Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 429.467 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΑΞ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ



Οι συριζαίοι φεύγουν και δεν θέλουν ν’ αφήσουν πίσω τους καμιά «εκκρεμότητα». Στα πλαίσια αυτά, και με πίστη στο σλόγκαν «υπάρχουν λεφτά για τα δικά μας παιδιά», το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής (του Νίκου Παππά) ενέκρινε νέα επιχορήγηση, συνολικού ύψους 429.467 ευρώ σε διάστημα ενός μήνα, στην εταιρεία Green Pixel Productions, «για την παραγωγή ελληνικών τηλεοπτικών σειρών», στην οποία –όλως τυχαίως- σκηνοθέτης είναι ο γιός του Τέρενς Κουάξ-Κουάξ!
Είπες τίποτα κοροϊδάκι, που είσαι άνεργο αλλά δεν τυγχάνεις τέκνο υπουργάρας της αριστεράς κι έτσι δεν παίρνεις ούτε φράγκο;

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters