Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ανύπαρκτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ)

Δείτε άλλα κόλπα… Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (Π.Ο.Π.Σ.). Η ιστοσελίδα τους δημιουργήθηκε το 2016. Το τελευταίο άρθρο που ανέβηκε ήταν πριν από 2 χρόνια. Στη σελίδα που αναφέρονται οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας …ΤΙΠΟΤΑ. Η σελίδα με Άρθρα των Μελών… ΤΙΠΟΤΑ. Όπως και σχεδόν όλες οι υποσελίδες του site. Ακόμα και ο ταχυδρομικός κώδικας είναι λάθος και από τηλέφωνα… μόνο ένα κινητό.

Πρόεδρος αυτής της Ομοσπονδίας με την κενή ιστοσελίδα η κυρίαΣαχινίδου, που έτρεχε να σώσει τον Μπουτάρη από τους Πόντιους και την οποία η Καθημερινή την παρουσιάζει ως Πρόεδρο των Ποντίων… έτσι γενικά.

Στην παρατημένη ιστοσελίδα της ΠΟΠΣ δεν μπορεί να βρεθεί, ούτεκαταστατικό, ούτε λίστα με τους Συλλόγους-Μέλη.

Το απόλυτο κενό… Κι όταν μιλάμε για Ομοσπονδία και
μάλιστα Πανελλήνια …μιλάμε για μεγάλο οργανισμό… που όμως φαίνεται σαν να μην υπάρχει… φαίνεται σαν εικονική πραγματικότητα.

Όμως τα κανάλια εμφανίζουν την κυρία Σαχινίδου πάλι ως εκπρόσωπο των Ποντίων …αλλά δεν ξέρουμε ποιους ακριβώς πόντιους εκπροσωπεί και με ποιον τρόπο την έχρισαν εκπρόσωπο.

Σε αντίθεση με την κενή ιστοσελίδα της ΠΟΠΣ, που φαίνεται να έχει έδρα σε μονοκατοικία που θυμίζει σπίτι και που ούτε το αυτοκίνητο τηςGoogle δεν μπόρεσε να περάσει από μπροστά, υπάρχει η ιστοσελίδα της ΠΟΕ (Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας) η οποία ιστοσελίδα είναι υπερπλήρης, ενεργή και φαίνεται ότι ανήκει σε κάποιον πραγματικά μεγάλο και δραστήριο οργανισμό, όπου υπάρχουν αμέτρητα σωματεία στις λίστες με τα μέλη, υπάρχει το καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο κ.ο.κ. Η έδρα της ΠΟΕ είναι στην παραλιακή οδό της Θεσσαλονίκης σε πολυκατοικία με γραφεία κι όχι σε κάποιο σπίτι.

Η ΠΟΕ με την πραγματική παρουσία ανακοίνωσε τις εκδηλώσεις που ετοιμάζει ενόψει της 19ης Μαΐου και η «περίεργη» ΠΟΠΣ έκανε παράπονα που δεν θα συνδιοργανώσει τις εκδηλώσεις με την ΠΟΕ.

Επίσης παλιότερα ο Μπουτάρης είχε πει ότι ήθελε να «ενώσει» (!) τους Πόντιους, αναφερόμενος στις δύο αυτές ομοσπονδίες, ενώ η υπαρκτή ΠΟΕ κατέφευγε στη Δικαιοσύνη για τις δηλώσεις του: «Χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή δεν σκότωσε Έλληνες ή ότι άλλο».

Σημειώστε ότι ο Μπουτάρης είχε κινηθεί νομικά εναντίον της υπαρκτής ΠΟΕ …ενώ η «περίεργη» ΠΟΠΣ, μέσω της Σαχινίδου στέκεται στο πλευρό του Μπουτάρη… Η ίδια κατεβαίνει υποψήφια στο πλευρό τουΟρφανού… και πάλι την παρουσιάζουν ως Πρόεδρο των Ποντίων (έτσι γενικά)… ενώ δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά ποιο είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΠΣ σήμερα.

Η πιο πρόσφατη αναφορά στο google στα μέλη του Συμβουλίου που δεν υπάρχουν καν στην ιστοσελίδα της ΠΟΠΣ, είναι από το 2016.

Όποιος γνωρίζει τι συμβαίνει με αυτήν την «περίεργη» ΠΟΠΣ, ή γνωρίζει ποιοι σύλλογοι είναι μέλη της και ποιο είναι το Διοικητικό της Συμβούλιο κι αν έχει πάει κανείς ποτέ στα γραφεία της κι αν υπάρχει άλλο πρόσωπο πέρα από την πανταχού παρούσα κυρία Σαχινίδου… παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσει.



http://pops.gr/
Πηγή: pops.gr


http://pops.gr/2017/05/26/649/
Η τελευταία ανάρτηση είναι της 31 Μαΐου 2017. 
Πηγή: pops.gr

http://pops.gr/%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7/
Υπό κατασκευή τα Σωματεία-Μέλη της ΠΟΠΣ. 
Πηγή: pops.gr





http://pops.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-2/
Υπό κατασκευή και η σελίδα του Καταστατικού της ΠΟΠΣ… Ίσως και το Καταστατικό.
 Πηγή: pops.gr





http://pops.gr/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9/
Το ίδιο συμβαίνει και με τη Μουσική και τους Χορούς. Όλα βρίσκονται μετά από τρία χρόνια ακόμα υπό κατασκευή. 
Πηγή: pops.gr





http://pops.gr/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/
«Μόλις ολοκληρωθεί, η σελίδα θα αναφέρεται σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων ή και των σωματείων-μελών της. ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!» 
Πηγή: pops.gr





http://pops.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B1/
Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το Σωμαείο του Μήνα. Πηγή: pops.gr





http://pops.gr/%CE%B2%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CF%89%CE%BD/
Υπό κατασκευή και το Βήμα των Αναγνωστών.
Πηγή: pops.gr





http://pops.gr/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD/
Όπως μπορείτε να δείτε τα μέλη της Ομοσπονδίας είναι πολύγραφοι!
Πηγή: pops.gr





http://www.kathimerini.gr/965406/article/epikairothta/ellada/proedros-pontiwn-me-apeiloyn-giati-katadikasa-thn-epi8esh-ston-g-mpoytarh
Πηγή: kathimerini.gr





http://www.pontos-news.gr/article/193450/hristina-sahinidoy-sto-open-emeis-zitoyme-apo-tin-toyrkia-mia-metameleia-kai-syggnomi
Πηγή: pontos-news.gr





Η έδρα της ΠΟΠΣ






Η έδρα της ΠΟΕ





http://www.pontos-news.gr/article/5332/mpoytaris-kai-pontioi-tin-pempti-sto-dikastirio
Πηγή: pontos-news.gr





http://www.pontos-news.gr/article/194451/i-thesi-tis-pops-gia-ti-mi-koini-ekdilosi-mnimis-gia-ti-genoktonia-ton-pontion-sti
Πηγή: pontos-news.gr





https://www.grtimes.gr/politiki/parapolitika/i-proedros-ton-pontion-ypopsifia-me-ton-giorgo
Πηγή: grtimes.gr





https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/3669161/boutaris-pote-den-ekana-dilosis-pou-ethixan-tin-genoktonia-i-tous-pontious
Πηγή: newsbeast.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters