Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Υπό τον έλεγχο των "White Hats" η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ..


ΜΙΚΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

- Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (Bank of International Settlements) ανακοίνωσε πως στις 29 Μαρτίου 2019, οι 209 χώρες που συμφώνησαν και υπέγραψαν, θα προσχωρήσουν στο νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα (Quantum Financial System), το οποίο θα αρχίσει την λειτουργία του και θα βασίζεται στον χρυσό..

- Η Κίνα, η οποία είναι η νέα παγκόσμια οικονομική υπερδύναμη, κατηγόρησε τις ΗΠΑ πως καθυστερούν απαράδεκτα στην εφαρμογή του Quantum Financial System και πως αν σε δύο εβδομάδες δεν συμμορφωθούν, θα τους επιβάλει κυρώσεις..

- Είκοσι έξη στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ συνελήφθησαν ύστερα από έφοδο του FBI, γιατί κωλυσιεργούσαν και έβαζαν εμπόδια στην εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής Τραμπ..

- Κενό εξουσίας θα παρατηρηθεί σε διάφορες χώρες, ύστερα από το μαζικό κύμα συλλήψεων που θα ακολουθήσει την εφαρμογή του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος..

- Η πληροφορία που διέρρευσε, ότι ο Πούτιν ενημερώθηκε από Ρώσους επιστήμονες για επικείμενο μεγα-σεισμό που θα πλήξει πολύ σύντομα την Αμερικανική Ήπειρο, επιβεβαιώνεται και καλούνται όλοι να συμμετάσχουν σε μαζικούς διαλογισμούς, καλώντας τις Φωτεινές Δυνάμεις να αποτρέψουν ή να μειώσουν τις επιπτώσεις ενός τέτοιου ακραίου φυσικού γεγονότος..

Alex Collier


Alex Collier - Webinar 77 - March 15, 2019 from LWO (c/o James Harkin) on Vimeo.
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters