Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Έλαβε τέτοιο non - paper ο Μητσοτάκης;;; Οι... "φίλοι μας" οι Αμερικάνοι, μας ετοιμάζουν νέο... ΜΑΤΙ;;; S.O.S. ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!


Δηλαδή, δεδομένου ότι Μητσοτάκης και Πικραμμένος (ο δεύτερος ως αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης) και όχι μόνον, είναι ΓΕΡΜΑΝΟΛΑΤΡΕΙΣ, μας πάνε για... νέο ΜΑΤΙ;;;

ΠΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κύριε Κωνσταντινίδη, πως γνωρίζετε για το ... non paper 
των "φίλν μας" των Αμερικανών;;; 

Αυτό το πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο μόνο με τεχνητά μέσα θα μπορούσε να προκληθεί.

Πριν από λίγες ώρες non-paper του US Department of Defense με παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη εστάλη στο Μέγαρο Μαξίμου σύμφωνα με το οποίο η Washington απειλεί με κλιμάκωση των ασύμμετρων απειλών μέσα στο Σαββατοκύριακο στη περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση δεν ευθυγραμμιστεί πλήρως με τους ΝΑΤΟϊκούς τυχοδιωκτισμούς στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Συνεπώς δεν εκπλήσσει κανέναν η πρόσφατη προειδοποίηση του State Department αμέσως μετά τις ευρωεκλογές για στρατιωτικά αντίποινα την επομένη των εθνικών εκλογών. 

John Constantinides 


https://attikanea.blogspot.com/2019/07/non-paper-sos.html 


https://kyklwpas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters