Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας (Ντοκιμαντέρ)Η ιστορία των Χαζάρων και ειδικά η ιστορία της Χαζαρικής Μαφίας, του μεγαλύτερου συνδικάτου Οργανωμένου Εγκλήματος παγκοσμίως, στο οποίο μεταμορφώθηκε η Χαζαρική ολιγαρχία με την ανάπτυξη του Βαβυλωνιακού μαγικού χρήματος, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τα βιβλία της ιστορίας.
Ίσως το πιο αφυπνιστικό βίντεο για την παγκόσμια δυναστεία που βιώνουμε διαχρονικά! Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας - Ιουλιανός Βουδούρης (Ντοκιμαντέρ - στην Ελληνική)

Βίντεο:
Ιουλιανός Βουδούρης


Έκοψαν το βίντεο.... :)

VIMEO
Γειά σας κ. Ιουλιανέ Βουδούρη,

Το βίντεο σας " Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας - Έκδοση ΙΙ - Ιουλιανός Βουδούρης" αφαιρέθηκε διότι παραβίαζε τους κανονισμούς μας.

Ο λόγος: Δεν μπορείτε να ανεβάζετε βίντεο που εμπεριέχουν μίσος, ή προκαλούν μίσος ενάντια σε άτομο ή ομάδα.

κλπ-κλπ

σμ: Βασικά χαίρομαι γιατί αν έλεγα μπούρδες δεν θα το έκοβαν. :)


ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ!

ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΗΓΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΗΚΕ..
ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ


        Hi! We're Wistia. We provide business video hosting to attract, engage, and delight
        Learn More


Ιουλιανός Βουδούρης
https://ellaniapili.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters