Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Αποκάλυψη: η Αγγλία είναι πίσω απ’το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία ; άραγε η Τουρκία θα γίνει μέλος της βρετανικής κοινοπολιτείας ;

Το τραγικό γεγονός της σφαγής στη Νέα Ζηλανδία εκ πρώτης όψεως φαίνεται ως το μεμονωμένο έργο ενός ψυχοπαθούς ή έστω μίας ολιγάριθμης ομάδας φανατικών ακροδεξιών -είναι όμως έτσι;
Ο μαύρος Ήλιος
Όπως φάνηκε καθαρά στις φωτογραφίες με τη τσάντα του μακελάρη στην οποία υπήρχε ραμμένο το ναζιστικό σύμβολο του μαύρου ήλιου ό ίδιος πιθανόν να είναι μέλος νεοναζιστικών οργανώσεων ή τουλάχιστον να βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτές. Επίσης σύμφωνα με όσα είδαμε στο βίντεο της σφαγής ο εκτελεστής σιγοτραγουδούσε λίγο πριν ξεκινήσει τους πυροβολισμούς τραγούδια των νοτίων του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου,θέλοντας σώνει και καλά να τονίσει τα ρατσιστικά κίνητρα και την ιδεολογική καταγωγή του ή καλύτερα να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Ο μαύρος Ήλιος του μακελάρη και η σημαία της Κοινοπολιτείας.
Το Brexit και το τελευταίο χαρτί της Αγγλίας
Ως γνωστόν η Αγγλία διαθέτει τις καλύτερες ίσως παγκοσμίως μυστικές υπηρεσίες,ενώ έχει αναγάγει τις μακιαβελικές μεθόδους άσκησης πολιτικής σε επιστήμη ως πρώην αυτοκρατορία.
Με την έξοδο της από την Ε.Ε προ των πυλών και τον κατήφορο που θα πάρει ως κράτος τουλάχιστον για τη πρώτη δεκαετία,ενεργοποίησε τα σχέδια ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε που έχει στο συρτάρι της. Αυτά περιλαμβάνουν διάφορα σενάρια,ωστόσο το πιο εύκολο και άμεσο προς εφαρμογή είναι η έκρηξη ενος ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Χριστιανοί εναντίον μουσουλμάνων – ποιοί επωφελούνται;
Ο πιο αδύναμος κρίκος
Αυτή τη στιγμή ο πιο αδύναμος κρίκος μέσα στην ένωση είναι φυσικά η Ελλάδα η οποία έχει γονατίσει απο τη κρίση και γίνεται εύκολο θύμα-αποδιοπομπαίος τράγος στα σχέδια των άγγλων. Έτσι εντελώς αυθαίρετα και άσχετα-κάπως ερασιτεχνικά θα μπορούσαμε να πούμε- εμφανίζει έναν άσχετο με τα ελληνικά θέματα αυστραλό «μοναχικό λύκο» ν’αναλαμβάνει πρωτοβούλια λες και εκπροσωπεί την Ορθοδοξία και τον χριστιανικό κόσμο και μάλιστα να δημοσιεύει ένα μανιφέστο που κάλλιστα θα μπορούσε να το έχει γράψει έλληνας.
Ο άσχετος αυστραλός απειλεί τους τούρκους ότι οι χριστιανοί γενικώς και αορίστως θα πάρουν πίσω τη πόλη και ότι οι μουσουλμάνοι πρέπει να μείνουν στην ασιατική πλευρά της. Μάλιστα ! μοιράζει δηλαδη μόνος του και τα σύνορα του νέου κράτους της Κωνσταντινούπολης που υποτίθεται βάση φανταστικών σεναρίων και «προφητειών» που έχουμε διαβάσει στο παρελθόν ότι θα γίνει. Ταυτόχρονα έρχεται καπάκι και η δήλωση του γιού του ισραηλινού πρωθυπουργού Ναίρ Νετανιάχου πέρι του όρθου όνοματος της πόλης.
Το κούρδισμα του Ερντογάν
Νετανιαχού και μακελάρης βοήθησαν με τις επιθέσεις τους όσο δεν πήγαινε άλλο τη προσπάθεια του Ερντογάν να καταστεί ο ντε φάκτο ΧΑΛΙΦΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ . Οι τρομοκρατημένοι μουσουλμάνοι θα βρούν την ασφάλεια που επιζητούν στην αγκαλία του νέου παγκόσμιου ηγέτη τους ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία να ΑΥΤΟΧΡΗΣΤΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.
Χαρακτηριστικά της επιχείρησης μακελείο στη Νέα Ζηλανδία
Κατ’αρχήν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΤΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ! η σφαγή στη Νέα Ζηλανδία,ο δράστης αυστραλός και πιθανόν να έχει στρατιωτική εκπαίδευση σε κράτος της κοινοπολιτείας. Αν δεν ήταν μόνος του και υπήρξε όλοκληρη ομάδα θα ήταν πολύ δύσκολο να επιτευχθεί τέτοιο τραγικό αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε κράτος χωρίς μία κάποια υποψία απο τις αρχές.
Ναι φυσικά έχουμε σφαγές και σε ισχυρότερα κράτη όμως εκεί οι αρχές είχαν πληροφορίες που απλά δεν τις εκτιμήσαν σωστά,στη ΝΖ όμως δεν έγινε το ίδιο. Εκεί έγινε με πλήρη άγνοια των αρχών για ομαδικούς σχεδιασμούς και ψέλλισαν μόνο κάτι λίγα αποκλειστικά για τον δράστη.
Τι σχεδιάζουν οι άγγλοι;
Θέλουν να βάλουν έλληνες και τούρκους να χτυπηθούν μεταξύ τους έτσι ώστε να ξεκινήσει ένα ντόμινο εξελίξεων που θα παρασύρει τους χριστιανικούς πληθυσμούς της Ευρώπης κατά των μουσουλμανικών και αυτό θα οδηγήσει στη διάλυση της Ε.Ε και την Αγγλία ως ρυθμιστή και δήθεν ειρηνοποίο μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων.
ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ: «ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ» δηλαδή όταν η Αγγλία δεν συμμετέχει σε κάποιο οργανισμό ισχύος τότε φροντίζει με κάθε τρόπο να εξαφανιστεί ο οργανισμός.
Έτσι τώρα που φεύγει απο την Ε.Ε θέλει να την εξαφανίσει.
Κοινοπολιτεία εναντίον Ευρωπαίκης Ένωσης
Χάρτης με τα κράτη-μέλη της Κοινοπολιτείας.Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία κάτω δεξιά
Η Αγγλία όμως θέλει να καταστήσει όσο βέβαια αυτό είναι δυνατό ως αντίπαλο δέος της Ε.Ε την βρετανική κοινοπολιτεία.Έτσι μετά το Brexit θα εντείνει τη προσπάθεια μεγαλύτερης προσέγγισης των κρατών μελών της κοινοπολιτείας. Πρώτο δείγμα θα είναι η ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ την οποία θα φέρει είς πέρας ο πρίγκιπας ΚΑΡΟΛΟΣ ως μέγας ειρηνοποιός. Αυτό θα δώσει το αναγκαίο κύρος στην Κοινοπολιτεία για να φανεί ως Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ Ε.Ε για όσα κράτη επιζητούν ένταξη σε διεθνείς οργανισμούς ισχύος. Σημειωτέον ότι η Κοινοπολιτειά θα έχει ΤΡΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ενώ η Ε.Ε μία-τη Γαλλία.
Η Τουρκία ως μέλος της Κοινοπολιτείας;
Όπως φαίνεται η Τουρκία δεν θα γίνει ποτέ μέλος της Ε.Ε αλλά μπορεί κάλλιστα να γίνει μέλος της Κοινοπολιτείας σε περίπτωση,που αυτή μεταρρυθμιστεί σε ΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ «ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ» ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Άλλωστε η κοινοπολιτεία έχει πάνω απο 700 εκατομμύρια μουσουλμάνους πολίτες.
Η Τουρκία στην Κοινοπολιτεία;
Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα;
Να μείνει ψύχραιμη ενημερώνοντας τη Τουρκία για τα σχέδια των άγγλων,να μην «τσιμπήσει» στο δόλωμα και να τραβήξει τη Τουρκία πιο κοντά της με κάθε δυνατό διπλωματικό τρόπο. Έχουμε περάσει πάρα πολλά από τις δολοπλοκίες των άγγλων στο παρελθόν και δεν αξίζει να ξαναπέσουμε στη ίδια παγίδα σαν μαθητούδια. Θέλουμε ειρήνη και ευημερία.όχι ξανά κορόϊδα!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ-ΟΤΑΝ Η Ε.Ε ΕΝΩΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.
copyright Δημήτρης . Α . Αλεξόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters