλντ, Άμσελ Μάγιερ (1744-1812), τα πάρα πολλά λεφτά και οι αμύθητες περιουσίες γίνονται μόνον όταν «το αίμα κυλάει στους δρόμους».
Ο Τζορτζ Σόρος γεννήθηκε το 1930. Το πραγματικό του όνομα είναι Γκυόργκυ Σβαρτς. Είναι Ούγγρος Αμερικανοεβραίος. Μέγας κερδοσκόπος. Και φυσικά, όπως εσκεμμένα κάνουν και όλοι ανεξαιρέτως οι νεοταξίτες που υπηρετούν τις απανταχού στοές και τις μυστικές εταιρείες, έτσι και ο ίδιος αυτοπροβάλλεται ως δήθεν μέγας φιλάνθρωπος. Πρόκειται για τον μέγα σπόνσορα που ξοδεύει δισ. ευρώ για να κατακλύσει η Ευρώπη και ειδικά η Ελλάδα με πρόσφυγες, μουσουλμάνους, λαθρομετανάστες κοκ. Πρόκειται, επίσης, και για έναν πρωτοστάτη και σκοτεινό πολέμιο της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας.
Λόγου χάρη, η συμφωνία των Πρεσπών και η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ήταν για καιρό μια πολύ αγαπημένη του ενασχόληση και υπόθεση. Με το ίδρυμά του «Open Society» να δίνει ένα μοναδικό ρεσιτάλ πολιτικών παρεμβάσεων και διπλωματικών κατευθύνσεων. Η αλήθεια: Ο Σόρος πάντα ενεργεί ως αταλάντευτος εντολοδόχος και μπροστινός των σκοπίμως αθέατων Ρόθστσιλντ. Μάλιστα δε, η διείσδυσή του στα Βαλκάνια έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που πλέον από τα παρασκήνια ελέγχει εξολοκλήρου Αλβανία, Σκόπια και Μαυροβούνιο.
Προχωρώ. Η Ρωσία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Σόρος για αδικήματα σε βάρος της χώρας που σχετίζονταν με χειραγώγηση της αγοράς μέσω παραγώγων. Η πραγματικότητα: Ο πράκτορας των Ρόθστσιλντ Σόρος εργάζεται συστηματικά και ασταμάτητα για την ανατροπή της παλαιάς παγκόσμιας τάξης και για την εγκατάσταση της Νέας Τάξης Πραγμάτων (NWO) με κάθε μέσο και τρόπο, όπως: εκβιασμοί, δωροδοκίες, εκφοβισμός, κάθε μορφής απειλές και άλλα πολλά που δεν γράφονται αλλά που πολύ ευκόλως εννοούνται..
Σας υπενθυμίζω, εισέτι, ότι όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία και τα Σκόπια εμφανίσθηκαν για πρώτη φορά στον χάρτη, ο πρώτος που έσπευσε ως αρωγός του τότε προέδρου Γκλιγκόροφ ήταν ο Τζορτζ Σόρος. Τότε που ο Ελληνισμός σύσσωμος αγωνιζόταν να υπερασπιστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια, αντίπαλός μας δεν ήταν ο Γκλιγκόροφ αλλά το αδίστακτο ενεργούμενο και προϊστάμενος αρχιερέας της ΝΤΠ: ο κ. Σόρος. Σήμερα, ο εν λόγω μεγαλοεπενδυτής χρησιμοποιεί κυρίως τον ψυχάκια και επίσημο ντίλερ ναρκωτικών Έντι Ράμα ως το υπερ-τοπικό πιόνι και παράγοντα για την περεταίρω αποσταθεροποίηση της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.
Τι να πρωτοθυμηθούμε για τα σκοτεινά μυστικά και τις πράξεις του επαγγελματία και μέγα κερδοσκόπου Τζωρτζ Σόρος. Ήταν ο στραγγαλιστής της βρετανικής στερλίνας το 1992. Υπήρξε ο υπερταμίας-ανδρείκελο της Νέας Τάξης που χρηματοδότησε την ειρηνική μετάβαση από τον εβραιο-κομμουνισμό στον σιωνο-καπιταλισμό κατά την κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ. Έδρασε ως το γεράκι της επενδυτικής που συνδέθηκε με την προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον στις τελευταίες εθνικές εκλογές των ΗΠΑ.
Ήταν ακόμη ο άνθρωπος που πυροδότησε της οικονομική κρίση της Μαλαισίας. Και κατά την τότε καταστροφική ασιατική κρίση, του έτους 1997, το εθνικό νόμισμα «ρινγκίτ» έχασε το 45% της αξίας του. Ο ίδιος ξετίναξε, ομοίως, την Τράπεζα της Ταϊλάνδης και το νόμισμά της έχασε πάνω από το 60 % της αξίας του. Αυτός έκανε επιπλέον και την απόπειρα καταστροφής της οικονομίας του Χονγκ Κονγκ το 1998. Ήταν την ίδια χρονιά, όπου ο Σόρος έβγαλε μερικές ακόμα «καραβιές» χρημάτων, διαθέτοντας εσωτερική πληροφόρηση για την εξαγορά της γαλλικής τράπεζας Societe Generale. Και πάει λέγοντας…
Ο γνωστός για τις εξαιρετικά ανθελληνικές του θέσεις Σόρος κατευθύνει μια νεοταξίτικη συνομοταξία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) ή το πολυαγαπημένο του σπορ. Που η παγκόσμια δράση τους κινείται με φυτεμένες περιφερειακές μαριονέτες-δούλους, οι οποίοι χύνουν το αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων απλά και μόνον για να προχωρήσει το τριπλό παγκόσμιο σχέδιο-στόχο των διεθνών Σιωνιστών: 1. Γ’ ΠΠ. 2. Σφράγισμα-τσιπάρισμα. Και, 3. Παγκόσμια δικτατορία του Εβραίου αντίχριστου.
Με καταματωμένα χρήματα, οι εν λόγω ΜΚΟ-οπερέτες παίζουν θαυμάσια τον ρόλο τους, κάνοντας λόγο στα κείμενά τους: για ελληνικό σοβινισμό, για ρατσισμό, για εθνικιστική υστερία, για απάνθρωπη μεταχείριση των λαθρομεταναστών, κοκ. Δεν είναι συνεπώς τυχαίο που ο ιδρυτής του ιδρύματος Open Society Foundation, Τζορτζ Σόρος, έχει αναλάβει και την «προστασία των μεταναστών» στην Ελλάδα που αφήνονται ελεύθεροι από τις δομές και τα κέντρα διαμονής με το δίκτυο Solidarity Now.
Εδώ και δεκαετίες, ο εντολοδόχος των Ρόθστσιλντ για τα Βαλκάνια έχει κάνει χρυσές γεωπολιτικές δουλειές. Λόγου χάρη, στο Κόσοβο, από το 1991, χρηματοδότησε με ποσά που ξεπερνούν τα 700 εκατ. ευρώ δεκάδες ΜΚΟ που προπαγάνδιζαν την εξέγερση των εκεί Αλβανών και τη συνεπακόλουθη εγκατάσταση της διεθνούς δύναμης στην περιοχή. Επίσης, στο Μαυροβούνιο, η περίοδος πριν την ανεξαρτησία του (2006) σημαδεύτηκε από την έντονη ανάμειξη του Σόρος στη δημιουργία ΜΚΟ, όπως είναι λχ. οι: CEDEM, Helsinki Committee for Human Rights, Human Rights Action και Hominem Querum. Στα Σκόπια, ο Σόρος χρηματοδοτεί αφειδώς οργανώσεις όπως είναι οι Helsinki Committee, Centre for Multicultural Understanding, Association for Democratic Initiatives, κλπ.
Την τόσο μισητή τους Ελλάδα, ο Τζ. Σόρος μαζί με την παρέα του θέλουν να την μετατρέψουν σε μια εξεγερμένη ισλαμική αποικία πριν φθάσουμε στον φρικτό Γ’ ΠΠ. Γι’ αυτό ο ίδιος χρηματοδοτεί ανθελληνικές οργανώσεις όπως είναι λχ το Helsinki Committee, αλλά και άλλες ΜΚΟ που βρίσκονται στην «Ζώνη του Λυκόφωτος» που ως κύριο σκοπό τους έχουν την αποσταθεροποίηση και την καταστροφή της Ελλάδος. Για παράδειγμα, στην χώρα μας, το ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος έχει αποτελέσει τον κύριο χρηματοδότη της ΜΚΟ «Ανοιχτή Κοινωνία»: ένθερμο υποστηρικτή του «Ουράνιου Τόξου» όσο, ομοίως, και της ιδέας περί ύπαρξης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.
Επίσης, μέσω των δικών του ΜΚΟ, διείσδυσε στο εκπαιδευτικό σύστημα των χωρών των Βαλκανίων. Έτσι όπως γίνεται δηλαδή και στην Ελλάδα, με την προσχεδιασμένη προσπάθεια αλλαγής των σχολικών βιβλίων και ειδικότερα της ιστορίας. Σημειώνεται ακόμη ότι στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν ότι χρηματοδοτούνται από τον Τζ. Σόρος. Γιγάντιος και καθοριστικός ήταν, εισέτι, ο ρόλος του Σόρος στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών όσο επίσης και στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Με τους Σκοπιανούς να μαθαίνουν, πλέον, ότι πρόγονοί τους ήταν ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης, κλπ.
Πέραν αυτών, θα αναφερθώ εν συντομία σε μια ειδική περίπτωση ή σε ένα ακόμη διάσημο και επίχρυσο πιόνι του Σόρος: Τον Β. Όρμπαν. Και λέγω πιόνι, άσχετα με το εάν εξωτερικά άλλα φαίνονται, άλλα λέγονται, διαφημίζονται ή μας δείχνουν συστηματικά στις ειδήσεις τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Και όλα αυτά τα ψέματα και οι αναλήθειες, για τα μάτια του άδολου και εν αγνοία τελούντος κόσμου.
Όταν λέμε Όρμπαν, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για τον πολυδιαφημισμένο και γενναίο υπερασπιστή της Ουγγαρίας και της Ευρώπης απέναντι στους πολύ κακούς μουσουλμάνους και μετανάστες-εισβολείς. Ναι αναφέρομαι στον εν λόγω κύριο που πρόσφατα χαιρέτισε στρατιωτικά τον Ερντογάν. Ο λαϊκός ηγέτης που έχει κερδίσει τρεις φορές τις εκλογές στη χώρα του: διότι επί της ουσίας και αυτός υπηρετεί με το αζημίωτο τη ΝΤΠ! Και αυτό: κατά το άκρως αγαπημένο των νεοταξιτών: το «διαίρει και βασίλευε»! Διότι: Κάποιοι πρέπει να έχουν τις σωστές πολιτικές θέσεις, όπως λχ το «έξω οι μετανάστες!» και κάποιοι άλλοι το άκρως αντίθετο. Ε!, σε συνεχή σύγκρουση να βρισκόμαστε..
Λοιπόν. Ο «μουσουλμανοφάγος» Όρμπαν είχε ανακηρύξει το 2017 «έτος απομάκρυνσης του Σόρος». Κλπ. Αλλά, πέραν όλων των άλλων και για να μη χάνουμε άσκοπα την ώρα μας, διαβάστε και το ακόλουθο: ο Όρμπαν είχε κάνει σπουδές στην Οξφόρδη με υποτροφία ΜΚΟ του …Σόρος. Κατά τα έτη 1989 και 1990. Τέλος! Και όποιος κατάλαβε, το κατάλαβε. Δεν υπάρχει εδώ χώρος για να γράψω περισσότερα επί αυτού του θέματος.
Εν κατακλείδι, ένα μόνον θα γράψω και θα υπογράψω: Δεν υπάρχει, πλην του Ορθοδόξου προέδρου Πούτιν, ούτε ένας ηγέτης του κόσμου σήμερα που να μην είναι δικός τους. Πιόνι τους. Ή, δηλαδή, κάποιος που να μην ελέγχεται απολύτως από τους Ρόθστσιλντ (Σόρος, κλπ) και τη ΝΤΠ. Το ξαναγράφω: Ούτε ένας!
Όλοι οι ανά τον κόσμο ηγέτες είναι εκτελεστικά πιόνια και εργάζονται συστηματικά για την προσχεδιασμένη και τεχνητή άνοδο του εθνικισμού όσο και των αιματηρών μετέπειτα εθνικών διαιρέσεων και διενέξεων. Αποστολή τους είναι να προκαλέσουν την σύγκρουση μεταξύ των λαθρομεταναστών και των γηγενών πληθυσμών προκειμένου, μέσα από το τεχνικώς δημιουργηθέν κοινωνικό χάος, τους αμέτρητους θανάτους και το αίμα των αθώων που θα προκύψουν από τον εν εξελίξει Γ’ ΠΠ, ώστε να επιβληθεί η παγκόσμια δικτατορία των σιωνιστών για να έρθει δήθεν ειρήνη στον κόσμο.
Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters