Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Παγκόσμιος σάλος με τις δηλώσεις της Μέρκελ – Τι έρχεται στον πλανήτη; BINTEO


Και όμως συνέβη στην Ιαπωνία…

Η Γερμανίδα καγκελάριος, η οποία προβάλλεται πολύ στην Ελλάδα ως κυρίαρχη πολιτικός στην Ευρώπη, προειδοποίησε για τους κινδύνους που θα διέτρεχε ένας «διαφανής πολίτης» από την ανεξέλεγκτη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης αλλά και την εμφύτευση μικροτσίπ στον εγκέφαλο.


Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Τόνισε πως οι άνθρωποι πρέπει να διατηρήσουν το πάνω χέρι, σύμφωνα με την Deutsche Welle.

«’Ο,τι κάνουμε πρέπει να εξυπηρετεί τον άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μέρκελ κατά την διάρκεια συζήτησης με φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Κέιο του Τόκιο.

«Κάποια μέρα θα μπορούμε ασφαλώς να διαβάζουμε τις σκέψεις των ανθρώπων», είπε η Μέρκελ και προσέθεσε: «Αν όλες οι σκέψεις μπορούν να διαβαστούν από όλους, πρέπει να αναρωτηθούμε: ‘Το θέλουμε αυτό; Τι σημαίνει αυτό για την κοινωνική αλληλεπίδραση;»


«Αν έχω ένα τσιπ στο μυαλό μου ώστε να μπορώ να σκεφτώ πιο γρήγορα ή να σκεφτώ καλύτερα, είμαι άραγε ο ίδιος άνθρωπος; Πού τελειώνει η ανθρώπινη φύση μου;» διερωτήθηκε η καγκελάριος. «Αυτά είναι θέματα που νομίζω ότι θα πρέπει να δούμε.», συμπλήρωσε.


Τι συνέβη θα διερωτηθεί κάποιος;


Η Μέρκελ τάσσεται υπέρ της ανθρωπότητας και ξεμπροστιάζει τις συνωμοσίες του πλανήτη;


Μήπως να γράψει κανένα άρθρο στο el.gr;


Η απάντηση είναι πως η Μέρκελ παρουσιάζει το πρόβλημα, για το οποίο καιρό τώρα προειδοποιεί το el.gr του Δημοσθένη Λιακόπουλου, προκειμένου να δοθεί αργά ή γρήγορα η «λύση».


Για να μην είναι ανεξέλεγκτη η τεχνητή νοημοσύνη και τα εξελιγμένα μικροτσίπ-βιοτσίπ μέσα μας, θα πρέπει μία παγκόσμια αρχή να διαχειρίζεται όλα αυτά, φυσικά για το «καλό των ανθρώπων».


Για του λόγου το ασφαλές, η Μέρκελ τάχθηκε υπέρ μιας διεθνούς προσέγγισης για την προστασία μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων, στην τεχνητή νοημοσύνη για παράδειγμα.


«Αυτά είναι πράγματα που εντέλει μπορούμε να προωθήσουμε μόνο μαζί διεθνώς», είπε η Μέρκελ. «Αν ο καθένας μαγειρεύει τη δική του σούπα, θα καταστραφούμε», κατέληξε.


Όλοι μαζί λοιπόν! Βάσει παγκόσμιων κεντρικών οδηγιών, προφανώς.


Που οδηγεί συνήθως αυτό;




ΦΩΤΟ: eurokinissi

el.gr


https://www.triklopodia.gr

https://kyklwpas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters