Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Περιεργο μηνυμα ζωντανα στην Τηλεοραση την ωρα του τελικου Ελλαδας ..! ΧΑΚΕΡ ΕΚΑΝΕ ΠΑΕΣΜΒΑΣΗ;;;;;



Ξαφνικα διακοπηκε ο σπικερ και ακουστηκε το παρακατω μηνυμα ..!
<<Καλησπέρα σας αναγκάζομαι να διακόψω τη ζωντανή μετάδοση γιατί έχω να μεταφέρω ένα μήνυμα.... Σε ένα μήνα από τώρα αυτοί που φταίνε θα πληρώσουν και κανένας δε μπορεί να τους σώσει... Ο χρονος μετράει αντίστροφα.>>
Ωστοσο στο στον on demand της cosmote το μηνυμα φαινεται να εχει σβηστει …αλλα τελικα το βρηκαμε
Μετα απο λιγο αναφερθηκε οτι η παρεμβολή στις οθόνες είναι μια γεύση από αστυνομική σειρά με τίτλο ετερος εγώ με πρεμιερα 16-6-2019…
Αρκετα περιεργο λοιπον και θα θελαμε απο εσας να μας πειτε ποιοι το ακουσαν απο τις τηλεορασεις τους ..και ποια ειναι γνωμη σας … ειναι ενα διαφημιστικο κολπο …εν καιρο βρασμου της κοινωνιας …και κατα ποσο πετυχημενο ειναι αυτο το «κολπο».. η ειναι μια καλη δικαιολογια για τα αδικαιολογητα ;!
Stranger…

Άγνωστοι «χάκαραν» το κανάλι της Cosmote και έστειλαν απειλητικό μήνυμα


Μεγάλη ήταν η αναστάτωση η οποία προκλήθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου σε μερίδα χρηστών που παρακολουθούσε τον τελικό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από την τηλεόραση της COSMOTE TV.
Το πρόγραμμα του συνδρομητικού καναλιού διεκόπη απότομα και στην οθόνη εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος φορούσε καπέλο και  είχε κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. 
Ο άγνωστος άνδρας έστειλε με αλλοιωμένη φωνή… απειλητικό μήνυμα τονίζοντας πως «αυτοί που φταίνε θα την πληρώσουν σε έναν μήνα».
«Καλησπέρα σας. Αναγκάζομαι να σταματήσω τη ζωντανή μετάδοση, γιατί θέλω την προσοχή σας. Σε έναν μήνα από τώρα αυτοί που φταίνε θα τιμωρηθούν και κανένας δεν μπορεί να τους σώσει. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα», είπε χαρακτηριστικά.
Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό και κατά τη διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε ένα μήνυμα στις οθόνες των χρηστών της COSMOTE TV στο οποίο η εταιρεία ενημέρωνε τους τηλεθεατές πως επρόκειτο για ένα διαφημιστικό της νέας αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» που θα κάνει πρεμιέρα στις 16/6.
Η ανακοίνωση της COSMOTE TV:
Για όσους ανησύχησαν με τη μυστηριώδη παρεμβολή στον αγώνα του τελικού Κυπέλλου, που μεταδίδεται στο COSMOTE SPORT 1HD, σας ενημερώνουμε ότι δεν ήταν παρά το teaser της νέας αστυνομικής σειράς της COSMOTE TV, «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές». Η σειρά 8 επεισοδίων, θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters