Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ρώσος Πρέσβης Τσίζωφ: Ο Tραμπ θα εγκαταλείψει τους Έλληνες, όπως έκανε με τους Κούρδους...

Το εχουμε γραψει, και ξαναγραψει, και θα το ξαναγραφουμε, μεχρι να το καταλαβουν καποιοι ηλιθιοι......
Μην υπολογιζετε, σαν συμμαχους, τους Αμερικανους...
Μονο το δολαριο τους, τους ενδιαφερει....
ΟΧΙ η Ελλαδα !
Διαβαστε...

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Ρώσου πρέσβη στην ΕΕ....
Είναι λάθος η συμφωνία αμυντικής συνεργασίας που υπέγραψε η Ελλάδα με τις ΗΠΑ....

Από τη Ρόδο όπου παρευρέθη στο Διεθνές Φόρουμ "Διάλογος Πολιτισμών" ο Ρώσος πρέσβης Βλαντίμιρ Τσίζοφ απηύθυνε προειδοποίηση προς την Ελλάδα ότι οι ΗΠΑ ενδέχεται να την εγκαταλείψουν όπως ακριβώς συνέβη με τους Κούρδους.


Στη συνέντευξη που έδωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Τσίζοφ δήλωσε συγκεκριμένα σχετικά με την τουρκική επέμβαση στη βορειοανατολική Συρία και την απόφαση των ΗΠΑ να εγκαταλείψουν τους Κούρδους:
"Πρέπει το πρόβλημα να επιλυθεί με τον διάλογο. Επίσης, η ΕΕ δεν συμπεριλαμβάνει την κυβέρνηση της Δαμασκού στους εταίρους των διαπραγματεύσεων και εμείς φυσικά την συμπεριλαμβάνουμε. Είμαι έτοιμοι να μεσολαβήσουμε μεταξύ της Άγκυρας και των Κούρδων και μεταξύ των Κούρδων και της Δαμασκού.

Εμείς προειδοποιήσαμε τους Κούρδους ότι οι Αμερικανοί θα τους εγκαταλείψουν. Και εδώ, στη Ρόδο, μπορώ προσωπικά να προειδοποιήσω τους Έλληνες σχετικά με αυτό, ότι θα έχουν την ίδια μοίρα με τους Κούρδους".

Σχετικά με τη συμφωνία αμυντικής συνεργασίας που υπέγραψε η Ελλάδα με τις ΗΠΑ κατά την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο στην Αθήνα, ο Ρώσος πρέσβης στην ΕΕ απάντησε:

Πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Φυσικά, θα πρέπει να ρωτήσετε την ελληνική πλευρά για τους λόγους για τους οποίους έλαβε μια τέτοια απόφαση. Αλλά δεν αποκλείω την πιθανότητα ότι το έκαναν εν μέσω εντάσεων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Τουρκίας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η απόφαση είναι καλά ζυγισμένη για το μέλλον.





πηγη 
https://apagoreuetai-group.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters