Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Οι ρωσικές φρεγάτες “έσπρωξαν” τον “Donald Cook” στο Αιγαίο

Στο Αιγαίο Πέλαγος στη νότια είσοδο στο στενό των Δαρδανελίων, το πρωί της Παρασκευής, το αμερικανικό αντιτορπιλικό Donald Cook και η φρεγάτα ναύαρχος Makarov του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας (BSF) διασκορπίστηκαν σε μια πορεία σύγκρουσης.

Αυτό αναφέρθηκε στη στρατιωτικο-διπλωματική πηγή «Interfax».
“Σήμερα, περίπου στις 8:00 ώρα Μόσχας, το Donald Cook κατέπλευσε από τα Δαρδανέλια στο Αιγαίο, μετά από 10 λεπτά προχώρησε η φρεγάτα ναύαρχος Έσσεν και περίπου την ίδια ώρα το αμερικανικό πλοίο έφτασε κοντά σε μια σύγκρουση με τη φρεγάτα ναύαρχο Makarov, ακολουθώντας από τη Μεσόγειο μέχρι τα Στενά της Μαύρης Θάλασσας », – δήλωσε ο συνομιλητής του οργανισμού.
Ο Donald Cook εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα στις 19 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μαύρη Θάλασσα, το μικρό πλοίο πυραύλων Orekhovo-Zuyevo και το σκάφος αναγνωρίσεως του Ivan Khurs, του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας ,την παρακολούθησαν.
Ο μεταφορέας της φρεγάτας Caliber-NK Admiral Essen έφυγε από τη Σεβαστούπολη στις 28 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ως μέρος της Ρωσικής Μεσογείου, θα αντικαταστήσει τη φρεγάτα του ίδιου τύπου “Ναυάρχου Makarov”, η οποία εκτέλεσε καθήκοντα στη μακρινή επιχειρησιακή ζώνη από τον Νοέμβριο του 2018.
https://rusvesna.su/news/1551426177

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA: Corfiatiko.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters