Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Είσαι ό,τι σκέπτεσαι και γίνεσαι ό,τι τρως



Ζούμε σε μία εποχή όπου η πληροφορία βρίθει σε κάθε μορφή της και είδος.
Είναι, πλέον πολύ πιο εύκολο να βρεις απάντηση σε οιοδήποτε ερώτημα, από το να βρεις το λεωφορείο να σε περιμένει στην ώρα του. Θεωρίες για όλα, παντού.
Κι όμως, ο Άνθρωπος πιο αποξενωμένος και πιο απορημένος, από ποτέ.
Υπερπληροφόρηση, υπερκαταναλωτισμός, υπερσεξισμός και πολλά “υπέρ” που τελικά είναι κατά του ανθρώπου όπως και κάθε υπερβολή. Καθόσον παραμένουν τα δύο “υπό” που μαστίζουν την ανθρωπότητα: υποσιτισμός και υποτίμηση των ανθρωπίνων αξιών.


Διάγοντας τα χρόνια του βίου μου και μέσω παρατήρησης και προσωπικών βιωμάτων, η ίδια η ζωή μου έδειξε ότι η Θέληση είναι αυτή που καθορίζει τις συνθήκες ακόμη και αν το πεπρωμένο, υπάρχει είτε όχι. Ο περίφημος νόμος της Έλξης δεν είναι πια “μυστικό” διότι ένα μυστικό αν ποτέ υπήρξε μυστικό, παραμένει κι έτσι. Ο Νόμος της Έλξης είναι μια φυσική εσωτερική δύναμη του ανθρωπίνου εγκεφάλου. Είναι ο Νόμος του Νου.

Είμαστε αυτό που σκεπτόμαστε εμείς ότι είμαστε. Κβαντικά τεκμηριωμένο πλέον.

Παρατηρώ ανθρώπους να μιλούν και να δηλώνουν συνθήκες και καταστάσεις. Και μετά παρατηρώ τα γούστα και τις επιλογές τους στην Τροφή.

Καθαρά ως φαινόμενο παρατήρησης και στατιστικής, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι διατροφικές επιλογές, όσο και αν τα οικονομικά παίζουν τεράστιο ρόλο σε αυτό, είναι άμεσα συνυφασμένες με το ευρύτερο φάσμα του ανθρώπου που ονομάζουμε χαρακτήρα.

Αν με ρωτούσαν τι θεωρώ μεγαλύτερη πολυτέλεια στη ζωή θα απαντούσα το “καλό φαγητό” αλλά με τη φράση να απέχει παρασάγγης από το πώς το λέει αρκετός κόσμος. Όχι το πολύ, λοιπόν, ούτε απαραίτητα το ακριβό. Καλό είναι το υγιεινό. Και εδώ θέλω να προσθέσω ότι το υγιεινό δεν είναι ούτε άνοστο ούτε βαρετό.

Η Μεσογειακή διατροφή έχει παραμείνει μόνο στο όνομα. Τελικά, χώρες πολύ μακρυά από εμάς τρώνε μεσογειακά και εμείς έχουμε ξεφύγει σε σημείο δολοφονικό για την υγεία μας. Σε αυτό έχουν συμβάλλει η διαφήμιση, η επιπολαιότητα, η βαριεστημάρα και η ηθελημένη άγνοια. Αποτέλεσμα; Παθήσεις και χαμηλό επίπεδο υγείας.

Πολύς κόσμος νομίζει ότι το να τραφεί σωστά απαιτεί δύσκολες προϋποθέσεις και χρήμα. Και Ευτυχώς κάνει… λάθος. Η σωστή διατροφή απαιτεί απλά ένα υγιές ένστικτο και μια βασική πληροφόρηση.

Επειδή ακριβώς ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, έτσι ακριβώς η διατροφή μας είναι η συνισταμένη που ορίζει την υγεία μας.


 
Εδώ αξίζει να τονιστεί κάτι. Η σωστή διατροφή δεν εξασφαλίζει μόνο πολλές πιθανότητες υγιούς διαβίωσης (η υγεία επηρεάζεται φερειπείν από το εξωτερικό περιβάλλον αλλά και από ψυχολογικούς παράγοντες που γίνονται απτοί σωματικοί π.χ. κορτιζόλη), αλλά ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.


Υπάρχει ένας ολόκληρος θησαυρός φυσικών τροφών και υπερτροφών που αξίζει να συμπεριλάβει κάποιος στην καθημερινότητα του. Ως μορφή τροφής αλλά και επιλεγμένων φυσικών συμπληρωμάτων (απαραίτητων εφόσον η γη και τα προϊόντα της έχουν αποδυναμωθεί). Το ίδιο ακριβώς και για την περιποίηση επιδερμίδας που και αυτή έχει ακριβώς την ίδια ανάγκη να τραφεί.

Οι εξουθενωτικοί ρυθμοί της σύγχρονης ζωής απαιτούν συνεχή και πλήρη ποιοτική τροφοδότηση του οργανισμού. Αυτό απαιτεί επιλεκτικό προγραμματισμό και τα αποτελέσματα σίγουρα ξεπληρώνουν με τον πιο δυνατό και όμορφο τρόπο. Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ανάγκες. Για κάθε άνθρωπο λοιπόν υπάρχει πληθώρα επιλογών.

Υπάρχουν τα βασικά που έχει ανάγκη κάθε οργανισμός:

1. ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ: Υπάρχουν αρκετά στελέχη- βακτήρια που είναι ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ για κάθε περίπτωση. Τα αποτελέσματα αν κάποιος επιλέξει ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΟ είναι συναρπαστικά.
Προβιοτικά:

  • Ενίσχυση Ανοσοποιητικού,
  • Προστασία από Αλλεργίες,
  • Καρκίνο,
  • Γαστρίτιδες, Έλκος Στομάχου

2. ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ: Σε μια εποχή που το σωστό τρόφιμο έχει σχεδόν εκλείψει και τα βιολογικά είναι πολύ ακριβά, μια καλή λύση είναι το συμπλήρωμα με… συμπληρώματα. Αρκεί αυτά να είναι αρίστης ποιότητας και να είναι τα σωστά για κάθε οργανισμό.

3. ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ: Μια πολύ καλή ιδέα είναι να συμπεριλάβει κάποιος τουλάχιστον 3 υπερτροφές στο καθημερινό του διαιτολόγιο. Εγώ ανακάλυψα ότι μια κουταλιά κουταλιά κουρκουμά με ελάχιστο μαύρο πιπέρι, μαζί με μέλι, κανέλα και μια κουταλιά λάδι καρύδας, μετέτρεψαν τον πρωινό μου καφέ σε ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ… Ακούγεται κάπως βάρβαρο αλλά τα αποτελέσματα είναι σχεδόν θαύμα για την υγεία και την πρόληψη τους χειμερινούς μήνες

4. ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΚΟΝΗΣ / MSM, ROSEHIP-κυνόροδο, MUCUNA PRURIENS, REISHI … αν πω τη λέξη ΄”πανάκεια” θα θεωρηθεί υπερβολική, αν και δεν είναι. Αξίζει κάποιος να συμπεριλάβει αυτές τις σκόνες και πληθώρα άλλων, μέσα στο τσάι του, τον καφέ του και το ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ. Μαζί με βότανα και ανακατεμένα με φυσικά συστατικά επιλογής καθενός, το καθημερινό μας πιάτο μετατρέπεται σε παράδεισο για τις ανάγκες του οργανισμού μας. Εγώ προσωπικά λατρεύω να προσθέτω στη διατροφή μου Shilajit και Γη Διατόμων.

5. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ / Neem Oil και άλατα Μαύρης Θάλασσας. Με φυσικό σφουγγάρι και καθαρό νερό από ένα αξιόπιστο φίλτρο. Γνησιότερη πολυτέλεια δεν υπάρχει από τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας. Άλατα Epsom, αιθέρια έλαια και κρέμες με φυτική βάση. Όχι απλά δεν κοστίζουν παραπάνω από τα συμβατά χημικά, αλλά μέρα με τη μέρα μεταμορφώνουν το σπίτι σε ένα περιβάλλον πιο φιλικό και υγιές για τον άνθρωπο Είναι δικαίωμα μας και καθήκον μας να επιλέγουμε φυσικά και όμορφα. Και κυρίως για τα Παιδιά που βάλλονται από αντίξοες μολυσματικές και στρεσσογόνες συνθήκες.

Υπάρχουν τροφές και συμπληρώματα και κυρίως προβιοτικά ποιοτικά που είναι εξαιρετικά για τις ευαίσθητες ηλικίες. Καθένας είναι ό,τι τρώει, έλεγαν οι προηγούμενες γενεές. Τώρα πλέον αυτή η φράση έχει τεκμηριωθεί και επιστημονικά. Είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι είμαστε. Επειδή ακριβώς


Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΑΣ.


It’s a nutritional matter / Copyright Myriam Pappas ®


Read more: http://vickytoxotis.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html#ixzz5hzzdoh33


http://vickytoxotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters